تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از كدام سيستم عامل استفاده مي كنيد؟

راي دهنده
224. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows XP SP2 Or SP3

65 29.02%
  • VISTA

5 2.23%
  • Windowds7

139 62.05%
  • Linux and Every OS Based On Linux e.g.: Ubuntu

30 13.39%
  • MAC OS X

18 8.04%
  • Windows 8

19 8.48%
Multiple Choice Poll.
صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 51

نام تاپيک: از كدام سيستم عامل استفاده ميكنيد؟

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من از سون استفاده میکنم،به جرات میتونم بگم یکی از سیستم عامل های موفق مایکروسافته،بخاطر پایداریش و ساپورت خوبی که بهت میده،حالا حالام نمیخوام برم سراغ هشت چون کاملا از سون راضیم

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من از سون استفاده میکنم،به جرات میتونم بگم یکی از سیستم عامل های موفق مایکروسافته،بخاطر پایداریش و ساپورت خوبی که بهت میده،حالا حالام نمیخوام برم سراغ هشت چون کاملا از سون راضیم

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
    دوست عزیز میشه بگید به غیر از 7 چه سیستم عاملهای دیگه ای استفاده کردید؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

من یه چند وقت پیش با چه مصیبتی اوبونتو 12 نصب کردم (موقع نصب هارد رو نمیشناخت!!) ولی واقعا لینوکس اصلا از لحاظ نرم افزاری ساپرت نمیشه. اگر هم نصب کردی باید قید بازی رو بزنی (یا شبیه ساز ویندوز روش نصب کنی!). اگه نرم افزارهایی که واسه ویندوز هست یا حتی درایور های درست و حسابی واسه لینوکس بود من حتما از لینوکس استفاده میکردم ولی...

4. 2 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من یه چند وقت پیش با چه مصیبتی اوبونتو 12 نصب کردم (موقع نصب هارد رو نمیشناخت!!) ولی واقعا لینوکس اصلا از لحاظ نرم افزاری ساپرت نمیشه. اگر هم نصب کردی باید قید بازی رو بزنی (یا شبیه ساز ویندوز روش نصب کنی!). اگه نرم افزارهایی که واسه ویندوز هست یا حتی درایور های درست و حسابی واسه لینوکس بود من حتما از لینوکس استفاده میکردم ولی...
    برای من که مصیبت نیس
    بعدا اگه بلد باشی باهاش کار کنی خیلی لذت بخشه
    در ضمن با نصب نرم افزار wine 1.3 میتونی از فایلهای exe هم استفاده کنید
    در ضمن با نصب چند تا نرم افزار کم حجم میتونید اوبونتو رو به خوشگل ترین سیستم عامل تبدیل کنید که تو گرافیک بی نظیر میشه

در کل چون لینوکس کلا اپن سورس هست با نرم افزارهایی که داره میشه روش هر کاری کرد
    ولی ای کاش توسعه دهندگان نرم افزار ویندوز نسخه های لینوکس رو هم تولید کنن تا استفاده از این سیستم عامل فوق العاده بی نظیر همگانی بشه

6. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

برای من که مصیبت نیس
    بعدا اگه بلد باشی باهاش کار کنی خیلی لذت بخشه
    در ضمن با نصب نرم افزار wine 1.3 میتونی از فایلهای exe هم استفاده کنید
    در ضمن با نصب چند تا نرم افزار کم حجم میتونید اوبونتو رو به خوشگل ترین سیستم عامل تبدیل کنید که تو گرافیک بی نظیر میشه

در کل چون لینوکس کلا اپن سورس هست با نرم افزارهایی که داره میشه روش هر کاری کرد
    ولی ای کاش توسعه دهندگان نرم افزار ویندوز نسخه های لینوکس رو هم تولید کنن تا استفاده از این سیستم عامل فوق العاده بی نظیر همگانی بشه
    من شنیدم اسم این نرم افزار Wine رو. میشه یه مقدار دربارش توضیح بدین؟؟ همه ی exe ها رو بدون مشکل اجرا میکنه؟؟
    با نظرتون هم موافقم اگه از نظر نرم افزاری ساپرت بشه از نظر سرعت و زیبایی، ویندوز به هیچ وجه رقیبش نمیشه

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

من شنیدم اسم این نرم افزار Wine رو. میشه یه مقدار دربارش توضیح بدین؟؟ همه ی exe ها رو بدون مشکل اجرا میکنه؟؟
    با نظرتون هم موافقم اگه از نظر نرم افزاری ساپرت بشه از نظر سرعت و زیبایی، ویندوز به هیچ وجه رقیبش نمیشه
    wine کار رو راه میندازه و بعضی اوقات اذیت میکنه.. برنامه اصلی این کار CrossOver هست( ساخت همین تیم نرم افزاری Wine)
    فقط اجرا کردن مهم نیست. مهم اینه که برنامه موردنظر کار بکنه! wine این کار رو میکنه. ولی خب هر چی پول بدی آش میخوری(Cross Over پولیه)
    ادامه بحث wine هم توی تاپیک های لینوکس بره بهتره.
    Last edited by pcsoft; 11-10-2012 at 13:22.

9. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من در حال حاضر از ویندوز ایکس پی استفاده میکنم و باهاش مشکلی ندارم ولی می خوام از اوبونتو استفاده کنم چون لپ تاپ دارم شنیدم درایورهاش گیر نمی یان ایا واقعا اینطوریه ؟

11. 2 کاربر از mefmef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من در حال حاضر از ویندوز ایکس پی استفاده میکنم و باهاش مشکلی ندارم ولی می خوام از اوبونتو استفاده کنم چون لپ تاپ دارم شنیدم درایورهاش گیر نمی یان ایا واقعا اینطوریه ؟
    سخته از رو ویندوز بپری رو اوبونتو
    من خودم اون موقع که xp استفاده میکردم زدم تو کارش،واقعانم راضی بودما ولی بعد چن ما دیدم یه سری برنامه های تخصصی کار خودمو نمی تونم روش نصب کنم

13. این کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

برای اینکه بتونید اوبونتو استفاده کنید اگر برای اولین بار بخواید استفاده کنید خیلی خیلی زجر میکشید به طوری که تو تجربه های من کسانی که برای اولین بار اوبونتو رو نصب میکنن حتی نمیتونن به زبان فارسی تو اوبونتو تایپ کنن
    برای جلوگیری از این کار بهتره سیستم عامل رو اول تو یه محیط مجازی مثل ویژوال باکس و یا نرم افزار هایی مثلvmware station استفاده کنن

15. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    یه بار تو اینتر خوندم که اوائل، گوگل با مایکروسافت برسر دفاع از برنامه های باز اختلاف پیدا کرده بود.
    بعد خود گوگل به این نتیجه میرسه که نرم افزار مجانی، آخر و عاقبت نداره و شروع میکنه به پولی کردن، مثل آندروید که خودش روی گوشی هنگام خرید نصبه و باید روت بشه تا دستکاریش کنی.
    حالا هم که هم گوگل و هم موزیلا دارند روی ساخت سیستم عامل کتار میکنند.
    انصافاً لینوکس توانا است؛ شاید بیشتر از ویندوز.
    ولی بدیش اینه که مجانیه. یعنی کسی رغبت نمیکنه برای کاربران آماتور، از نظر گرافیکی یه توزیع خوشکل و آماده بده بیرون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •