تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 58 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 576

نام تاپيک: فوتسال

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب کمک مربی اسپانیایی تیم ملی به زودی به ایران میاد و چون قراردادش قطعی نیست اسم و سابقش رو دقیق نمیدونیم!لیست 25 نفره ایران برای شرکت در جام جهانی تا 4 روز دیگه باید به فیفا ارسال بشه آیا اسم وحید شمسایی و مصطفی نظری و جواد اصغری مقدم در این لیست خواهد بود؟ با ما همراه باشید!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شمسایی جزءمسافران تایلند نیست

اعلام فهرست ابتدایی تیم ملی فوتسال ایران برای شرکت در جام جهانی

به گزارش ایرنا از تارنمای رسمی فدراسیون فوتبال، کمیته فوتسال باید فهرست ابتدایی خود را به فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) اعلام می کرد که این امر از سوی علی صانعی سرمربی تیم ملی فوتسال ایران انجام شد.

اسامی بازیکنان معرفی شده از این قرار است:

مجتبی نصیری نیا، محمود لطفی، سجاد بندی سعدی، محمد کشاورز، حمید احمدی، جواد اصغری مقدم، علی اصغر حسن زاده، مصطفی طیبی، مسعود دانشور، محمد طاهری، مهدی جاوید، مصطفی نظری، احمد اسماعیل پور، علی رهنما، حسین طیبی، قدرت بهادری، افشین کاظمی، فرهاد فخیم، سعید کیایی، علیرضا صمیمی، فرید نمازی، سپهر محمدی، حمید یوسفی، مجید تیکدری نژاد و محمد کوهستانی.

قبل از عزیمت تیم ملی فوتسال ایران به تایلند 14 نفر برتر برای حضور در این مسابقه ها انتخاب خواهند شد.

مسابقات جام جهانی 2012 فوتسال از اول تا 18 ماه نوامبر (11 تا 28 آبان ماه) در تایلند برگزار خواهد شد.

خب همونطور که پیشبینی میشد نظری برگشت و شمسایی نه!حتی اگه قوانین فیفا اجازه بده به دلیل مصدومیت یا هر مشکل دیگه ای بازیکنی عوض بشه در لیست 25 یا 14 نفر نهایی بعید میدونم که خواستی برای بازگشت شمسایی باشه!و باید جام جهانی رو بدون شمسایی ببینیم که یکم سخته!
    در هر صورت دیگه کار تموم شده اینکه اختلاف شخصی بوده یا مشکل فنی و ... الان مهم نیست جام جهانی نزدیکه و امیدواریم تیم ملی از این اتفاق متضرر نشه با همین نفرات بتونه نتایج خوبی بگیره هرچند شمسایی واقعا بازیکن با تجربه و گلزنی هست تو فوتسالم که تعویض نامحدوده حتی 10-15 دقیقه هم بازی کنه میتونه بسیار مفید باشه گویا بالاخره به یک تیم لیگ برتری هم پیوسته ولی نوشدارو بعد از اعلام لیست

3. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

در هر صورت دیگه کار تموم شده اینکه اختلاف شخصی بوده یا مشکل فنی و ... الان مهم نیست جام جهانی نزدیکه و امیدواریم تیم ملی از این اتفاق متضرر نشه با همین نفرات بتونه نتایج خوبی بگیره
    واقعاً به تيمي كه 40 يا 50 درصد قدرت واقعي ايرانو هم نشون نميده اهميت ميدي؟

به همين راحتي قلبت براي تيمي كه سرانش از آدم هاي نفرت انگيز تشكيل شده ميتپه و براي موفقيتش لحظه شماري ميكني؟

متأسفانه من نميتونم با كساني كه فوتسالمونو به يغما بردن و خاك برسرش كرن احساس نزديكي كنم. اصلاً به شيوه اداره فوتسال توسط اينا اعتقادي ندارم. ما قرار بود رقيب برزيل و اسپانيا بشيم نه اينكه از روسيه، پاراگوئه، اوكراين و امثال اينها بترسيم.

اگر تيم ملي ما با اين تركيب كادر فني به نيمه نهايي هم صعود كنه ارزشي نداره چون يك سري ديكتاتور دارن اونو اداره ميكنن. اتفاقاً از همين مسأله نفرت دارم كه صعود به نيمه نهايي با وجود در دسترس بودنش براي فوتسال ايران به اسم اين نوخاله ها تموم بشه (ترابيان، صانعي، كفاشيان و ...) و با رسيدنشون به اين مرحله تمامي ظلم و جورشون فراموش بشه و بشن آدم خوبه داستان ما!

5. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واقعاً به تيمي كه 40 يا 50 درصد قدرت واقعي ايرانو هم نشون نميده اهميت ميدي؟

به همين راحتي قلبت براي تيمي كه سرانش از آدم هاي نفرت انگيز تشكيل شده ميتپه و براي موفقيتش لحظه شماري ميكني؟

متأسفانه من نميتونم با كساني كه فوتسالمونو به يغما بردن و خاك برسرش كرن احساس نزديكي كنم. اصلاً به شيوه اداره فوتسال توسط اينا اعتقادي ندارم. ما قرار بود رقيب برزيل و اسپانيا بشيم نه اينكه از روسيه، پاراگوئه، اوكراين و امثال اينها بترسيم.

اگر تيم ملي ما با اين تركيب كادر فني به نيمه نهايي هم صعود كنه ارزشي نداره چون يك سري ديكتاتور دارن اونو اداره ميكنن.
    نمیشه که اهمیت نداد بله نامدیر هستن زورگو هستن الان کل تیم ممنوع المصاحبه شدن فوتسالمون از جمع 4 تیم اومده تو 8 تیم افت کردیم تو آسیا و مشکلات لیگ و ... همه درست اما بالاخره این تیم ملی ایران هست که مهمه با همین وضعیت هم اگه تیم وحدت خودشو حفظ کنه و با انگیزه بازی کنن میشه از سد تیمهایی مثل اکراین و پاراگوئه گذشت ولی اگه جو شبیه جام ملتها باشه خیر هیچ امیدی نیست!من هیچ وقت یک طرفه به مساله نگاه نمیکنم شمسایی در عین اینکه بازیکن بسیار بزرگ و باتجربه ای هست ولی تصمیمات اشتباه هم میگیره زمان شمس هم کم مشکل نداشت با شمس و قبلتر از اون اگه یادتون باشه با حیدریان و ماجراهای پاس ندادن!شمسایی باید غرور و نظر شخص خودش رو کنار میذاشت و از ابتدای لیگ به یه تیم با هر مبلغی میرفت که تیم ملی ضربه نخوره و آقایون بهانه نداشته باشن نه اینکه لیست که ارسال شد بخواد بره به یه تیم اونم آخرش جلوشو بگیرن نذارن قرارداد ببنده(مستر ترابیان ) اینطوری بیشتر خراب شد ... مطمئن باشید اگه شمسایی تو لیگ بود و میدرخشید امکان نداشت به این سادگی بتونن حذفش کنن و این حذف ها با برنامه هست دوست عزیز همونطور که الان چند هفته ای هست بدون وقفه به علی کریمی میتازن همه رسانه ها و از ترکیب باشگاهش هم دور شده این بوی حذف از تیم ملی رو میده!
    قبلا هم گفتم نظر منطقی و با توجه به روند تیم ملی و همین دو بازی روسیه میشه گفت ایران تو همون یک هشتم حذف میشه ولی باید امیدوار بود ...ببین یه جاهایی انتقاد و تلاش برای تغییر باید بشه وقتی از اون زمانش بگذره بی فایده هست ما بعد از جام جهانی و جام ملتها میتونستیم راحت کفاشیان رو کنار بذاریم میتونستیم خیلی قبلتر از انتخابات تلاش کنیم مجدد انتخاب نشه اما وقتی همه اینها میگذره الان صحبت جمع کردن امضا برای برکناری اونم قبل از بازی حساس کره چه مفهومی داره؟!اصلا به فرض که خدای نکرده به کره باختیم و کفاشیان هم برکنار شد پروسه انتخاب رئیس میدونید جقدر زمان میبره!؟پس مشخصا وقت برکناری الان نیست صانعی و ترابیان هم همینطور ترابیان بعد از ماجرای تیم امید میتونست کلا از ورزش فاصله بگیره و یا بعد از جام ملتها حداقل صانعی کنار بره ولی وقتی نرفتن دیگه الان وقت این صحبتها نیست باشه بعد جام جهانی ...
    در هر صورت صعود به نیمه نهایی امیدوارم بشه و در جمع 4 تیم قرار بگیریم! ولی ما که مشکلات همین عزیزان نخاله رو فراموش نمی کنیم!من قلبم همیشه برای تیم ملی میتپه نه بازیکنها و مربی و ... حتی اگه رئیس فدراسیونش کفاشیان باشه و مربیش صانعی و بدون شمس و شمسایی باشه!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقاي گل جهان از اتفاقات فوتسال پرده برداشت

وحيد شمسايي: آقاي ترابيان! قذافي هم از اين كارها مي‌كرد

وحيد شمسايي با انتقاد شديد از عباس ترابيان، رييس كميته فوتسال فدراسيون فوتبال، از اتفاقات اين رشته و تيم ملي پرده برداشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وحيد شمسايي، بازيكن پيشين تيم ملي فوتسال كه از ليست تيم ملي براي اعزام به جام جهاني خط خورده، چندي پيش براي پيوستن به تيم دبيري تبريز به توافق رسيد، اما كميته‌ فوتسال با اين انتقال مخالفت كرد و دليلش را هم تمام شدن سهميه بازيكن ليگ برتري دبيري دانست. اكنون شمسايي به دليل اين كه عباس ترابيان از پيوستنش به اين تيم جلوگيري كرده به شدت معترض است.

آقاي گل فوتسال جهان با بيان اين كه تنها به خاطر پايين آمدن قراردادها حاضر نبود به هيچ تيمي بپيوندد، به ايسنا گفت: من با دو، سه تيم مذاكره كرده‌ام، اما به دليل مسايل مالي با هيچ كدامشان به توافق نرسيدم. هشت هفته‌ از مسابقات ليگ گذشته بود كه آقاي دبيري، دوست قديمي‌ام با من صحبت كرد و طبق اتفاقاتي كه در ادوار گذشته ليگ رخ داده بود و بازيكنان در اواسط فصل وارد تيمشان شده بودند، من نيز با دبيري به توافق رسيدم. البته قبل از اين كه آقاي دبيري با ترابيان صحبت كند به او گفتم كه نزد ترابيان اسم من را نياورد و از او استعلام بگيرد. آقاي دبيري نيز مجوز لازم را از ترابيان گرفت و من طبق رفاقتم با او براي ثبت قرارداد بدون رقم هماهنگ كرديم، اما زماني كه به پاي قرارداد رفتم دوست گرامي، آقاي ترابيان! گفت كه شمسايي نمي‌تواند قرارداد ببندد.

وي افزود: بعد از اين كه اين خبر را شنيدم تازه متوجه شدم كه او به آقاي دبيري گفته بود شمسايي را جذب نكن، چون تيمت را بر هم مي‌ريزد. من يك سوال از او دارم، آقاي ترابيان شما مسئول بر هم ريختن تيم در رقابتهاي سال 2000 نبوديد؟ يا زماني كه در فرودگاه برزيليا قهر كرديد و گفتيد من اخلاقم همين است. فراموش كرده‌ايد كه دو سال قبل با اين دليل كه بازي پخش مستقيم دارد و آبروي فوتسال مي‌رود چهار- پنج بازيكن را با قانون من در آوردي به يك تيم تحميل كرديد؟

شمسايي با اشاره به اتفاقات تيم ملي گفت: در يكي از تورنمنت‌هاي خارج از كشور هم كه آقاي شاه حسيني، رييس وقت كميته‌ انضباطي فدراسيون فوتبال به همراه تيم بود، آب معدني تيم تمام شد و او به ما گفت كه پول آب را بايد خودتان حساب كنيد. در چين بازيكن تيم ملي را با اتوبوس شهر جابجا مي‌كردند و زماني كه اضافه بار داشتيم بايد از جيب خودمان هزينه را مي پرداختيم. پس قداست تيم ملي كجاست؟ دادن تنها 100 دلار به بازيكناني كه قهرماني آسيا را كسب كردند، ننگ نيست؟ در اين سال‌ها براي ما چه كار كرده‌ايد؟

ملي‌پوش پيشين فوتسال مدعي شد: آقاي ترابيان در اصفهان مي‌گفت كه بايد بر سر بازيكن تيم ملي بزني تا حرف نزند. شما شمسايي را با مسايل شخصي‌تان در هم كرديد، چون مي‌خواهيد زور بگوييد، اما يادتان باشد كه گداپروري و گرسنگي را در تيم ملي رواج ندهيد. خواهش مي‌كنم كه تيم ملي را فراموش كنيد. چون يك مملكت عاشق اين تيم است. آنها براي تيمشان گريه كردند، اما الان چه مي‌كنيم؟

شمسايي اضافه كرد: تيم‌هاي فولاد ماهان، فيروز صفه و پرسپوليس انصراف دادند، اما چه اتفاقي افتاد؟ من براي بازگرداندن اين تيم‌ها به نزد كفاشيان رفتم و او مرا مامور كرد تا با مالكان باشگاه فولاد ماهان براي بازگشت‌شان صحبت كنم. به همين دليل با ترابيان هم صحبت كردم، اما او به من گفت تا زماني كه من هستم اجازه نمي دهم باشگاه ماهان در فوتسال حضور داشته باشد. آقاي ترابيان! قذافي هم از اين كارها مي‌كرد و او را پايين كشيدند. بس كنيد ديگر. اين قدر منم منم نكنيد. براي چه و روي چه حسابي به باشگاه‌هايي كه با آنها مذاكره مي‌كنم مي‌گوييد كه من را جذب نكنند! آقاي ريخته گران (مالك باشگاه فولاد ماهان) گفته بود كه با وجود چنين آدم هايي كه ظاهر و باطن‌شان با هم فرق مي‌كند، ديگر تيم داري نمي‌كند.

آقاي گل فوتسال جهان در ادامه با بيان اين كه رييس كميته‌ فوتسال به او وعده دادن پول در قبال بازي در كويت را داده بود، ادعا كرد: آقاي ترابيان يادتان مي‌آيد كه به من گفتيد اگر در جام رمضان كويت بازي كنم پول بيشتري به من خواهيد داد؟ اگر اين را تكذيب كنيد به خدا اعتقاد نداريد. شما به من گفتيد به ساير بازيكنان مبلغ يكساني خواهيد داد، اما پول بيشتري به من خواهد رسيد. خواهش مي‌كنم از اين پس هر حرفي مي‌زنيد رو در رو مطرح كنيد و نگوييد كه وحيد شمسايي در جام ملت‌هاي آسيا تيم را زمين زد، چون خدا آن بالا است. مگر خودتان به ماهان پيشنهاد آوردن مربي تيم ملي كرواسي را نداديد اما بعد از اينكه متوجه شديد خودشان كار مي كنند ناراحت شديد. مگر شما رابطه من و حسين شمس را خراب نكرديد؟ اكنون هر تيمي كه قرار است با من قرارداد ببندد، اجازه نمي دهيد.

وي بيان كرد: آقاي ترابيان يادتان رفته كه در محفلي كه براي آشتي كنان شما با شمس برگزار شد و مرحوم بابك معصومي، علي صانعي، حسين شمس و خود بنده حضور داشتم گفتيد كه در كويت بازي كنم تا منبع درآمدي براي فوتسال باشد؟ اين را فراموش كرده ايد كه اكنون اجازه عقب افتادن ليگ را به خاطر درخواست پرسپوليس براي تيم داري نمي دهيد؟ شما تيم‌هاي شن‌ساي ساوه و تام ايران خودرو را فراري داديد و ليگ امسال هم 13 تيمي شده است، با چنين وضعيتي تباني راحت‌تر اتفاق مي‌افتد. من اگر بخواهم بازي كنم كسي نمي‌تواند جلويم را بگيرد. خواهش مي‌كنم كه در شبكه تلويزيوني عامل خودتان را نگذاريد تا نظرسنجي كه 87.5 درصد از مردم به نفع من راي داده‌اند را پخش نكند. اول بايد خودتان را اصلاح كنيد.

كاپيتان پيشين تيم ملي همچنين با بيان اين كه نيازي ندارد تا به تماشاگران خط دهد كه او را تشويق كنند، اظهار كرد: من احتياجي به اين كارها ندارم. من خدا و ائمه را دارم و به هر جايي كه رسيدم از صدقه سري آنها و مردم بوده است، اما اگر فوتسال نباشد كسي شما را مي‌شناسد؟ كارلوس كي‌روش به چه شكلي شما را اخراج كرد؟ آيا يادتان رفته است؟ وحيد شمسايي اگر قرار بود به جايي برسد، تا الان رسيده است. من يك شب در برنامه شب شيشه‌اي از صادق دورودگر تعريف كردم و فرداي آن روز گفتيد كه اجازه نمي دهيد در تيم ملي باشم. ترابيان از ابتدا نمي خواست كه من در تيم ملي باشم.

وي به خبرنگار ايسنا گفت: آقاي ترابيان فراموش نكنيد كه بازيكنان تيم ملي مثل سرباز در خدمت تيم‌شان هستند و نمي‌توانيد جلوي آنها را بگيريد، خواهش مي‌كنم اداي آدم‌هاي خوب‌ را در نياوريد! اين خدا است كه بايد از باطن آدم‌ها با خبر باشد. هر چند ما هم از يكسري مسايل بي خبر نيستيم. ديگر اگر افشين دبيري به صورت علني اعلام مي‌كند كه به او سفارش شده تا شمسايي را جذب نكند، بقيه مسايل روشن است. يك روز كه در آكادمي ملي فوتبال به صورت شخصي تمرين مي كردم، آقاي كفاشيان مرا ديد و گفت كه به ليگ بازگشته و چراغ ليگ را روشن كنم. اما شما خود محوريد و مي خواهيد همه چيز را با زور پيش ببريد، اما مشكلي نيست. دير و زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد.

شمسايي در پاسخ به اين پرسش كه آيا با مطرح كردن اين مسايل فكر نمي‌كنيد حاشيه به تيم ملي وارد شود و تيم ملي در آستانه جام جهاني به مشكل برخورد؟ تصريح كرد: به هيچ وجه به دنبال ايجاد حاشيه و مشكل براي تيم ملي نيستم. من برابر تيم ملي صفرم. من جلوي پيراهن و پرچم تيم ملي صفرم. كسي نيستم كه براي تيم ملي حاشيه سازي كنم. من فقط درباره ترابيان صحبت مي‌كنم و هيچ دخالتي در تيم ملي كشورم نمي‌كنم، چون تيم ملي صاحب دارد و صاحبش مردمند. اين آقا به من مي‌گفت كه اگر بدانم به درد نمي‌خورم مي‌روم، اما نمي‌دانم چرا به فوتسال چسبيده است.

وي ادامه داد: با تك تك سلول‌هايم براي تيم ملي آرزوي موفقيت مي‌كنم تا در تايلند افتخاري كه چهار سال قبل كسب شد را تكرار كند. هر جا هم به عنوان كارشناس بروم تنها به خاطر بازيكناني كه براي تيم ملي‌شان عرق مي‌ريزند حمايتي صحبت خواهم كرد. بنابراين من دعاگوي تيم ملي هستم. چقدر ديگر در كوچه و خيابان بايد جواب مردم را بدهم؟ ما اگر در فوتسال نان مي‌خوريم همه‌اش به خاطر افتخارآفريني در جام جهاني 2008 است.

شمسايي در ادامه باز هم خطاب به ترابيان گفت: از كي‌روش ياد بگيريد كه با وجود نبود علي كريمي در تيم پرسپوليس او را به تيم ملي دعوت كرد و گفت من كريمي را از قبل مي‌شناسم. آقاي ترابيان من كه سه ماه پيش آقاي گل آسيا شدم. چقدر زود فراموش كرده‌ايد. خواهش مي‌كنم كي‌روش را الگويتان قرار دهيد. همين كي‌روش شما را از تيم ملي كنار گذاشت، آن زمان به بازيكنان تيم ملي فوتبال گفته بوديد كه ممنوع المصاحبه‌اند. اما زماني كه در مصاحبه‌اي اعلام كرديد كه بازيكنان تيم ملي «خارج نديده‌اند» همه بازيكنان تيم ملي عليه‌تان مصاحبه كردند و كي‌روش هم بلافاصله شما را از سرپرستي تيم ملي بركنار كرد. نمي گويم كه براي ما زحمت نكشيده‌ايد، اما سقفتان ديگر پر شده است.

وي اضافه كرد: زورگويان زيادي در جهان قبل از شما كنار رفتند. شما كه تنها مسئول يك كميته‌ هستيد. باز هم خدا پدر و مادر كفاشيان را بيامرزد كه از شما حمايت مي‌كند. اما آقاي ترابيان و آقاي كفاشيان، من هميشه هستم، من هميشه در فوتسال هستم. حتي اگر در كوچه هم بنشينم و در يك سالن باشم، چهار بازيكن جوان را تحويل‌تان مي‌دهم. چون تجربه اي كه كسب كرده‌ام از بيت المال اين كشور حاصل شده است، پس بايد مخارجي كه برايم هزينه شده است را جبران كنم و مردم بدانند كه من شاگردشان هستم و براي هميشه به آنها خدمت خواهم كرد.

خبر نه چندان جالب دیگه اینه که اردوی کیش و بازی دوستانه با مصر لغو شده!!

8. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

برگزاری جلسه نقد و بررسی تیم ملی فوتسال/ تعداد غایبان بیشتر از حاضران بود!

نشست هم اندیشی و نقد و بررسی برنامه های تیم ملی فوتسال پیش از حضور در جام جهانی تایلند امروز با غایبان بسیاری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نشست هم اندیشی درباره تیم ملی فوتسال ایران با حضور رئیس کمیته فوتسال، سرمربی و مدیر فنی و تعدادی از سرمربیان باشگاهها از ساعت 11 امروز(پنج شنبه) در سالن روابط عمومی فدراسیون فوتبال برگزار شد و در حالی که پیش از این اعلام شده بود تمام مربیان لیگ برتری و کارشناسان فوتسال دعوت شده اند، اما صاحب نظران بسیاری به این نشست نرفتند.
    محمود خوراکچی، رضا لک، علی رعدی، علیرضا خسروی، مهدی غیاثی، محمد باقری و رضا عقابی تنها نمایندگان منتقدین این روزهای فوتسال در این نشست بودند و در این جمع افرادی مثل حسین شمس، مهدی ابطحی، ناصر صالح، محمدرضا حیدریان، علی افضل، حسین افضلی حمید بی غم و بسیاری دیگر حضور نداشتند.
    همچنین به این نشست، مدیران باشگاه ها هم فراخوانده شده بودند که در اتفاقی جالب هیچ مدیری به این جلسه نرفت.
    البته پیش از این نیز تعدادی از این کارشناسان اعلام کرده بودند در این جلسه حاضر نمی شوند و برگزاری آن را به نوعی جلسه ای برای بستن دهان کارشناسان عنوان کرده بودند.

به هر حال پس از انجام این نشست و مطرح شدن انتقادها، دیگر هیچ نقدی پذیرفته نخواهد بود چرا که ترابیان پیش از این جلسه در گفت و گو با ایسنا اعلام کرده بود:
    "ما تمام افراد مخالف و موافق را دعوت کردیم تا انتقاد و نظر‌هایشان را با کادر فنی در میان بگذارند اما بعد از این جلسه تنها به حمایت از تیم ملی بپردازند."

10. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

به هر حال پس از انجام این نشست و مطرح شدن انتقادها، دیگر هیچ نقدی پذیرفته نخواهد بود چرا که ترابیان پیش از این جلسه در گفت و گو با ایسنا اعلام کرده بود: "ما تمام افراد مخالف و موافق را دعوت کردیم تا انتقاد و نظر‌هایشان را با کادر فنی در میان بگذارند اما بعد از این جلسه تنها به حمایت از تیم ملی بپردازند."
    ترابیان یک دیکتاتور واقعیه و این جلسه ای که برگزار کردن بیشتر شبیه نمایش های کمدی دیکتاتورهای بی کفایت ولی زورگو که از طرفی اجازه هیچگونه نقدی را به هیچکس نمیدهند و از طرف دیگر برای گول زدن افکار عمومی جلسات نقد از خود برگزار میکنن و در اون جلسات عملاً نقدی هم انجام نمیشه و تبدیل به جلسات تملق و دستبوسی میشه.

همون اسمایلی ریسه رفتن از خنده ای که گذاشتی اصل مطلب را ادا کرد ()

12. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ديشب هم برنامه اي در شبكه خبر برگزار شده كه به حواشي اون جلسه اختصاص يافته بود و در اون ترابيان بعنوان مهمان حضوري و خوراكچي (يكي از منتقدان) از طريق ماهواره در برنامه حضور داشتن. در اين برنامه گزارش هايي درخصوص اردوي آمادگي و تمرينات بازيكنان تيم ملي پخش شد كه همه چيز را مطلوب و آماده حضوري قدرتمند در جام جهاني نشان ميداد.
    در اين برنامه خوراكچي نقدهايي از ترابيان در خصوص باشگاههاي خصوصي كه ديگه انگيزه سرمايه گذاري در فوتسال نداشتن مطرح كرد كه ترابيان جواب داد اونها خودشون تمايلي به ادامه سرمايه گذاري نداشتن و حتي در جلسه اي كه پس از تصميم نهايي درخصوص كناره گيري اون باشگاهها از فعاليت در فوتسال بين ترابيان و مديران اون باشگاهها برگزار شده ازشون درخواست كرده در تصميمشون تجديد نظر كنن ولي اونها نپذيرفتن! البته اين مسأله چند تا نكته داره : جايي خوندم دليل اصلي انصراف اون باشگاهها از حضور در فوتسال، كارشكني ها و باندبازي هاي ترابيان بوده ولي اون كلاً همه چي رو تكذيب كرد و به گردن اون باشگاهها انداخت و گفت اونها ديگه قصد نداشتن در اين زمينه فعاليت كنن در حاليكه اون باشگاهها كه تيم فوتسالشونو تعطيل كردن رشته هاي ورزشي ديگري را تأسيس كردن. پس دليلش نميتونه مشكلات مالي يا امثالهم باشه.
    در مورد صانعي هم از خوراكچي پرسيدن كه به نظرت چطور مربي ايه و اونم گفتش كه به نظر ما بسيار براش زود بود كه سرمربي تيم ملي بشه ولي در حال حاضر و در مقطع حساس كنوني بايد ازش حمايت كرد. (ادعاهاي هميشگي موقعي كه ضعف خودشونو ميخوان در پس موقعيت حساس كنوني پنهان كنن. مثل اينكه اين مورد هم از سياست به ورزش سرايت كرده)
    در مورد شمسايي هم بحث شد و باز هم ترابيان همون چرنديات رو به خورد ملت داد و گفتش كه اين تصميم سرمربيه و من اصلاً بنا ندارم در كار كادر فني دخالت كنم! (تو گفتي و ما هم باور كرديم)
    خوراكچي يه جا هم به زمان نامناسب نشست هم انديشي! اشاره كرد و گفت وقتي سه هفته به اولين بازي تيم ملي در جام جهاني باقي مونده اين جلسات عملاً فايده اي نداره و بيشتر جنبه اطلاع رساني و متحد كردن داره تا انتقاد و رفع اشكال. (برگشت به همون حرفي كه من زدم، اين جور جلسات آخرش به تملق و احسنت گفتن و ... ختم ميشه)

همه اش تكذيب! همه اش دروغ! همه اش ادعاهاي واهي. چقدر حالم از اين آدمهايي كه تو روز روشن واقعيت ها را انكار ميكنن به هم ميخوره. مجري برنامه هم عين ماست ايستاده و اراجيف اين آقا رو با سر تأييد ميكنه. آخ كه جاي فردوسي پور تو اينجور برنامه ها خيلي خيلي خاليه.

14. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گفتی فردوسی پور اگه اشتباه نکنم برنامه این هفتش مربوط به فوتساله و ترابیان رو هم دعوت می کنه حالا اگه شمس یا شمسایی هم بیان عالی میشه ولی فکر نکنم عادل هم با توجه به نزدیکی جام جهانی خیلی دوست نداره به حاشیه های فوتسال دامن بزنه و یه برنامه یک طرفه میشه که ترابیان قشنگ هرچی میخواد در مورد همه مسائل فوتسال میگه و عادل هم خیلی دقیق نمیشه رو موضوعات بیشتر جنبه حمایتی داره! اون جلسه همفکری هم مثل همون جلسات خرد جمعی کفاشیان و دایی با پیشکسوتان و سرمربی های تیم ملی هستش دور هم میشینن یه میوه و شیرینی میخورن میرن پی کارشون! واقعا اگه قرار بود این جلسه انتقادی سازنده باشه باید بعد از جام ملتها برگزار میشد و نه 3 هفته مونده به جام جهانی و در حالی که همه تصمیمات گرفته شده!!

غیبت برخی در جلسه هم‌اندیشی جالب بود

عباس ترابیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد برگزاری جلسه هم‌اندیشی مربیان فوتسال با سرمربی تیم ملی عنوان کرد: جلسه بسیار خوبی بود. هر چند که تعدادی از مربیان لیگ در این جلسه حضور نداشتند. به نظرم علت غیبت آنها به این موضوع مربوط می‌شد که 9 هفته مسابقات لیگ برگزار شده و آنها کنار خانواده‌های خود نبودند و از این فرصت استفاده کردند.

وی ادامه داد: برخی افراد مانند حسین شمس عذرخواهی کردند و عنوان کردند که نمی‌توانند حاضر شوند. شمس اعلام کرد که قصد سفر به صربستان دارد، اما غیبت برخی افراد برایم جالب بود. صالح خود پیش از این تاکید داشت که این جلسات برگزار شود، اما نمی‌دانم چرا در این جلسه حاضر نشد. او حتی تلفنی با من صحبت کرد و قرار شد تا در جلسه حاضر شود.

رئیس کمیته فوتسال خاطرنشان کرد: در مجموع جلسه خوبی و راضی کننده‌ای بود. موارد فنی بسیاری در این جلسه رد و بدل شد و به نتایج خوبی هم دست یافتیم. بدون شک مربیان لیگ می‌توانند در جهت بهبود شرایط تیم ملی کمک کنند زیرا بازیکنان زمان بیشتری در کنار آنها هستند.

ترابیان در مورد اینکه برخی کارشناسان معتقدند این جلسه باید زودتر برگزار می‌شد، یادآور شد: اگر کسی واقعا دلش برای تیم ملی می‌تپد، نباید به این مسائل توجه کند که زود یا دیر شده است. باید از تمام فرصت‌ها استفاده کند تا بتوان نقطه نظرات مختلف را جویا شد.وی درباره اینکه برخی عنوان کردند هم اکنون نمی‌توان نظرات را در تیم ملی اعمال کرد، گفت: قرار نیست تمام نظرات در این جلسه در تیم ملی اعمال شود،. نظرات متفاوتی اعمال می‌شود. ممکن است که برخی از آنها قابل اجرا باشد و برخی هم قابل اجرا نباشد. این موضوع برای دو طرف است چه سرمربی تیم ملی و چه مربیان لیگ برتر.

رئیس کمیته فوتسال با اشاره به ادامه چنین جلساتی خاطرنشان کرد: 29 مهرماه جلسه دیگری در این زمینه برگزار می‌کنیم، آقایانی که دوست دارند می‌توانند حاضر شوند از تمام نفرات هم دعوت می‌کنیم. باید تلاش کنیم تا نقص‌های تیم ملی برطرف شود تا با آمادگی کامل در جام جهانی حاضر شویم.

وی درباره لغو اردوی کیش و جایگزین شدن اردو برای آمادگی تیم ملی، تصریح کرد: متاسفانه مسئولان با ما همکاری نمی‌کنند. ما قصد داشتیم در کیش اردویی برگزار کنیم. اما با لغو این اردو دیگر نمی‌توانیم جایی را برای تشکیل اردو در نظر بگیریم.

ترابیان درمورد برگزاری بازی دوستانه افزود: هم‌اکنون این امکان وجود ندارد که بخواهیم با تیمی بازی کنیم، البته تیم‌هایی هستند که به ما پیشنهاد دادند. ولی در حال حاضر می‌خواهیم با تیم‌های قدرتمند بازی کنیم. نمی‌خواهیم با هر تیمی که شد بازی کنیم. هم‌اکنون هم مشکلات ارزی و هم زمان کم برای هماهنگی بازی دوستانه وجود دارد.

خیلی کار خاصی نمیشه کرد با این جلسات در واقع اینو گذاشتن که بگن هر حرفی داشتین همونجا میومدین میزدین و دیگه انتقاد نکنین!!

16. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

گفتی فردوسی پور اگه اشتباه نکنم برنامه این هفتش مربوط به فوتساله
    واقعاً؟

ولي الآن خيلي خيلي دير تصميم گرفت كه اين برنامه را به فوتسال اختصاص بده. خيلي فرصت داشت تا به معضلات فوتسال بپردازه ولي الآن چكار ميتونه بكنه؟

مجري اي كه مانع انتقال نفت تهران به اراك شد و جلوي خيل عظيم نمايندگان مجلس و نمازگزاران جمعه اراك ايستاد و نذاشت اين كار غير اصولي انجام بشه مطمئناً ميتونست اين بي عدالتي در فوتسال را نيز با زير سئوال بردن مسئولان حال حاضر به چالش بكشه ولي در عجبم كه چرا اين كارو نكرد؟ البته در اين كه اون بياد و از شمس دفاع كنه شك دارم چرا كه شمس چند وقت پيش در يك مورد با فردوسي پور اختلاف سليقه پيدا كرده بود و از مسئولان صدا و سيما خواسته بود اونو به اتهام فكر كنم نژاد پرستي مؤاخذه كنن. به هر حال با توجه به سوابق گذشته، مطمئناً فردوسي پور با اشخاص عادي اين مملكت كه منافع شخصي را بر هر چيز ديگري ترجيح ميدن تفاوت داره و ميتونست در موضوع استعفاي شمس و كوتاهي كفاشايان از حق دفاع كنه.

18. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •