داداش من نگاه کردم توی پوشه نصب فایل buddha.dll هست پس اسکیدروه بازی من.
شما گفتین مشکلش قابل حله میشه بگین چجوری این مشکل رو حل کنم؟
داداش من نگاه کردم توی پوشه نصب فایل buddha.dll هست پس اسکیدروه بازی من.
شما گفتین مشکلش قابل حله میشه بگین چجوری این مشکل رو حل کنم؟
آقایان بزرگوار من pes 2013 من نسخه اسکیدرو هست.به نظرتون این پچ هایی (1.1 یا 1.2) که سافت 98 یا آسان دانلود گذاشته رو بازی من نصب میشه یا نه فقط روی نسخه ریلودد نصب میشه؟
اگه شما مشکلت این باشه که هنگامی که یک بازی دوستان می خوای انجام بدی کرش می کنی و میاد بیرون بدون هیچ پیغامی از این راه که میگم حل میشه ... اما اگه پیغام خاصی میده یا ارور خاصی میده بنویس چه پیغامی میده
شما این رو سرچ کن در گوگل( دانلود بازی PES 2013 نسخه نهایی و کامل برای PC + نسخه BlackBox )
سایت یاس دل میاد
اونجا کرک اسکیدرو رو گدشته بصورت جداگانه برای دانلود که حجمش هم حدود 17 مگ هست اون رو دانلود کن و کپی کن به محل نصب بازی احتمالا درست میشه
فکر کنم لینک گذاشتن خلاف قوانین باشه واسه همین نگذاشتم
اما در مورد اینکه بخوای هم patch بریزی هم بازی اجرا بشه در این صفحه توضیح دادم چه جوری ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا دیروز خیلی راحت با کرک skil داشتم بازی میکردم از امشب نمیدونم چرا تا مخواد وارد بازی بشه یهو بدون هیچ اروری از بازی خارج میشه حتی کرک relod رو هم ریختم ولی بازم همونجوریه...
شما باید کرش فیکس رو نصب کنید تا مشکل حل شود با حجم نزدیک به 700 mb
پی اس من برا شرکت مدرن هستش فکر کنم اسکیدرو هستش هر کاری میکنم پچ می ریزم بازی دیگه بالا نمی آد
دوستان میگما شما هم از مستر لیگ ناراضی هستید؟
منظورم درمورد رشد کردن بازیکناست
اصن خیلی حس نا امیدانه ای بم داد وقتی دیدم رشد کردن بازیکنا شده لحظه و ازحالت بازی بیشتر رشد بیشتر خارج شده خیلی زد حال خوردم
خیلی مسخرست که یه کارت بخری و قدرت بازیکن از 70 بشه 82 فقط با خرید یک کارت
دوس دارم نظرات بقیه رو هم بشنوم
مرسی
یعنی شما واقعاً روی سوپراستار 11 تا و 14 تا گل می زنید؟میگم فیلم بازیتون رو بفرستین کونامی برای pes14 بازی رو از این سخت تر کنه
من در بهترین حالت 4 تا می زنم. تازه گل هم می خورم. مثلاً 4-1 یا 4-2![]()
اینا فک کنم تایم بازیشون رو ، روی 30 میزارن ( در واقع به اندازه 30 یا 45 دقیقه واقعی بازی میکنن ) که میتونن اینقدر گل بزنن![]()
نه دوست عزیز من هم نسخه اسکیدرو دارم از سایت آسان دانلودکرش فیکس رو هم ریختم آخرین پچم ریختم مشکلی نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)