خب از روی کارنامه نهاییی که روی سایت سنجش هست
ببینید چخ اولویت های بعدی رو قبول شدید
برای انتقال میگویند باد حدود 24 واحد در دانشگاه قبولی اولیه بگزاریند سپس منتقل میشوید
شما از دانشگاه مبدا برای این کار سوال نمایدد
موفق باشید
خب از روی کارنامه نهاییی که روی سایت سنجش هست
ببینید چخ اولویت های بعدی رو قبول شدید
برای انتقال میگویند باد حدود 24 واحد در دانشگاه قبولی اولیه بگزاریند سپس منتقل میشوید
شما از دانشگاه مبدا برای این کار سوال نمایدد
موفق باشید
راستی من علاقه شدید به کار توی شهرداری ها و استانداری ها دارم به نظرتون چه رشته ای توی اینجور جاها میپذیرن ؟
ببین اینجوری نیست که تو یه دانشگاه فقط یه تیپ آدم باشن تو یکی دیگه فقط یه تیپ دیگه. در همه
در ضمن بعد از سال 88 دانشگاه سیاسی رو ببوس بزار کنار. تکونم نمیزارن بخوری تو همه دانشگاها. قبل 88 نمیدونی امیرکبیر چه میکردن. ولی الان دیگه هیچ کاری عمرا نمی تونی بکنی. تو هیچ دانشگاهی.
عباسپور و خواجه نصیر چون شرایطشون با بقیه دانشگاها فرق میکنن کلا از این خبرا نیس.
عباسپور که مال وزارت نیروئه. به نظرت می تونه سیاسی باشه؟
خواجه نصیر دانشگاه آزادیه ولی به خاطر شرایطش عمرا سیاسی نیست.
بهت پیشنهاد میدم این مسئله رو فراموش کنی. چون فاتحه و صلواتشو 88 فرستادن رفت
اوه اوه
اگه من بتونم 24 واحد رو پاس کنم دیگه دلیلی برای تغییر رشته نیست دی:
آدم واقعا حیفش میاد همچین رشته ای رو ول کنه مثلا کامپیوتر بخونه
پس یه سال وقت دارم بیشتر بررسی کنم
ممنون بهر حال
با سلام
دوستان توی کارنامه ی سراسری من از انتخاب رشته ی 20 تا 34 که رشته های پیام نور بودم عدد 1 گذاشتن که یعنی
مفهوم عدد 1 (يك) بمنزله عدم دارابودن شرايط و ضوابط اختصاصي مندرج در دفترچههاي راهنما و برگ راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي آزمون سراسري سال 1391 براي انتخاب رشته مربوط ميباشد (نظير تكرار كد رشته انتخابي ، عدم رعايت جنسيت پذيرش ، عدم توجه به ضوابط رشتههاي داراي شرايط خاص براي رشته مذكور و...).
در صورتیکه من چک کردم هیچ مشکلی نداشت از هر لحاظ باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟ کسی میتونه راهنماییم کنه؟
سلام دوستان کسی میدونه رتبه اخرین فرد قبول شده ی معماری جندی شاپور چه روزانه چه شبانه حدودا چند بوده ؟
سلام دوست من
اگر تکراری بودن اجازه ثبت رو سییت منمیدهد
شما احتنمالا شهرهایی رو که زدید در منطقه شما نبوده
یعنی طبق دفتر چه در صفحات اخر شما مجاز به انتخاب شهرهایی هستید که در نزدیکی شهر محل سکونت شما باشد.
شهرهایی مجاز بریا انتخاب رو هم نوشته-چک کنید
موفق باشید
از دانشگاهتون در مورد تعداد واحدها بپرسید
میتونید سال دیگه کنکور بدهید در رشته دلخواه
سپاسگزارم از شما احتمالا همین هستش که فرمودید
البته هیچ دانشگاهی شخصیت سیاسی به اندازه امیرکبیر تربیت نکرده ها. از ضرغامی بگیر تا خیلی از کسایی که تو voa و bbc حرف میزنن.
ولی خوب همون طور که گفتم دیگه سیاسی بازی تو دانشگاه به ملکوت پیوست.
خوابگاه های علموصو نمیدونم ولی غذاش هفته اول خوب بود ولی من الان با 3 تا نوشابه میدمش پایین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)