تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 110 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1095

نام تاپيک: ✔ کنکور تخصصی زبان

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

هشت كتاب برتر يادگيري لغت

http://weblog.farhikhtegan.com/2011/09/8.html

1- Verbal Advantage
    در حال حاضر بهترين كتاب براي يادگيري لغت مي‌باشد. براي دانلود رايگان اين كتاب به اين لينك مراجعه كنيد

Vocabulary For The High School Student -2
    به ياد داشته باشيد كه اين كتاب براي دبيرستاني‌هاي انگليسي‌زبان بوده و درنتيجه سطح بالاي دارد.

Vocabulary For The College Bound Student -3
    سطح اين كتاب از كتاب قبلي نيز بالاتر بوده و لغاتي پيشرفته‌تر را به شما آموزش مي‌دهد.

Vocabulary Organizer -4
    كتابي عالي كه از سطح خيلي ساده شروع كرده و لغات كاربردي فراواني را همراه با كاربرد شان در اختيار شما قرار خواهد داد.

Essential Words For TOEFL -5
    اين كتاب بهترين منبع لغت براي داوطلبان آزمون تافل را در اختيارتان قرار خواهد داد

6- 504
    كتاب محبوب 504 كه علاوه بر 504 لغت اصلي 125 لغت ديگر نيز در انتهاي كتاب در اختيار شما قرار خواهد داد.

7- 601
    لغات دشواري كه براي شركت در آزمون‌هاي بين‌المللي انگليسي كابرد فراواني دارد.

8- 1100

2. این کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من خودم دارم 4000 واژه رو کار میکنم همراه با صوتش

7 ماه طول میکشه هر روز 20 لغت

ولی لغت به تنهایی کافی نیست مهمتر از همه لیسینیگه بنظر من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من خودم بیشتر به رمان علاقه دارم. داستان های کوتاه (Novella) هم دوست دارم. رمان و سایر کتاب ها خیلی بیشتر از این کتاب های vocabulary ، به آدم کمک میکنه، چون مخلوطی از گرامر، واژگان، اصطلاحات، شیوه نگارش، و سرگرمی در اون یکجا جمع شده. برای یادگیری جامع vocabulary ، آشنایی مقدماتی با زبان لاتین، فارسی باستان(که ریشه زبانهای منشعب از Proto Indo-European هست) و همچنین وام واژهای فرانسوی و واژه های تغیر شکل یافته آلمانی و عربی خیلی سود بخشه. البته این کتاب ها هم خیلی خوبه ولی در مورد خودم، مواردی که گفتم بیشتر جواب میده. مطالعه سایر زبانها هم (اونایی که گفتم) شدیداً به دانش زبانی کمک میکنه.

5. این کاربر از sagartian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

14 روش و قبولی در کنکور زبان

با سلام من سال بعد کنکور دارم (92) و زیاد چشم داشتی به کنکور ریاضی و مهندسی ندارم و تمام تمرکزم روی کنکور منحصرا زبان هستش چرا که عاشق زبانم...
    از شما میخوام که منو برای این کنکور راهنمایی کنید. 5 درس عمومی ادبیات و معارف و عربی و زبان عمومی و زبان تخصصی ؛ از شما میخوام که روش خواندن آن را برای من برام شرح کنید یعنی چه کتابهایی برای زبان عمومی و تخصصی بخونم و تست بزنم دروس دیگه چه مطالبی بخونم و چه کتاب تستی کارکنم تا نتیجه ای در حد عالی ( دانشگاه تهران-ادبیات انگلیسی) بدست بیارم.؟؟
    من الان هم دارم تمام تلاشم رو واسه یادگیری هر چه بیشتر میکنم جوری که همین الان هم میتونم زبان کنکور 92 رو در حد 80 بزنم ولی نظر خودم بازم کمه واسه کنکور زبان ، لطفا هر چی لازمه برام بگید...

آیا میشه با درصد های:
    ادبیات:50
    معارف اسلامی:60
    عربی:30
    زبان عمومی:75
    زبان تخصصی:50

یه جای خوب قبول شد؟؟

بتهرین کتاب ها برای افزایش گستره ی واژگان کدامهاست؟؟
    ** با تکشر فراوان ** من هم چنان منتظر پاسخ هستم . لطفا پاسخ دهید
    Last edited by esii5230; 11-10-2012 at 15:47. دليل: اضافه کردن سوال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام من سال بعد کنکور دارم (92) و زیاد چشم داشتی به کنکور ریاضی و مهندسی ندارم و تمام تمرکزم روی کنکور منحصرا زبان هستش چرا که عاشق زبانم...
    از شما میخوام که منو برای این کنکور راهنمایی کنید. 5 درس عمومی ادبیات و معارف و عربی و زبان عمومی و زبان تخصصی ؛ از شما میخوام که روش خواندن آن را برای من برام شرح کنید یعنی چه کتابهایی برای زبان عمومی و تخصصی بخونم و تست بزنم دروس دیگه چه مطالبی بخونم و چه کتاب تستی کارکنم تا نتیجه ای در حد عالی ( دانشگاه تهران-ادبیات انگلیسی) بدست بیارم.؟؟
    من الان هم دارم تمام تلاشم رو واسه یادگیری هر چه بیشتر میکنم جوری که همین الان هم میتونم زبان کنکور 92 رو در حد 80 بزنم ولی نظر خودم بازم کمه واسه کنکور زبان ، لطفا هر چی لازمه برام بگید...

آیا میشه با درصد های:
    ادبیات:50
    معارف اسلامی:60
    عربی:30
    زبان عمومی:75
    زبان تخصصی:50

یه جای خوب قبول شد؟؟

بتهرین کتاب ها برای افزایش گستره ی واژگان کدامهاست؟؟
    ** با تکشر فراوان ** من هم چنان منتظر پاسخ هستم . لطفا پاسخ دهید
    سلام. من روش خودم رو میگم. عربی و زبان اختصاصی خیلی مهمه، چون اکثریت پایین میزنن و هر کی بالای 60 یا 70 بزنه برد کرده.

واسه عربی من پیشنهادم کتاب «عربی به زبان ساده» ایاد فیلی هستش + فلش کارت های عربی کانون (فن ترجمه، عربی 2، عربی 3، عربی کنکور) و در نهایت و از همه مهمتر کتاب «مجموعه پرسش ها و پاسخ های تشریحی آزمون عمومی و اختصاصی درس زبان عربی»: چاپ سازمان سنجش. همه تست های عمومی (حتی انسانی) رو بزن. تست های ترجمه رشته انسانی اختصاصی رو هم بزن. بسیار بسیار مفیده و دقت و اعتماد به نفست رو تو کنکور بالا می بره. سر جلسه یکم بیشتر از زبان عمومی واسش وقت بذار.

برای زبان اختصاصی هم باید گرامرت رو در وهله اول قوی کنی. 10 تا سوال اول گرامره و چندین تست word order هم به نوعی گرامریه. تست های سالهای پیش سنجش رو بزنی حدود 70 درصد سوالات این بخش رو براحتی جواب میدی .برای واژگان هم کتابی که دوستان دیگه معرفی کردند خیلی خوبه: 504essential words in English خوبه. برای Passageها هم منبع مشخصی وجود نداره. باید درک مطلبت خوب باشه. خوندن داستان و سایر کتاب های انگلیسی مورد علاقت خیلی کمکت میکنه و در کنار درک مطلب گستره واژگانت رو خیلی بالا می بره. یه دفترچه کوچیک Vocabulary بخر و هر جا واژه تازه ای رو دیدی یا شنیدی با معنی انگلیسیش بنویس. زبان تخصصی خیلی مهمه چون ضریبش 4 هست که بخاطر تخصصی بودن در 3 ضرب میشه و عملاً در زیر گروه انگلیسی (زیرگروه شماره1)، با ضریب 12 موثره.

برای معارف هم کتاب سبز آموزش نکته به نکته قلم چی خیلی خوبه. واسه تست هم «مجموعه پرسش ها و پاسخ های تشریحی آزمون عمومی و اختصاصی درس دین و زندگی کنکور»: چاپ سازمان سنجش بهترینه.

من ادبیات رو خوب نزدم ولی اگه یکم قبل از کنکور، بیشتر تست میزدم بهتر بود. خود کتاب های درسی + کتابهای 7 کنکور قلمچی خیلی خوبه. 50 درصد ادبیات واسه کنکور زبان خیلی خوبه. جدیداً خیلی سوالات وقت گیر میدن. بويژه سوالات بخش دستور زبان فارسی و تاریخ ادبیات که من مثل road runner ازشون رد شدم! اگه سرعتت تو زبان فارسی خوب بشه همه چی حله. سعی کن یاد بگیری تستی که شک داری رو ازش رد شی (چیزی که من خودم هیچ وقت یاد نگرفتم!)

البته در نهایت همه چی به سطح سوالات داره و اینکه دیگران سر جلسه چکار کردن. کنکور مسابقست! به نظر من میتونی یه جای خیلی خوب قبول شی.

8. 2 کاربر از sagartian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام.اگه کدوم کتابارو بخونیم قبولیمون 100 درصده؟یعنی کتابی هست که بخونیم و قبولیمون تو مترجمی زبان واسه دانشگاه سراسری صد در صدی باشه؟حداقل در صدی که واسه درسا باید بزنیم چنده؟
    یه سوال دیگه واسه قبولی دانشگاه هرمزگان رتبمون چند باید باشه؟لطفا لطفا جواب بدین..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام. من روش خودم رو میگم. عربی و زبان اختصاصی خیلی مهمه، چون اکثریت پایین میزنن و هر کی بالای 60 یا 70 بزنه برد کرده.

واسه عربی من پیشنهادم کتاب «عربی به زبان ساده» ایاد فیلی هستش + فلش کارت های عربی کانون (فن ترجمه، عربی 2، عربی 3، عربی کنکور) و در نهایت و از همه مهمتر کتاب «مجموعه پرسش ها و پاسخ های تشریحی آزمون عمومی و اختصاصی درس زبان عربی»: چاپ سازمان سنجش. همه تست های عمومی (حتی انسانی) رو بزن. تست های ترجمه رشته انسانی اختصاصی رو هم بزن. بسیار بسیار مفیده و دقت و اعتماد به نفست رو تو کنکور بالا می بره. سر جلسه یکم بیشتر از زبان عمومی واسش وقت بذار.

برای زبان اختصاصی هم باید گرامرت رو در وهله اول قوی کنی. 10 تا سوال اول گرامره و چندین تست word order هم به نوعی گرامریه. تست های سالهای پیش سنجش رو بزنی حدود 70 درصد سوالات این بخش رو براحتی جواب میدی .برای واژگان هم کتابی که دوستان دیگه معرفی کردند خیلی خوبه: 504essential words in English خوبه. برای Passageها هم منبع مشخصی وجود نداره. باید درک مطلبت خوب باشه. خوندن داستان و سایر کتاب های انگلیسی مورد علاقت خیلی کمکت میکنه و در کنار درک مطلب گستره واژگانت رو خیلی بالا می بره. یه دفترچه کوچیک Vocabulary بخر و هر جا واژه تازه ای رو دیدی یا شنیدی با معنی انگلیسیش بنویس. زبان تخصصی خیلی مهمه چون ضریبش 4 هست که بخاطر تخصصی بودن در 3 ضرب میشه و عملاً در زیر گروه انگلیسی (زیرگروه شماره1)، با ضریب 12 موثره.

برای معارف هم کتاب سبز آموزش نکته به نکته قلم چی خیلی خوبه. واسه تست هم «مجموعه پرسش ها و پاسخ های تشریحی آزمون عمومی و اختصاصی درس دین و زندگی کنکور»: چاپ سازمان سنجش بهترینه.

من ادبیات رو خوب نزدم ولی اگه یکم قبل از کنکور، بیشتر تست میزدم بهتر بود. خود کتاب های درسی + کتابهای 7 کنکور قلمچی خیلی خوبه. 50 درصد ادبیات واسه کنکور زبان خیلی خوبه. جدیداً خیلی سوالات وقت گیر میدن. بويژه سوالات بخش دستور زبان فارسی و تاریخ ادبیات که من مثل road runner ازشون رد شدم! اگه سرعتت تو زبان فارسی خوب بشه همه چی حله. سعی کن یاد بگیری تستی که شک داری رو ازش رد شی (چیزی که من خودم هیچ وقت یاد نگرفتم!)

البته در نهایت همه چی به سطح سوالات داره و اینکه دیگران سر جلسه چکار کردن. کنکور مسابقست! به نظر من میتونی یه جای خیلی خوب قبول شی.
    آقا دمت گرم خیلی حال دادای.خیلی خیلی کمک کردی همین طوری که میخوندم هی شک میکردم که روشم درسته یا نه از کی هم میپرسیدم یه جواب درست حسابی نمیداد.آشفته بودم تا اینکه این سایت رو اتفاقی پیدا کردم و....
    همیشه زنده باشی

11. این کاربر از esii5230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیزمون کتابها رو لطف کردن ولی واسه دین و زندگی کتاب دین و زندگی جامع همگامان --دلشاد بگیر شک نکن بهترین کتابه

من تو دوره جمع بندی فقط تونستم سال دوم رو دوره کنم درصدم شد 50
    واسه زبان ت هم کتابهای اناری یا ++++504+in use بهترینه
    Last edited by hande13; 13-10-2012 at 10:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقا دمت گرم خیلی حال دادای.خیلی خیلی کمک کردی همین طوری که میخوندم هی شک میکردم که روشم درسته یا نه از کی هم میپرسیدم یه جواب درست حسابی نمیداد.آشفته بودم تا اینکه این سایت رو اتفاقی پیدا کردم و....
    همیشه زنده باشی
    خواهش میکنم. البته منابع زیاد هست و روش های مختلفی پیشنهاد میشه. ولی من با همین منابع همه درسها رو (بجز ادبیات) بالای 60 -70زدم. استاندارترین تست ها تست های سازمان سنجشه (همون کتابهایی که ذکر کردم). در نهایت هم خود سازمان سنجش قراره ازت تست بگیره. پس بهتره با روش خودشون کار کنی! پاسخ های تشریحی سنجش عالیه. یه کتاب خوب دیگه هم یادم رفت بگم که هینجا اضافه میکنم. A Practical English Grammar - By: A.J Thomson چاپ آکسفورد. افستش تو انقلاب پیدا میشه. واسه Grammar/Word Order و ... زبان تخصصی خیلی خوبه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سوال دیگه معدل نهایی تو کنکور زبان تاثیری داره؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •