برا کته لازم نیست برنج و بخیسونیم
مرسی، مشکل همین بود. عجب برنجی شد ولی. دفعه اولم بود، کلی حال کردم.
نمیدونم تو سایت ها چرا نوشته بودند برا همین کته هم باید خیسوند.
شیرینی لقمه ای مخصوص کریسمس
مواد لازم :
کره : 110 گرم
شکر : 110 گرم
شربت آب و شکر : 4 قاشق غذاخوری
آرد سفید : 110 گرم
آب لیمو :1 قاشق غذا خوری
زنجبیل : 1 قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان : مقداری
خامه : در صورت تمایل ، 300 میلی گرم
طرز تهیه :
1 - در ابتدا فر را روشن کرده و در درجه حرارت 180 سلسیوس می گذاریم تا گرم شود.ورقه های فویل را در آن میگذاریم تا کمی حرارت ببینند.
2. کره، شکر و شربت را در یک ظرف بزرگ ریخته و به آرامی حرارت می دهیم تا همه ی آنها با هم ذوب شوند. آرد ، آب لیمو و زنجبیل را در یک تابه ریخته و روی حرارت کم گذاشته و مدام هم می زنیم و بعد می گذاریم تا کمی خنک شود.همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم.
3. ته ورقه های فویل را با روغن کاملا چرب کرده تا هنگامی که مواد را میریزیم به آن نچسبند.
4. از قاشق غذاخوری استفاده کرده و قاشق قاشق روی ورقه های داغ آماده مواد را می ریزیم .در مدت فقط 5 تا 6 دقیقه شیرینی ها طلایی شده و آماده می شوند. این کار را برای تمام موادی که در اختیار داریم انجام می دهیم تا همه ی شیرینی ها آماده شوند.
5. با استفاده از یک قاشق چوبی یکی یکی و به آرامی شیرینی ها را از روی ورق برداشته و آنها را در ظرفی زیبا می چینیم تا خنک شوند.
6. در هنگام سرو می توانید روی شیرینی ها لایه ی نازکی از خامه بمالید و آن را سرو کنید.
Last edited by Atghia; 27-12-2012 at 16:30.
مواد لازم :
آرد : 260 گرم
شکر : 190 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
کره : 100 گرم
وانیل : 2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو : 1 قاشق غذا خوری
برای فیلینگ ( مغز وسط شیرینی ) :
شیر عسلی : 150 میلی لیتر
کره : 2 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو : 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
کره رو 1 ساعت قبل از شروع به کار بزارید بیرون از یخچال تا نرم بشه و بعد با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرمی بشه بعد تخم مرغ رو اضافه کنید .
آرد رو با بکینگ پودر الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یک دست بدست بیاد .
بعد خمیر رو بزارید داخل یخچال به مدت 15 دقیقه.
برای فیلینگ همه مواد رو مخلوط کنید بزارید روی حرارت تا غلیظ بشه و سفت بشه و بعد بزارید داخل یخچال تا خوب خنک بشه و خمیری شکل بشه
از خمیر بیسکویت اندازه 2 قاشق جدا کنید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
با این خمیر می خواهیم برای پاپی هامون گوش و دماغ و چشم درست کنیم .
بعد از خمیر ساده گوله هایی بزرگتر از گردو برمی داریم و داخلش از مایع فیلینگ میزاریم و گردش میکنیم .
و از خمیر قهوه ای گوله هایی کوچکتر از فندق جدا میکنیم و به شکل اشک درست میکنیم و با انگشت روش فشار میدیم تا پهن بشه و با فشار انگشت میچسبونیم دو طرف کله پاپی هامون.
همینطور براش دماغ میزاریم و چشم.
بعد از تمام شدن کار همه پاپی ها رو میچینیم توی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم توش.
و میزاریم داخل فر که از قبل روی 370 درجه سانتی گراد گرمش کرده بودیم به مدت 8-10 دقیقه بپزن .
بعدد بزارید کوکی ها سرد بشن و با کفگیر جداشون کنید.
اینم مغز کوکی که خیلی خوشمزست
مواد لازم:
• 4 عدد تخم مرغ تازه و با کیفیت زرده را از سفیده جدا کنید
• 4 قاشق غذاخوری شکر
• 500 گرم پنیر خامه ای
• یک فنجان قهوه خوری قهوه اسپرسو رقیق شده با آب و شیرین شده با شکر
• 340 گرم بیسکویت
• می توانید در میان بیسکویت ها از لایه های باریک موز هم استفاده کنید.
• شکلات تلخ رنده شده
طرز تهیه :
زرده ها را همراه با شکر بزنید. سپس پنیر خامه ای را در آن بریزید. 2 تا از سفیده ها را برای اینکه مخلوط به آرامی سفت شود استفاده کنید. مخلوط را به هم بزنید. سپس فنجان قهوه تهیه شده را در یک کاسه بریزید .سپس بیسکویت ها را در قهوه بریزید سعی کنید قالب به اندازه ای بزرگ باشد که بتواند مخلوط پنیر خامه ای را نگه دارد. آن را از مخلوط پر کنید و به مدت 2 ساعت در جای خنک نگه دارید، سپس شکلات رنده شده ای را که تهیه کرده اید روی آن بپاشید.
این مقدار مواد برای 6 تا 8 نفر کافی است.
مواد لازم :
سبزی آش : نیمكیلو
برنج : نصف پیمانه
عدس : یك پیمانه
پیاز متوسط : 3 عدد
آب انار ترش : یك لیوان و نمك
فلفل، زردچوبه، روغن سرخ كردنی و نعنا : به میزان لازم
طرز تهیه :
سبزی را با دقت پاك كرده و بشویید و بعد از این كه آب آن گرفته شد، خرد كنید.
پیازها را هم خلالی كرده و درون روغن سرخ كنید تا طلایی شود.
نیمی از پیازها را بردارید و مقداری زردچوبه درون بقیه پیازها بریزید و كمی تفت دهید.
حالا روی پیازهای سرخ شده آب بریزید.
برنج و عدس را كه قبلا شستهاید درون آش ریخته و بگذارید تا بپزد.
پس از این كه برنج و عدس كاملا پخته شد، آب انار را درون ظرف بریزید و نمك و فلفل را هم اضافه كنید و بگذارید تا نیم ساعت بجوشد و كاملا جا بیفتد.
آش آماده است؛ آن را در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری نعنا داغ و پیاز داغ تزئینش كنید.
عصرانه پاییزی شما آماده است تا افراد خانواده ضمن میل كردن آن، یك عصر دل انگیز را در كنار هم بگذراند.
سلام .
چه تاپیکِ خوشمزه ای
دو سوال :
1- بدونِ شکر و روغن و پودر بیکینگ و آرد سفید هم میشه شیرینی درست کرد ؟
2- وانیل چی هست و از چی تهیه میشه ؟ شیمیائی و صنعتی هست یا طبیعی ؟
با تشکر
1- وا پس باچی میخواید شیرینی رو درست کنید؟شما که همه مواد لازمش رو حذف کردی
خب آرد که حتما باید باشه! اما اگه بیکینگ پودر استفاده نکنید ساخته میشه شیرینی اما اصلا پف نمیکنه!
شکر رو هم میشه بعضا با شیره انگور یا خرما جایگزین کرد!
2-وانیل در اصل از یک گیاه گرفته میشه منتهی فراوری اون هزینه زیادی داره بنابراین بطور معمول اسانسش رو میسازند! به شیوه صنعتی در واقع!
جهت اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواد لازم: 200 گرم سينه مرغ، خرد شده 200 گرم قارچ، ورق ورق 200 گرم جوانه ماش 1 عدد فلفل دلمه ای، خرد شده 1 قاشق روغن يک عدد متوسط پياز، ساطوری دو حبه سير، ساطوری سس چینی نمک و فلفل
طرز تهيه: مرغ را در مخلوطی از سس، نمک و فلفل 30 دقیقه بخوابانید. روغن را در یک تابه دردار روی آتش ملایم داغ نمایید و مرغ را در آن کمی تفت دهید. 5 دقیقه بعد قارچ را به آن اضافه نمایید. بعد از 5 دقيقه جوانه ماش، سیر ساطوری و فلفل دلمه ای را به خوراک اضافه نمایید. 5 دقیقه بعد کمی سس چینی نيز اضافه نمایید. این خوراک را به همراه کته یا چلو ساده میل نمایید.
سلام
saska.123 عزیز تو این تاپیک فقط دستور پخت غذا ها رو قرار بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)