تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 43 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 429

نام تاپيک: Dishonored

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه کلا تا من میرم تو اتاق (اتاق بیرونی که لیوان ها هستش) همه از توی اون اتاق ملاقات میزنن مثل دیوونه ها شمشیر به دست میرن بیرون . بعد میزنه rescued اون optional هم که میتونی توی لیوان ها سم بریزی غیر فعال میشه و کلا دیگه نمیشه توی لیوان ها سم بریزی .

البته وقتی میرم توی اتاق با اینکه منو نمیبینن یه چند ثانیه بعد یه دفعه داد میزنن میدونم اون بیرونی و بعد میریزن بیرون مثل دیوونه ها . به منم کار ندارن . یعنی میشه باگ باشه ؟
    اون نزدیکی احتمالا جسد انداختی اگر نه بهترین کار اینه که لیوانارو عوض کنی (برای اطمینان) خودت کمپلو با تیر خواب کنی. کتابو بدزدی و بکشیش و بری.

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

محتوای مخفی: بهترين روش از رده خارج كردن كمپل! 
    پس فكر كنم بهترين كارو من كردم! اون يارو رو كه نجات دادم فرار كرد رفت. كمپل رو نكشتم و خفش كردم بعدش بردمش گذاشتم روي صندلي كه اول بازي Corvo روي اون شكنجه ميشد و بعد يه آرمي كه رو صورت خائنا ميزنن پيدا كردم و زدم رو صورت كمپل تا از سمتش بركنار بشه.

3. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ممنون از همگی بالاخره ردش کردم . اونجا باگ بود و نمیشد کاریش کرد . یه چند دفعه هی سریع اومدم رو رفتم توی اتاق و سریع اومدم بیرون از اخر دیدم زنگ زد و اومدن نوشیدنی بخورن . در رو که باز کردن باز هم فرار کردن . گفتم ولش کن .

به هر حال اون عموی دختره که فرار کرد . کمپبل هم فرار کرد رفت توی زیر زمین یا basement و واسه خودش یه اهنگ گذاشته بود . رفتم اونجا و خفش کردم و بردمش تا طبقه بالا و مارکدارش کردم و دیگه تموم شد و رفتیم . یعنی با اینکه لیوان ها رو سمی کردم اما فایده نداشت و به روش معمولی کارم رو انجام دادم .

این باگش این بود که تا میرفتم توی اتاق اون دره خودش با میشد بدون اینکه کسی پشتش باشه و بازش کنه . بعد یه دفعه همه مثل دیوونه ها میریختن بیرون .

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کجا مارکدار کردید یارو رو ؟ توی اون اتاق بازجویی ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان حالشو ببرید. کل ِ Ghost میندازیم

7. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان حالشو ببرید. کل ِ Ghost میندازیم

بندازیم
    فقط یهی چیزی . این Ghost رو بخوای بگیری اون چیزایی که مربوط به ماموریت فرعی میشه هم حسابه ؟ مثلا توی ماموریت قبلی که اون granny میگه اون سه نفر رو بکشم اون جزو ماموریت اصلی یعنی کشتن کمپبل نیست . یعنی اگه اونا منو ببینن دیگه گوست نیست ؟ (چون اون سه نفر رو نمیشه مخفیانه کشت)

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

بروبکس من این بازی رو تازه نصب کردم یه 15-20 دقیقه بازی کردم .
    یه سوال !
    تو این بازی مخفی کاری و کشت و کشتار جلو چشم ملت دست خودمونه که چطوری بازی رو پیش ببریم یا باید به موقع اش همون کاری که باید باشه رو انجام بدیم انتخاب با ما نیست !؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بندازیم
    فقط یهی چیزی . این Ghost رو بخوای بگیری اون چیزایی که مربوط به ماموریت فرعی میشه هم حسابه ؟ مثلا توی ماموریت قبلی که اون granny میگه اون سه نفر رو بکشم اون جزو ماموریت اصلی یعنی کشتن کمپبل نیست . یعنی اگه اونا منو ببینن دیگه گوست نیست ؟ (چون اون سه نفر رو نمیشه مخفیانه کشت)
    اونارو هم میشه مخفی کشت داداش من

بروبکس من این بازی رو تازه نصب کردم یه 15-20 دقیقه بازی کردم .
    یه سوال !
    تو این بازی مخفی کاری و کشت و کشتار جلو چشم ملت دست خودمونه که چطوری بازی رو پیش ببریم یا باید به موقع اش همون کاری که باید باشه رو انجام بدیم انتخاب با ما نیست !؟
    شما همه ی بازی رو میتونید با هر دو حالت برید - Lethal و Nonlethal - و انتخاب با خودتونه ...

پ ن : دوستانی که تازه دارن شروع میکنن ، حتما" اول Blink و بعد Dark Vision رو تکمیل کنید از پاورها.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هر کاری میکنم منو میبینن!!!!!!! شانس نداریم chaos همیشه رو high هست. الان هم که رسیدم به یک جاای که یک شراب مسموم میخورم! و دوباره میرم فضا!! این tallboys هارو نمیشه کشت هیچ جور خیلی سخته!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هر کاری میکنم منو میبینن!!!!!!! شانس نداریم chaos همیشه رو high هست. الان هم که رسیدم به یک جاای که یک شراب مسموم میخورم! و دوباره میرم فضا!! این tallboys هارو نمیشه کشت هیچ جور خیلی سخته!
    خب آخه چرا مدل ِ Call Of Duty میری که بخواید تالبوی ها رو بکشی ؟ همه شون یه دونه Whale Oil Tank دارن ، بزنی توی اون مرخص میشن. اما من الان مهمونیه رو تموم کردم. یک نفر هم نکشتم ، کسی هم منو ندید ، خیـــــــــــــلی چسبید ، مخصوصا" وقتی دونه دونه ی اتاقاشونو بری و از جنس خالیشون کنی. من 4500 تا سکه گرفتم فقط توی همون مرحله از بس همه جا رو رفتم. 4600 تا داشت کلا.

پ ن : بچه ها توی مراحل دنبال ِ Blueprint های آپگرید بگردید ، اونا رو خود ِ Piero هم نداره . من یه دونه پیدا کردم که توی دو مرحله ی آپگرید وقتی ایستاده هم راه بری/بدوی صدای پات پخش نمیشه.
    پ ن 2 : اون مهمونی ِ Boyle ها خیلی راه داره که بفهمید Boyle ِ مورد نظر کدومه ، با مهمونا معاشرت کنید چیزای جالبی پیدا میکنید.
    پ ن 3 : واسه هر جایی که دلتون میخواد برید ، راه های مخفی هست ، یعنی من تا الان هیچ جایی پیدا نکردم که برای رفتن بهش حتما" باید انتحاری عمل کنید.

13. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •