تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 218 اولاول ... 58108148154155156157158159160161162168208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون که به سوالم جواب دادید . به نظر شما WD Caviar Blue گارانتی سازگار هم میتونه گزینه خوبی باشه؟
    به نظرم اگر 500 گیگ میخواهید بخرید بهتره همان سیگیتی که پیشنهاد دادم بخرید . ولی برای یکترابایت اگر قصد دارید وسترن بخرید پس دو انتخاب وجود دارد .

در نتیجه پیشنهاد میشه مدل اولی رو بخرید .

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

هاردهاي 7200RPM از 750 گيگ بيشتر نيستند .

از برند وسترن

نام شماره سريال حجم اينترفيس cache
    WD black [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 750GB SATA 3 Gb/s 16

از برند سيگيت

نام سريال هارد حجم اينترفيس cache
    Momentus Laptop ST9750420AS 750GB SATA 3Gb/s 16
    Momentus XT ST750LX003 750GB SATA 6Gb/s 32

هارد Momentus XT همراه با 8GB SLC NAND هست كه سرعت فوق العاده اي دارد .

قيمت هاي 2.5 اينچي رو متاسفانه دقيق اطلاع ندارم . ممكنه مدلهاي پيشنهاد داده شده هم در بازار پيدا نشه در نتيجه بهترين راه اين هست كه بريد بازار و بگرديد كه كدام مدل رو ميتونيد پيدا كنيد و با توجه به بودجه اي كه داريد يكي از مدلها رو انتخاب كنيد . مثلاً اگر بودجه نامحدود داشتم با توجه به لپتاپ حرفه اي قطعاً Momentus XT رو انتخاب ميكردم .
    با تشکر مجدد از پاسخ شما دوست عزیز
    من مدل های ذکر شده رو پیدا نکردم..فقط با شرایطی که فعلا حاکمه بهم پیشنهاد شد هارد هیتاچی بگیرم..آیا هاردهای این برند با توجه به این که من آشنایی زیادی به این برند ندارم هاردهای قابل اعتمادی هست؟
    و اینکه مدل یا مدلهای پیشنهادی شما از این برند چیه؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر مجدد از پاسخ شما دوست عزیز
    من مدل های ذکر شده رو پیدا نکردم..فقط با شرایطی که فعلا حاکمه بهم پیشنهاد شد هارد هیتاچی بگیرم..آیا هاردهای این برند با توجه به این که من آشنایی زیادی به این برند ندارم هاردهای قابل اعتمادی هست؟
    و اینکه مدل یا مدلهای پیشنهادی شما از این برند چیه؟

مرسی
    بخش هارد دیسک کمپانی هیتاچی در حال حاضر به کمپانی وسترن دیجیتال واگذار شده .

از سری 5K1000 : جدیدترین مدل با پلاترهای 500 گیگی .

شماره سریال حجم اینترفیس cache RPM
    Standard Models HTS541010A9E680 1TB SATA 6Gb/s 8 5400
    Standard Models HTS541075A9E680 750GB SATA 6Gb/s 8 5400
    Encryption Option HTS541010A9E681 1TB SATA 6Gb/s 8 5400
    Encryption Option HTS541075A9E681 750GB SATA 6Gb/s 8 5400

از سری 5K750 که با پلاتر های 375 گیگی هست و به همین دلیل یکترابایت ندارد .

Standard Models HTS547575A9E384 750GB SATA 3Gb/s 8 5400
    Encryption Option HTS547575A9E381 750GB SATA 3Gb/s 8 5400

از سری 7K750 که مهمترین مزیت این مدل RPM و cache بالاتر آن هست .

Standard Models HTS727575A9E364 750GB SATA 3Gb/s 16 7200
    Encryption Option HTS727575A9E361 750GB SATA 3Gb/s 16 7200

5. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بخش هارد دیسک کمپانی هیتاچی در حال حاضر به کمپانی وسترن دیجیتال واگذار شده .

از سری 5K1000 : جدیدترین مدل با پلاترهای 500 گیگی .

از سری 5K750 که با پلاتر های 375 گیگی هست و به همین دلیل یکترابایت ندارد .

Standard Models HTS547575A9E384 750GB SATA 3Gb/s 8 5400
    Encryption Option HTS547575A9E381 750GB SATA 3Gb/s 8 5400

از سری 7K750 که مهمترین مزیت این مدل RPM و cache بالاتر آن هست .

باتشکر
    به دلیل التهابات بازار من برای خرید هارد با این که خیلی خیلی ضروری بود دست نگه داشتم تا حداقل پولم تو جیب یه سری افراد سودجو تو این زمینه نره.
    از شما دوست عزیزهم میخواستم تا یه نتیجه گیری کلی برام کنید و یه سری اولویت برام مشخص کنید با توجه به اینکه خیلی احاطه خوبی به مساله هارد دارید تا بنده اگه قصد خرید داشتم در آینده نزدیک بهتر و با اطلاع بیشتری اقدام به خرید هارد کنم.

سپاس فراوان

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باتشکر
    به دلیل التهابات بازار من برای خرید هارد با این که خیلی خیلی ضروری بود دست نگه داشتم تا حداقل پولم تو جیب یه سری افراد سودجو تو این زمینه نره.
    از شما دوست عزیزهم میخواستم تا یه نتیجه گیری کلی برام کنید و یه سری اولویت برام مشخص کنید با توجه به اینکه خیلی احاطه خوبی به مساله هارد دارید تا بنده اگه قصد خرید داشتم در آینده نزدیک بهتر و با اطلاع بیشتری اقدام به خرید هارد کنم.

سپاس فراوان
    فرض میکنم که خودم قصد خرید هارد 2.5 اینچی دارم . دو هدف کلی تعیین میکنم .

1. قصد خرید هاردی دارم که صدای کمتر و عمر مفید بیشتری داشته باشه . یعنی سرعت بالا اولویت اول نیست . علاقه ای هم ندارم که دمای هارد خیلی بالا بره . از لپتاپ بیشتر برای تماشای فیلم و گوش دادن آهنگ و اینترنت و کلاً کارهای سبک استفاده میکنم . لپتاپ رو زیاد روشن میذارم چون زیاد دانلود میکنم . دوام باطری برای من مهمه . اصلاً هم از نرم افزارهای حرفه ای استفاده نمیکنم و بازی هم نمیکنم . پس خرید هارد 5400 انتخاب مناسبی هست در نتیجه یکی از مدلهای زیر رو انتخاب میکنم که البته اولویت اول با سیگیت هست چون cache بیشتری دارد اولویت بعدی وسترن خواهد بود .

سيگيت :

سريال هارد حجم اينترفيس cache RPM
    ST9750423AS 750GB SATA 3Gb/s 16 MB 5400

وسترن :

و انتخاب آخر از برند هیتاچی از سری 5K1000

2. قصد خرید پرسرعتترین هارد 2.5 اینچی رو دارم از نرم افزارهای حرفه ای هم استفاده میکنم . بودجه زیادی هم دارم ، پس یکی از مدلهای زیر رو انتخاب میکنم که البته Momentus XT با داشتن 8 گیگ SSD در اولویت خواهد بود .

از برند سيگيت

نام سريال هارد حجم اينترفيس cache rpm
    Momentus Laptop ST9750420AS 750GB SATA 3Gb/s 16 7200
    Momentus XT ST750LX003 750GB SATA 6Gb/s 32 7200

اولویت دوم از برند وسترن هست .

نام شماره سريال حجم اينترفيس cache RPM
    WD black [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 750GB SATA 3 Gb/s 16 7200

و انتخاب آخر از برند هیتاچی از سری 7K750 .

8. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarihaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد مکستور ساتا 160 دست دوم چند می ارزه
    مال یکی از دوستانه میخوام بخرمش
    بابا یه قیمت تقریبی بدید دیگه
    باHard Drive Inspector تست گرفتم گفت 70%سالمه
    ارزش داره؟
    اصلا به درد آرشیو میخوره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا یه قیمت تقریبی بدید دیگه
    باHard Drive Inspector تست گرفتم گفت 70%سالمه
    ارزش داره؟
    اصلا به درد آرشیو میخوره؟
    سلام .
    این جور هاردهایی که میزان health آن 100% نیست (مخصوصاً که دست دوم هست) بیشتر مناسب برای نصب ویندوز و کلاً ذخیره فایلهایی که چندان مهم نیستند مناسب هست . برای آرشیو کردن داده ها بهتره هاردی بخرید که ضریب اطمینان بالایی داشته باشه تا اطلاعات مهم شما نپره . قیمت هاردهای دست دوم کاملاً بستگی به انصاف فروشنده داره و حتی ممکنه هارد سالم ارزانتر از هارد معیوب در بازار دست دوم پیدا بشه ، پیشنهاد میدم از چند مغازه قیمت بگیرید .

11. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zikzax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شهر بارانهای نقره ای

پيش فرض

دوستان من تو مارک adata دنبال یه فلش خوب با سرعت خواندن و نوشتن بالا میگردم
    چی خوبه؟کی تجربه استفاده از یه فلش خوب مارک ای دیتا رو داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من دیروز یه هارد اکسترنال خریدم گفتم قیمتش رو بگم و چندتا سوال هم بپرسم. البته بدون تحقیق کافی خریدم حالا یکم به شک افتادم.
    اکسترنال WD my passport ظرفیت 1 ترا USB3 رنگ نقره ای گارانتی آواژنگ (تا sep 2014) قیمت 295

سوالهام اینهاست:
    آیا گارانتی هارد اهمیت داره؟ مغازه های دیگه همین هارد رو با گارانتی سازگار قیمت 315 میدادن. این جایی که من گرفتم اولش بهم گفت گارانتی هر 2 رو داریم. من هم اصلا نگاه نکردم چون قبلا بارها ازشون خرید کرده بودم و یه جورایی اعتماد داشتم! خریدم تو خونه دیدم کارت گارانتی آوواژنگ هست.
    البته هیچوقت به گارانتی اهمیت ندادم چون یا چیزیم خراب نشده یا تو اطرافیانم هرکسی که خراب شده براش کاری نکردن و خودش دوباره هزینه کرده.

حالا سوال اینه، این گارانتی چقدر مهمه؟ و آیا این تفاوت قیمتی به خاطر این گارانتی بوده یا نه همینطوری اختلاف قیمت مغازه ها بوده؟

سوال دیگه:
    وقتی در جعبه رو باز کردم ، جلد یا روکش نقره ای هارد بیرون بود. یعنی انگار در رویی رو کامل جا ننداخته باشن. خب منم قبل از اینکه یه فضولی تو هارد داخلش بکنم در رو فشار دادم و رفت سرجاش و الان اینقده سفته که دلم میخواد بازش کنم ولی میترسم بهش فشار بیارم و بشکنه مخصوصا که روکشه ادامه داره تا روی پورت USB رو هم میپوشونه.

آیا این طبیعی هست؟ آیا این چیزی رو نشون میده یا همه بسته ها اینطوری هستن یعنی مخصوصا روکش رو کامل جا نمیندازن یا مثلا تو کارخونه زیاد فشارش ندادن یا چی؟ این مشکلیه یا بی خیالش بشم؟

سوال دیگه:
    آیا هارد خوبی انتخاب کردم؟ یا با این قیمت میشد چیز بهتری هم خرید؟ از نظر کیفیت یا حجم یا طول عمر...
    من تمام هاردهای کیسم WD black هست. 3 تا اکسترنال هم دارم WD منتها 2تا پاسپورت 500 و یه my Book 1ترا که خب USb2 هستن. هیچکدوم تاحالا نشکلی برام ایجاد نکردن. سر همین این مارک رو دوباره گرفتم. منتها این USB3 هست بعدهم 2 مدل داشت My passport و element که من فرقشون رو اصلا نمیدونستم و اونجا پرسیدم بهم گفتم یکی نرم افزار داره و دیگری نداره و تنها فرقشون اینه!(آیا درست گفتن؟)

سوال دیگه :
    آیا رنگهای اینها به جز قیافه یا روکششون(که فقط یه طرف هارد رنگش عوض میشه و پشتش باز مشکیه!یا مال من اینطوریه!؟!) تفاوتی دارن؟ چون من قیمت هاردها رو قبلا تو آمازون چک کرده بودم. اگه رنگ مشکی این هارد 89$ بود قیمت رنگهای دیگش 99$ بودش ولی دیروز رنگهاشون همه یه قیمتی بود.

یه سوال اساسی :
    با چه نرم افزاری میتونم هارد رو تست کنم که مطمئن بشم همه چیش درست و سالمه؟ (میشه برای هاردهای دیگه هم از این نرم افزار استفاده کرد؟)

سوال آخر هم :
    کسی تا حالا این هارد رو گرفته؟ کسی هست که باهاش مشکل پیدا کرده باشه؟

ممنون میشم اگه هرکدوم سوالهارو میدونید جواب بدید. که منم با خیال راحت افتتاحش کنم و بزنم به کامپیوتر

* قیمت 2 تا هارد دیگه هم گرفتم. WD 1.5 ترا رو گفتن 460 و WD 2 ترا رو بالای 600 قیمت دادن.البته هر 2 اکسترنال

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

سوالهام اینهاست:
    آیا گارانتی هارد اهمیت داره؟ مغازه های دیگه همین هارد رو با گارانتی سازگار قیمت 315 میدادن. این جایی که من گرفتم اولش بهم گفت گارانتی هر 2 رو داریم. من هم اصلا نگاه نکردم چون قبلا بارها ازشون خرید کرده بودم و یه جورایی اعتماد داشتم! خریدم تو خونه دیدم کارت گارانتی آوواژنگ هست.
    البته هیچوقت به گارانتی اهمیت ندادم چون یا چیزیم خراب نشده یا تو اطرافیانم هرکسی که خراب شده براش کاری نکردن و خودش دوباره هزینه کرده.

حالا سوال اینه، این گارانتی چقدر مهمه؟ و آیا این تفاوت قیمتی به خاطر این گارانتی بوده یا نه همینطوری اختلاف قیمت مغازه ها بوده؟
    گارانتي مهمه و پرداخت هزينه اضافه بنظرم ميارزه مخصوصاً با قيمتهاي بالاي هارد . مواردي داشتيم كه در همان روز اول هارد به مشكل برخورد كه به سادگي و بدون هزينه تعويض كردند .
    سوال دیگه:
    وقتی در جعبه رو باز کردم ، جلد یا روکش نقره ای هارد بیرون بود. یعنی انگار در رویی رو کامل جا ننداخته باشن. خب منم قبل از اینکه یه فضولی تو هارد داخلش بکنم در رو فشار دادم و رفت سرجاش و الان اینقده سفته که دلم میخواد بازش کنم ولی میترسم بهش فشار بیارم و بشکنه مخصوصا که روکشه ادامه داره تا روی پورت USB رو هم میپوشونه.

آیا این طبیعی هست؟ آیا این چیزی رو نشون میده یا همه بسته ها اینطوری هستن یعنی مخصوصا روکش رو کامل جا نمیندازن یا مثلا تو کارخونه زیاد فشارش ندادن یا چی؟ این مشکلیه یا بی خیالش بشم؟
    احتمالاً خوب جا نخورده بود گرچه اين موارد خيلي كم پيش مياد . با توجه به اينكه سرجاي خودش فيكس شد ديگه سعي نكنيد بازش كنيد كه گارانتي هارد رو باطل ميكنه ، به نظرم مورد خاصي نداره .

سوال دیگه:
    آیا هارد خوبی انتخاب کردم؟ یا با این قیمت میشد چیز بهتری هم خرید؟ از نظر کیفیت یا حجم یا طول عمر...
    من تمام هاردهای کیسم WD black هست. 3 تا اکسترنال هم دارم WD منتها 2تا پاسپورت 500 و یه my Book 1ترا که خب USb2 هستن. هیچکدوم تاحالا نشکلی برام ایجاد نکردن. سر همین این مارک رو دوباره گرفتم. منتها این USB3 هست بعدهم 2 مدل داشت My passport و element که من فرقشون رو اصلا نمیدونستم و اونجا پرسیدم بهم گفتم یکی نرم افزار داره و دیگری نداره و تنها فرقشون اینه!(آیا درست گفتن؟)
    انتخاب خوبي هست . My passport نسبت به element امكانات بيشتري دارد مثل قابليت hardware encryption . البته براي بهره مندي از تمامي امكانات بايد سه نوع نرم افزار زير نصب بشه .

• WD Drive Utilities برای erase و diagnostics و همچنین برای register هارد هست .
    • WD security هم برای قفل کردن و encrypt کردن هست .
    • WD SmartWare هم برای عملیات بکاپ گیری هست .

سوال دیگه :
    آیا رنگهای اینها به جز قیافه یا روکششون(که فقط یه طرف هارد رنگش عوض میشه و پشتش باز مشکیه!یا مال من اینطوریه!؟!) تفاوتی دارن؟ چون من قیمت هاردها رو قبلا تو آمازون چک کرده بودم. اگه رنگ مشکی این هارد 89$ بود قیمت رنگهای دیگش 99$ بودش ولی دیروز رنگهاشون همه یه قیمتی بود.
    فقط مدل سفيد رنگ هست كه تمام بدنه اش يكدست سفيد هست . براي بقيه رنگها مثل نقره اي ، آبي فقط رنگ روي آن نقره اي ، آبي هست و بقيه قسمت مشكي ميباشد .

یه سوال اساسی :
    با چه نرم افزاری میتونم هارد رو تست کنم که مطمئن بشم همه چیش درست و سالمه؟ (میشه برای هاردهای دیگه هم از این نرم افزار استفاده کرد؟)
    با نرم HD tune و از قسمت health ميتونيد سلامتي هارد رو كنترل كنيد كه با توجه به اينكه هارد شما نو هست نبايد مشكلي اعلام بشه . براي مشخص كردن ساعات كار كرده ميتونيد از برنامه hd sentinel pro استفاده كنيد (مخصوصاً براي كشف اينكه آيا هارد نو هست يا دست دوم البته اگر smart هارد ريسيت نشده باشه كه بعيد هست)

15. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •