تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 288 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ســـلام

با توجه به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*من معدل کارشناسیم بالای 18 میشه.توی ورودی های رشته خودمم جز نفرات اول تا سوم محسوب میشم.حالا دفترچه امسال و گرفتم برام دو تا سوال پیش اومده.
    1-توی دفترچه ثبت نام امسال اینو نوشته:

من داشنگاه علمی وکاربردی الان درس میخونم.با آزمونم وارد شدم.مدرکم هم تایید وزرات علوم داره میتونم از این تبصره استفاده کنم یا نه؟
    2- زمان فراعت از تحصیل کیه من تو دفتر چه ندیدم.یعنی من کی فارق التحصیل باید بشم تا حق شرکت تو آزمون امسال و داشته باشم؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    پس کی این نتایج لعنتی تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد اسلامی.... بازم بگم !؟ . مییاد؟!!

با تشکر
    دوستان این اعلام نتایج نهایی ارشد آزاد کی هست؟ من انتخاب رشته کردم و اون نتیجه ی نهایی کی میاد؟
    ممنون
    قرار بود حداکثر تا 15 مهر بیاد
    ولی بدقولیشون چیزه جدیدی نیست
    تا پایان همین هفته اعلام میشه
    .
    .

3. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

نتايج تكميل ظرفيت آزمون دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي امروز تا ساعت 15 بعدازظهر اعلام مي‌شود

نتايج تكميل ظرفيت آزمون دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي امروز يكشنبه، مورخ 16/7/91 اعلام مي‌شود.
    دكتر ناصر اقبالي با اعلام اين خبر به خبرگزاري مركز آزمون گفت: نتايج تكميل ظرفيت آزمون دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي از طريق پايگاه اطلاع رساني اعلام نتايج مركزآزمون به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام خواهد شد.
    رئيس مركز آزمون تأكيد كرد: پذيرفته‌شدگان مي‌توانند جهت ثبت نام در روزهاي سه‌شنبه و چهارشنبه 18 و 19 مهر ماه به واحدهاي دانشگاهي مورد نظر جهت ثبت نام مراجعه كنند. براي ثبت نام پذيرفته شدگان داشتن اصل مدرك كارشناسي (ليسانس) صادره از دانشگاه آزاد اسلامي يا ساير دانشگاه‌هاي معتبر داخل يا خارج كشور، اصل شناسنامه، اصل كارت ملي، 6 قطعه عكس 4×3 تمام رخ، ارائه مدرك مشخص كننده خدمت وظيفه عمومي (مخصوص برادران) و تصاوير آنها الزاميست. رئيس مركز آزمون در پايان اعلام كرد: سايت اطلاع رساني مركزآزمون دانشگاه آزاد اسلامي به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جهت اطلاع رساني از آخرين اخبار آزموني دانشگاه آزاد اسلامي همواره بصورت آنلاين در خدمت همه داوطلبان قرار دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یک سوال خیلی مهم.
    اگر کسی کارشناسی ناپیوسته بخونه (آزاد) حالا چه ترم اول باشه چه ترم صدم و بدونه که فعلا درسش تموم نمیشه میتونه همینطوری برای آشنایی تو کنکور ارشد شرکت کنه؟
    ببینین وقتی شما کاردانی میخونین میتونین تو کنکور کارشناسی شرکت کنین اگر تو آزاد قبول بشین و نرین هیچ اتفاقی که نمیفته هیچ تازه 2 ترم هم رزر میکنن ولی اگر سراسری قبول بشین و نرین محروم میشین 1 سال.
    آیا برای ارشد هم دقیقا همینطوره؟ یعنی کارشانسی ناپیوسته به کارشناسی ارشد قانون کنکورش عینا همونی که گفتم (مثل کاردانی به کارشناسی) هست؟ خیلی متشکرم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یک سوال خیلی مهم دیگه هم داشتم. اگر شما به فرض رشته کامپیوتر باشین تو کارشناسی ناپیوسته (آزاد) میتونین تو ارشد (چه سراسری چه آزاد) رشته دیگه برین؟ اصلا یک رشته که ربطی به اون نداره و مهندسی نیست. مثلا مترجمی زبان. یا روانشناسی. یا کتابداری. میشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان یک سوال خیلی مهم.
    اگر کسی کارشناسی ناپیوسته بخونه (آزاد) حالا چه ترم اول باشه چه ترم صدم و بدونه که فعلا درسش تموم نمیشه میتونه همینطوری برای آشنایی تو کنکور ارشد شرکت کنه؟
    ببینین وقتی شما کاردانی میخونین میتونین تو کنکور کارشناسی شرکت کنین اگر تو آزاد قبول بشین و نرین هیچ اتفاقی که نمیفته هیچ تازه 2 ترم هم رزر میکنن ولی اگر سراسری قبول بشین و نرین محروم میشین 1 سال.
    آیا برای ارشد هم دقیقا همینطوره؟ یعنی کارشانسی ناپیوسته به کارشناسی ارشد قانون کنکورش عینا همونی که گفتم (مثل کاردانی به کارشناسی) هست؟ خیلی متشکرم.

دقیقا عین مقطع قبلی هست

یک سوال خیلی مهم دیگه هم داشتم. اگر شما به فرض رشته کامپیوتر باشین تو کارشناسی ناپیوسته (آزاد) میتونین تو ارشد (چه سراسری چه آزاد) رشته دیگه برین؟ اصلا یک رشته که ربطی به اون نداره و مهندسی نیست. مثلا مترجمی زبان. یا روانشناسی. یا کتابداری. میشه؟
    بله میتونه رشته ی دیگه بزنه (هر رشته ای )

8. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی ممنونم. فقط محروم شدن رو شک داشتم. آیا برای سراسری 1 سال هست یا 2 سال؟
    تو کنکور ارشد سراسری میشه فقط 1 یا 2 جا رو انتخاب کرد و بقیه رو به انتخاب سیستم گذاشت؟ که مثلا اگر اون 1 یا 2 جا قبول نشدیم خود سیستم یکجا رو انتخاب کنه برامون؟ تو سراسری؟

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان سلام.

ميخواستم بدونم كارشناسي ارشد فراگير پيام نور ارزش داره يا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی ممنونم. فقط محروم شدن رو شک داشتم. آیا برای سراسری 1 سال هست یا 2 سال؟
    تو کنکور ارشد سراسری میشه فقط 1 یا 2 جا رو انتخاب کرد و بقیه رو به انتخاب سیستم گذاشت؟ که مثلا اگر اون 1 یا 2 جا قبول نشدیم خود سیستم یکجا رو انتخاب کنه برامون؟ تو سراسری؟
    سلام
    همون 1سال. ولی شما اگر میدونی که تا موعد مقرر، دَرسِت تموم نمیشه، جوری انتخاب رشته کن قبول نشی. چون برات کارنامه نهایی میآد که برای سال بعد خیلی مفید و اطلاع دهنده است.
    شما 100 انتخاب داری که باید خودت انجام بدهی.

12. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان سلام.
    ميخواستم بدونم كارشناسي ارشد فراگير پيام نور ارزش داره يا نه؟
    سلام
    یکی دو صفحه پیش جواب داده شد. برای کار پیدا کردن، نه؛ ولی برای ارتقای شغلی یا برای دل و سرگرمی بد نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •