تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 868 از 2365 اولاول ... 36876881885886486586686786886987087187287891896813681868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,671 به 8,680 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام.انشاءالله موفق باشي
    در مورد ساب و قدرت آمپتون كه بهتره با يه مونو ضعيف مثل 8105 كن وود تعويض بشه چون خيلي خيلي بريج ضعيفي داره و اصلا مناسب درايو كردن ساب نيست
    فقط سري MX12 ميتونيد بگيريد كه انشاءالله تا 2-3 ماه ديگه وارد بازار ميشه.
    در مورد ساخت باكس كه من خيلي وقته ديگه لوازم ندارم و دست به ابزار نيستم ولي ميتونم براتون طراحيش كنم و نقشه كارگاهيش رو بكشم و براتون ارسال كنم. به هر نجاري ببري برات از روي اون ميسازن.در مورد ساخت باكس شرمنده هستم.
    سلام من تاحالا آمپ مونو ندیدم و اطلاعاتی در موردش ندارم ، یعنی نمیدونم فرقش چیه
    بعد حدود قیمت های اینا رو میتونی بم بگی؟
    خیلی دوست دارم یه کلیپی چیزی از این سابه که میگی ببینم و ببینم قدرتش چه جوره.
    در مورد باکس هم باید بگم دشمنت شرمنده همین که راهنماییم کنی چه جوری بسازم خودش یه دنیا معرفته.
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام برای ریو از ضبطهای double-din پایونیر یا کنوود کدوم مدل تا 300 تومن خوبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام دوست من یه 6050 دابل دین هست شما یه نگاه بهش بنداز اگر خوشتون اومد برید حضوری تست کنید از طرف اگر سالم بود بخرید به قیمتش میارزه اینم لینک آگهیش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام حميد خان ، به نظرت DLS 1073 بگيرم يا هرتز HCX690 از نظر مالي مشكلي ندارم فقط مي خواهم بهترين كيفيت و بيس را داشته باشم . در صورت امكان آمپ مناسب هم پيشنهاد بديد. ممنونتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود

دوستان متوجه شدم 80Prs که وارد ایران شده بلوتوث نداره ... فقط میخواستم بگین به طور کلی چه ویژگی هایی داره . تو بازار که میگفتن بعد از P99 بهترین ضبط پایونیر آیا اینطوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام حميد خان ، به نظرت DLS 1073 بگيرم يا هرتز HCX690 از نظر مالي مشكلي ندارم فقط مي خواهم بهترين كيفيت و بيس را داشته باشم . در صورت امكان آمپ مناسب هم پيشنهاد بديد. ممنونتم
    سلام به نظر من شما یه 1073 بردارید از نظر بیس خیلی پر هست البته به شرط اینکه توقع بیس ساب رو نداشته باشید از این اسپیکر.
    درود

دوستان متوجه شدم 80Prs که وارد ایران شده بلوتوث نداره ... فقط میخواستم بگین به طور کلی چه ویژگی هایی داره . تو بازار که میگفتن بعد از P99 بهترین ضبط پایونیر آیا اینطوره ؟

اگر بخوایم این پخش رو توصیف کنیم میشه بگیم در اصل p80rsII تکامل یافته هست با 2 پورت یو اس بی و تغییر کلی ظاهری پنل.
    البته یه سری تغییرات خیلی خوب هم داشته مثل ارتقای پخش از 24 بیت به 28 بیت.
    در کل گزینه ی خوبی هست بعد پی 99 که از سری های اند هست اگرم نمیخواین انقدر هزینه کنید بهتره برید سراغ پی 80 ار اس 2 البته اگر یو اس بی مهم نیست براتون.

8. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .... خوبی حمید جان؟ ..... من مدتی نبودم , قمیت ها چطوره الان ؟ آدیو سیستم پارت جدیدش اومد ؟ ... الان آمپ RADION 100.4 چنده ؟ .... کامپ mx 165 , radion 165 چند شدن ؟ ..... ممنون
    سلام شايان جان.خوبي نگرانت بودم.شماره هام هم كلا پاك شدن از گوشيم. شمارت رو برام اسمس كن.
    قيمتها كه رفتن بالا 20% گرون شدن.و تو پارت بعدي هم كه دو سه ماه ديگه مياد باز قراره گرونتر بشه.
    راديون 100.4 يدونه موجود مونده 696000 تومن.
    كامپ راديان 165 هم 390 و mx 165 هم 234 تومن.
    حيف شد كاشكي پول داشتي همون موقع ميخريدي.البته الانم به نظرم قيمتها نسبت به بازار و جنسهاي بنجل هنوز ارزشمنده با اين كيفيت و قدرت مثلا 4 تا 100 وات الان آمپ خوب نيست.راكفورد كه كلا چينه و اونم چينه رده 2-3 كه مياد ايران. DLS هم آمپهاي سنگينش يا نيست و اگر هم باشه نزديك يه تومنه.ميمونه ساند استريم كه اونم مدلهاي خوبش كه كم هست خيلي قيمتش بالاس.خلاصه به نظر من از نظر تكنولو‍ژي و كيفيت و متريال مصرفي واقعا گلدين آديو سيستم خوب داره قيمت ميده.البته با اين نوسانات ارز به هيچ عنوان نميتونه دوام بياره. پس برنده اونهائي هستن كه زودتر خريد ميكنن.البته اگر بودجه اش باشه.
    عجب!
    راستی منظورتون از ضبط فابریک این ضبط کاست خور خودشه یا این یو اس بی خور جدیدا؟
    ارزش عوض کردن با اونا رو داره؟

+این یو اس بی چنجر کیفیت و قیمتش چجوریاس؟
    مگه فابريكها CD خور نشدن. من روي SD مدل V8 سي دي خور ديدم.فلش هم ميخورد.هنوز دارن كاست ميبندن.عجب.
    سلام من تاحالا آمپ مونو ندیدم و اطلاعاتی در موردش ندارم ، یعنی نمیدونم فرقش چیه
    بعد حدود قیمت های اینا رو میتونی بم بگی؟
    خیلی دوست دارم یه کلیپی چیزی از این سابه که میگی ببینم و ببینم قدرتش چه جوره.
    در مورد باکس هم باید بگم دشمنت شرمنده همین که راهنماییم کنی چه جوری بسازم خودش یه دنیا معرفته.
    مرسی
    آمپها مونو طراحي شدن براي ساب ووفرها و به طور عموم يه جفت خروجي دارن. فركانس ريسپانسشون هم حدودا بين 25-250 يا 300 هرتز هستش.البته برخي از اونها دو كانال خروجي دارن براي سهولت در نصب دوتا ساب ووفر البته از داخل همگي موازي ميشن و در نهايت همون يك خروجي معني ميده.قيمتها هم از 250 فكر باشه تا .....
    اگه آنتي هيلتر داشته باشي و تو گوگل بزني كلي كليپ ازش هست تو يوتيوب.اتفاقا ديشب داشتم سابهاي اديو سيستم سري x-ion رو ميديدم. Low Bass وحشتناكي ميزدن تو باكسهاي پورتد و بزرگ.
    300 تومن فقط بايد بريد برندهاي متفرقه و يك بار مصرف تهيه نمائيد كه اونم = پول دورريختن
    والا 1073 كه BASS خيلي عالي ميزنه ولي 140-50 وات بايد بهش بدي .كلا حواستون باشه آمپليفاير از خود اسپيكر مهمتره.هرزت رو چون تقلبيش زياده من پيشنهاد نميكنم.ولي اونم سريهاي اول رو يه بار شنيدم.ولي باس 1073 رو هيچ اسپيكري نديدم بتونه بزنه.البته نوع ماشين خيلي مهمه. مثلا تو خودروهاي سدان نميتونيد همون صدا رو كه تو هاچ بك ميتونه اجرا كنه رو دريافت كنيد. لذا نوع ماشين هم هميشه يكي از پارامترها تو بررسي و نوع و اجراي موزيكهاس.
    من تو 206 شنيدم و اگر نميدونستم 1073 داره ميگفتم ساب 10 داره تو باكس سيلد.
    Last edited by hamidR15; 13-10-2012 at 10:15.

10. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مرسي حميد جان ممنونم بابت راهنماييت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حميد خان سلام ، به نظر شما اگر يك باند VTEK-693 بره داخل كيك پنل چقدر كيفيتش تغيير مي كنه و در ضمن اين باند مذكور چطور باندي هست ؟؟؟
    بازم ممنون از راهنماييتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده یه سوال داشتم در مورد پخش فابریک ماشین های ایران خودرو، روی ماشین من ( پژو پارس ELX ) یه پخش هست با مارک VDO و مدل CD7303SUI که فلش و مموری هم داره . سوال من اینه که آیا واسه این پخش ریموت وجود داره یا نه ؟ آخه کنار ولم صداش در قسمت بالاش چشمی وجود داره . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •