تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 755 اولاول ... 45445495535541542543544545546547548549555595645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

با اجازه محمد آقای عزیز:

بله،‌ چین همه چی تولید میکنه و کار به خوب و بدش هم نداره (یعنی اینطور نیست که فقط قطعات خوب تولید کنه، همه چیز تولید می کنه که همه نیاز ها رو برآورده کنه.)
    اما همه تولیداتش تو ایران نمیآد.

من یه پرینتر با کارتریج های متصل به هد دارم و براش خیلی دنبال مخزن گشتم اما آخرش به این نتیجه رسیدم که:
    1- تو ایران برای همچین پرینتر هایی اصلا مخزن وجود نداره
    2- می تونیم بسازیم. (مگه ما چی مون از چین کمتره؟!!!)
    3- اما اگر بسازیم خوب جواب نخواهد داد و درواقع به دردسر و هزینه اش نخواهد ارزید.
    خواستی بسازی بگو تا راهنمایی کنم.

درمورد جوهر هم همونطور که می دونید هم درد هستیم و منم از جوهر گاما زخم خورده هستم و این باعث شد تا در مورد جوهر خیلی حساس بشم.
    بعد از تست های مختلف چندین حوهر،‌ به جوهر پارت تکنیک رسیدم. این جوهر هم کیفیت بسیار مناسبی داره و هم ترکیب رنگ عالی ای داره و مهم تر اینکه بسیار خوش ساخت هست و اصلا اذیت نداره. اگر از این جوهر برای تانک استفاده کنید خیلی به ندرت احتیاج به هدکلین پیدا می کنید.
    جوهر وکس هم خوبه اما ترکیب رنگ مناسبی نداره و طی چند تستس که داشتم،‌مجموع سه رنگش مشکی نمیشه و این یه ضعف بزرگه.

در مورد پرینتر با مخزن هم پیشنهاد من اپسون هست.
    در بین پرینتر های موجود، به علت ساختار سخت افزاری و ساختار هد، پرینتر های اپسون سازگاری بیشتری با مخزن دارن. البته من کیفیت پرینتر های کانن رو بیشتر می پسندم ضمن اینکه مصرف جوهر پرینت های کانن کمتر از اپسون هست (به دلیل همون ساختار)

در مدل های پرینتر های اپسون که تو بازار وجود داره t50 , p50 متداول و مرسوم هست و قطعاتش به وفور پیدا میشه. اما اخیراً قیمتش بسیار بالا رفته و با تانک به حدود 600 تا 700 هزارتومن رسیده.
    مدل های پایین تری هم اپسون داره مثل s22 که 4 رنگ هست ولی کیفیت، سرعت و قطعات مدل های بالا رو نداره. این مدل قیمتش با تانک حدود 200 تا 300 تومنه.

پ.ن: امضای منو هم یه نگاه بندازید.

موفق باشید

خیلی ممنون از پاسخ شما.جوهر پارت تکنیک ساخت کدوم کشوره و تو بازار هست و قیمتش چنده ؟؟؟

و اینکه من میخواهم تانک بسازم یه طرح هم دارم براتون ارائه میکنم نظر بدید.

منم عرض كردم اينجا نديدم اون ور آب بله هست!
    از مارك هاي معروف تر استفاده كنيد مثل wox و wwm و...
    از مدلهاي اپسون تك كاره استفاده كنيد خوب هستند مثل p50 و ...
    خیلی خیلی ممنونم داش محمد.

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسخ شما.جوهر پارت تکنیک ساخت کدوم کشوره و تو بازار هست و قیمتش چنده ؟؟؟

و اینکه من میخواهم تانک بسازم یه طرح هم دارم براتون ارائه میکنم نظر بدید.
    خواهش میشه داداش
    جوهر پارت تکنیک تا اونجایی که من می دونم بصورت انبوه وارد میشه و تو ایران و تحت نام شرکت وارد کننده بسته بندی و فروخته میشه. من هم از جوهر اپسونش استفاده کدرم وهم کانن و واقعا ازش راضی هستم.
    یک لیتریش برای کانن 19 تومن و اپسون20 تومنه گمونم.
    سایتش part-tech.com هست. مشهد هست و تهرانم که خود شرکت هست، باقی شهرا رو نمی دونم.

درمورد ساخت تانک و طرحتون هم در خدمتتون هستم.

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

خواهش میشه داداش
    جوهر پارت تکنیک تا اونجایی که من می دونم بصورت انبوه وارد میشه و تو ایران و تحت نام شرکت وارد کننده بسته بندی و فروخته میشه. من هم از جوهر اپسونش استفاده کدرم وهم کانن و واقعا ازش راضی هستم.
    یک لیتریش برای کانن 19 تومن و اپسون20 تومنه گمونم.
    سایتش part-tech.com هست. مشهد هست و تهرانم که خود شرکت هست، باقی شهرا رو نمی دونم.

درمورد ساخت تانک و طرحتون هم در خدمتتون هستم.

موفق باشید
    خیلی متشکرم.

آیا کیفیت چاپ با جوهر پارت تکنیک مانند جوهر اوریجینال خود کارتریج در میاد ؟
    واسه HP داره ؟
    و اینکه بیس جوهر چیه ؟ پیگمنته یا دای یا سالونت ....؟
    و تو سایتشون مکان خرید پستی نیست !!! بهتون میتونم یه زحمتی بدم که واسم جوهر رو ارسال کنید از اونجا (اگه تو شهر خودمون پیدا نکردم)

و طرحمو هم به شکل نقاشی در میارم میدم بهتون داداش.

خیلی ممنونم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خیلی متشکرم.

آیا کیفیت چاپ با جوهر پارت تکنیک مانند جوهر اوریجینال خود کارتریج در میاد ؟
    واسه HP داره ؟
    و اینکه بیس جوهر چیه ؟ پیگمنته یا دای یا سالونت ....؟
    و تو سایتشون مکان خرید پستی نیست !!! بهتون میتونم یه زحمتی بدم که واسم جوهر رو ارسال کنید از اونجا (اگه تو شهر خودمون پیدا نکردم)

و طرحمو هم به شکل نقاشی در میارم میدم بهتون داداش.

خیلی ممنونم.
    خواهش میشه دوست من

هیچ جوهری فکر نکنم بشه جوهر ارجینال اما من از کیفیت چاپ این جوهر بسیار راضی هستم.

در مورد اچ پی باید از خودشون سوال کنید، احتمال زیاد داره، من برای اپسون و کانن خریدم ازشون.

برای پرینت های مختلف متفاوته،‌ ضمنا گمونم سالونت Solvent همون دای بیس Dye Base یا محلول هست.

بله، سایتشون هنوز کامل راه نیفتاده. من مشهد هستم و اینجا قیمت از تهران بیشتره طبیعتا و هزینه پستش هم بیاد روش دیگه زیاد تر هم میشه، شما کدوم شهر تشریف دارید؟

و منتظر طرحتون هم هستم.

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

خواهش میشه دوست من

هیچ جوهری فکر نکنم بشه جوهر ارجینال اما من از کیفیت چاپ این جوهر بسیار راضی هستم.

در مورد اچ پی باید از خودشون سوال کنید، احتمال زیاد داره، من برای اپسون و کانن خریدم ازشون.

برای پرینت های مختلف متفاوته،‌ ضمنا گمونم سالونت Solvent همون دای بیس Dye Base یا محلول هست.

بله، سایتشون هنوز کامل راه نیفتاده. من مشهد هستم و اینجا قیمت از تهران بیشتره طبیعتا و هزینه پستش هم بیاد روش دیگه زیاد تر هم میشه، شما کدوم شهر تشریف دارید؟

و منتظر طرحتون هم هستم.

موفق باشید

ممنون از پاشخ شما داداش.

من شهر ارومیه زندگی میکنم.طرح رو هم بزودی براتون پ.خ. میکنم.

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام
    دیروز کاتریج رو برای شارژ بردم نمایندگی مای اچ پی یا همون جهان گستر به هوای اینکه خودش نمایندگیه و قابل اطمینانه و...
    بعد امروز زنگ زده میگه کاتریجتون آمادس و هزینه اش هم 24000 تومان میشه!!!!در صورتی که شارژ خیلی بخواد بشه 12 تومانه دیگه!
    بعد میگه براتون درامش هم تعویض کردیم!
    بهش میگم شما چطور با من هماهنگ نکردید اینکارو انجام دادید؟
    میگه:ما خودمون بعد از شارژ تست میکنیم اگه مشکل دیگه ای داشته باشه تعمیر میکنیم!ما تست که کردیم درامتون مشکل داشت!
    در صورتی که من اولین بار بود کاتریج رو برای شارژ برده بودم و تا به حال هم هیچ مشکلی در پرینت نداشتم!
    اصلا ملاک مشکل دار بودن یا نبودن درام چیه دوستان؟
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    من میگم اینا شگردشون اینه!یعنی حتی اگه درام سالم هم باشه به امید اینکه یه پولی گرفته باشن تعویضش میکنن!
    الان به نظر شما به حرفش اعتماد کنم؟یا جور دیگه ای برخورد کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من میخوام جوهر رنگیم که میبینید تو شکل برای مارک cannon هست رو شارژ کنم باید این فلشی که زدم چسبش رو بردارم؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یک سوال دیگه ای که دارم میگن برای شارژ کاتریج رنگ 3 سوراخ وجود دارد آِیا من اگه کیت شارژ مخصوص cannon رو بخرم این 3 رنگ توش هست ؟!
    و آخرین سوال چند بار باید سرنگ 2.5 سی سی تقریبا پر جوهر رو وارد کاتریج کنم ؟؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من میخوام جوهر رنگیم که میبینید تو شکل برای مارک cannon هست رو شارژ کنم باید این فلشی که زدم چسبش رو بردارم؟؟
    یک سوال دیگه ای که دارم میگن برای شارژ کاتریج رنگ 3 سوراخ وجود دارد آِیا من اگه کیت شارژ مخصوص cannon رو بخرم این 3 رنگ توش هست ؟!
    و آخرین سوال چند بار باید سرنگ 2.5 سی سی تقریبا پر جوهر رو وارد کاتریج کنم ؟؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    خرید کیت شارژ از جهت داشتن پایه مخصوص برای هواگیری مناسب هست اما از لحاظ جوهر گرون تر درمیاد تا 3 تا جوهر 100 میلی مجزا، ضمن اینکه اگر سه تا جوهر جدا بگیرید،‌دستتون در انتخاب نوع و مارکش باز هست.
    من کارتریحم رو که مشابه کارتریج شما هست بارها شارژ کردم و هیچ بار اواگیری نکردم البته هیچ وقت نذاشتم تا ته رنگش تموم بشه.
    اینجا یه آموزش شارژ هست:
    مطالعه بفرمایید، اگر سوالی بود در خدمتتون هستیم.
    موفق باشید

9. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

در اون شکل اون مطلب حتما باید رنگ قرمز - سبز - آبی سر جای خودشان باشند؟؟!
    برای آینکه بخوام کاتریج رنگی رو شارژ کنم حتما باید این سه رنگ رو بخرم رنگ های دیگه نمیشه ؟!
    ببخشید من بار اولمه که میخوام شارژ کنم
    ن کارتریحم رو که مشابه کارتریج شما هست بارها شارژ کردم و هیچ بار اواگیری نکردم البته هیچ وقت نذاشتم تا ته رنگش تموم بشه.
    میشه بگید چند بار شارژ کردید وکلا نهایتش چند بار میشه شارژ کرد ؟ واز کجا بفهمیم که دیگه قابل شارژ نیست

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

در اون شکل اون مطلب حتما باید رنگ قرمز - سبز - آبی سر جای خودشان باشند؟؟!
    برای آینکه بخوام کاتریج رنگی رو شارژ کنم حتما باید این سه رنگ رو بخرم رنگ های دیگه نمیشه ؟!
    ببخشید من بار اولمه که میخوام شارژ کنم

میشه بگید چند بار شارژ کردید وکلا نهایتش چند بار میشه شارژ کرد ؟ واز کجا بفهمیم که دیگه قابل شارژ نیست
    البته که باید سر جای خودشون باشن، وگرنه رنگ ها قاطی میشن و مشکلات عدیدیه ای درست میشه.
    راحت ترین راه برای تشخیص ترتریب رنگ ها اینه که اول اون برچسب روی کارتریح رو بکنید،‌سه تا سوراخ روش هست. حالا آروم قسمت پایینش (هد) رو روی یه دستمال کاغذی بکشید، سه رنگ روی دستمال کاغذی ترشح میشه که ترتیبش همون ترتیب سوراخ های بالا هست. (اون سوراخ تک بالایی، رنگ وسط هست، اگر از جلو نگاه کنید،‌ سوراخ ها رو به ترتیب می تونید مشخص کنید.)
    باید سه رنگ زرد،‌سرخابی و نیلی داشته باشید (البته ممکنه مثلا هنوز زرد تون تموم نشده باشه و فعلا بتونید بدون اون رنگ هم فقط رنگای دیگه رو شارژ کنید اما اونم به زودی تموم میشه و بنابراین هر سه رنگ رو بخرید.) (من پیشنهاد می کنم جوهر پارت تکنیک بخرید)
    احتمال زیاد کاتریج شما قابل شارژ هست و فقط بعد یه مدت یه ارور میده که بازم احتمالا با نگهداشتن دکمه کنسل رفع میشه.
    اما اینکه چند بار می تونید شارژ کنید،‌بستگی داره به نحوه شارژ،‌نحوه استفاده،‌نحوه نگهداری،‌نوع جوهر و چندتا عامل دیگه از هیچ بار تا حدود 40 یا 50 بار متغیر هست!
    این تاپیک هم یکی از دوستان زحمت کشیدن و آماده کردن، خوندنش مفیده:
    موفق باشید
    Last edited by m_2t_ab; 09-10-2012 at 22:24.

12. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •