ممنون دوست عزیز..
من شلینگ هارم کشدیم تست گرفتم مثل قبل بود..فکر کنم هدم گرفته..چیکار کنم باز شه ؟
ممنون دوست عزیز..
من شلینگ هارم کشدیم تست گرفتم مثل قبل بود..فکر کنم هدم گرفته..چیکار کنم باز شه ؟
ممنون دوست عزیز..
آیا اون خطوط بطور ثابت ناقص هستند؟
آیا نشده بعد از (مثلا) هد کلین کامل بشه نازل چک؟
آیا تغییر نمی کنن و جاشون عوض نمیشن؟
اگر اینطوره هدتون گرفته نیست و مشکلات دیگری هست.
اما اگر برای مدتی ثابت هستن و حتی با تعداد زیادی هدکلین (مثلا 20 تا 30 تا) رفع نمی شن نشون میده هدتون گرفته هست.
در اون صورت باید از روش زیر استفاده کنید:
(من توصیه می کنم از جوهر پارت تکنیک استفاده کنید، اون محلول ها رو هم پارت تکنیک داره)
موفق باشید
نازل ها به طور ثابت ناقص هستند و هیچ تغییری درشون حاصل نمیشه...
به نظرتون از محلول هد باز کن قوی استفاده کنم ؟ چی بگیرم خوبه ؟ neomark ?
ممنون بایت پاسخ گویی الان که چک کردم البته استفاده کردم از پرینتر ارور کارتریج داده که تموم شده جوهر فردا شارژ میکنم یه تست میگیرم ببینم چطوره
مرسی عزیز وقت گزاشتی جواب دادی
بنابراین احتمال زیاد گرفتگی هد دارید.
درستش اینه که اول با محلول ملایم (داخل کارتریج) امتحان کنید و اگر نشد از محلول قوی استفاده کنید.
من محلول های پارت تکنیک رو استفاده کردم و راضی بودم.
موفق باشید
خواهش میشه دوست من.
موفق باشید
آقا من کارتیج کاننم رو شارژ کردم ولی چند صفحه ای رو خوب پرینتر گرفتم ولی کم کم کمرنگ شد
و امروز که اومدم پرینت بگیرم خیلی خط ها تو هم بوده و اصلا بار اول هم پرینت نگرفت و صفحه خالی بیرون داد
باید دوباره شارژ کنم ؟ یعنی جوهرش تموم شده ؟؟ موقع شارژ کردن زیاد جوهر از زیر هد خارج شده بود
خطوط عمودی ریز تو پرینت عکس علتش چیه ؟ میتونه همون هد گرفتگی باشه ؟
Last edited by JVC; 14-10-2012 at 13:07.
سلام
از همون جوهر اچ پی استفاده کردید؟
چندبار هدکلین کنید (احتمال هواگرفتن وجود داره) و دوباره سعی کنید.
موفق باشید
سلام
اگر کاغذ عمودی داخل دستگاه قرار داده بشه و عمودی حرکت کنه، هد بصورت رفت و برگشتی رو عرض کاغذ حرکت می کنه، مثلا در مورد کاغذ A4 اگر کاغذ در جهت ضلع 29.7 سانتی کشیده بشه داخل و حرکت کنه، حرکت هد عمود بر اون و یعنی در جهت ضلع 21 سانتی هست. بنابراین خطوط در جهت ضلع 21 سانتی یا عرض کاغذ احتمال زیاد مربوط به هد هست.
خطوط در جهت ضلع 29.7 سانتی یا طول کاغذ علل متفاوتی می تونه داشته باشه که عمدتا کثیفی پرینتی (مثلا جوهر جاییش ریخته باشه) و یا تنظیم نبودن هد باعثش میشه. علل دیگه ای هم مثل کثیف، خراب یا خراشیده شدن نوار اینکودر یا موتور حرکت دهنده کالسکه هد می تونه داشته باشه. و بدترین مشکل خرابی بورد منطقی یا لاجیک هست.
بنابراین اگر خطوط در جهت حرکت کاغذ مشاهده میشه اول از تمیز بودن داخل پرینتر مطمئن بشید. (مثلا پرینت سفید بفرستید و ببینید باز هم خط میوفته یا نه) و اگر تمیز بود،از تمیز بودن نوار اینکودر مطمئن بشید.
اگر مشکل باز هم پابرجا بود باید توسط نرم افزار مخصوص دستگاه شما کاملا تنظیم بشه که بهتره توسط فرد ماهری انجام بشه و اگر باز هم مشکل وجود داشت نیاز به معاینات و تعمیر سخت افزار ی هست.
(نکته!: این صحبت ها رو من از روی تجربه کمی که دارم زدم و احتمال اشتباه بودن شون هست. اگر به راحتی مشکل تون حل نشد، حتما به تعمیرکار متبحر مراجعه کنید.)
موفق باشید
من اینجوری هد کیلین کردم هد کاتریج رو برای یکی دو دقیقه بردم زیر آب جوش و مقداری جوهر خارج شد درست هد کیلین کردم؟سلام
از همون جوهر اچ پی استفاده کردید؟
چندبار هدکلین کنید (احتمال هواگرفتن وجود داره) و دوباره سعی کنید.
موفق باشید
بعدش دوباره شارژ کردم ولی وقتی پرینت میگیرم البته سطح پرینت روی normal هست یکمی کمرنگ پرینت میگیره ولی خط ها توی هم نیستن فکر کنم ممکنه از جوهر hp باشه و باید جوهر مخصوص خود کنن رو بگیرم
ممنون که جواب میدید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)