تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 67

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Darksiders II

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

با سلام
    دوستان من آپدیت 2 رو از سایت گیم گذر دانلود کردم و ریختم ولی هیچ تغییری توی تنظیمات گرافیک ایجاد نشده کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟
    از کجا باید فهمید که آپدیت شماره 2 درست ریخته شده ؟؟
    ورژن بازی تغییر میکنه ؟؟؟
    از کجای بازی میشه ورژن بازی رو فهمید ؟؟؟/
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    من ویندوز رو تازه عوض کردم (win 7, 64-bit). وقتی که می خوام بازی رو روی این ویندوز نصب کنم حین نصب سیستم ریست می شه و با اون صفحه آبی رنگ مواجه می شم. (Blue-screen Crash). لازم به ذکره که من قبل از این که ویندوز رو عوض کنم بازی رو روی همین ویندوز به راحتی نصب و اجرا کرده بودم. ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه...
    با تشکر.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با سلام
    دوستان من آپدیت 2 رو از سایت گیم گذر دانلود کردم و ریختم ولی هیچ تغییری توی تنظیمات گرافیک ایجاد نشده کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟
    از کجا باید فهمید که آپدیت شماره 2 درست ریخته شده ؟؟
    ورژن بازی تغییر میکنه ؟؟؟
    از کجای بازی میشه ورژن بازی رو فهمید ؟؟؟/
    با تشکر
    از من میشنوی با همین گرافیک بازی رو اجرا کنی بهتره چون خیلی از بچه ها گفتند که بعد از ریختن اپدیتها توی بازی دچار افت فریم شدید شدند!!
    سلام دوستان.
    من ویندوز رو تازه عوض کردم (win 7, 64-bit). وقتی که می خوام بازی رو روی این ویندوز نصب کنم حین نصب سیستم ریست می شه و با اون صفحه آبی رنگ مواجه می شم. (Blue-screen Crash). لازم به ذکره که من قبل از این که ویندوز رو عوض کنم بازی رو روی همین ویندوز به راحتی نصب و اجرا کرده بودم. ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه...
    با تشکر.
    با توجه به اینکه بازی قبلا روی همین سیستم و ویندوز نصب شده ولی الان ایراد صفحه مرگ رو میده ممکنه اشکال سخت افزاری باشه....قطعه ای از سیستم رو که آپگرید یا تعویض نکردی؟؟

4. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ببخشید کارتم اشتباه گفتم 6870 اینم یک screenshot از بازی
    من هم دقیقا همین مشکل شما رو دارم البته این اولین بازی نیست که همچین مشکلی رو با بازی ها دارم درایور و دایرکت ایکسم هم آپدیته.
    کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟
    البته باید بگم بازی سالمه چون به کسه دیگه دادم سالم ران شده ولی برای من اینجوریه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

راستش منم همین مشکلاو دارم لپتاپم (6180se hp ) 2 تا کارت گرافیک داره یکیش 6770 amd یکی دیگش اینتل بازی روی 6770 مثه ما شما اجرا میشه ولی رو اینتل عین باقلوا .!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان من یه مشکل دارم که نمیتونم حلش کنم اگه کسی کمک کنه ممنون میشم .
    موقع اجرا بازی این ارور میده this applicationhas failed to start because MSVP100.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem

در آغاز فعالیت ahmadhossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام منم سوال دارم.من اون مرحله که میتونه دوتا بشه همون اول کار موندم توسالنی که یه سکو بانور سبز هستش بعد در اوردن سکو از پشت میله ها باید چیکار کرد ممنون اگه کمک کنین.....

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

پاااااااااااااااااک شود

داره خودمونی میشه dashkeyvan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همه برادرا اینم راهنمای بازی برای ما هم دعا کنید درسته انگلیسیه ولی عکس گذاشته کامل میفهمید

از تو اون نوار بالا میتونید به ترتیب مراحل رو انتخاب کنید و از این بازیه خفن لذت ببرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از dashkeyvan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من بازی دارک سایدرز 2 نصب کردم و بدون مشکل اجرا می شه ولی بازی برا دست راست هاست و من دست چپم و نمی تونم با دبلیو آ اس دی بازی کنم و باید کلید ها رو بیارم سمت راست کیبوردم اما تو قسمت آپشن بازی هیچ امکانی برای تعویض کلید ها نذاشتن و من نتونستم کلید هارو عوض کنم اگه میشه کمکم کنید تا کلید هایی بازیو عوض کنم . به خدا دارم دیون می شم بازیو سالم بدون مشکل نصب کردم ولی نمی تونم بازی کنم به خاطر یه مشکل کاملاً مسخره و پیشو پا افتاده . اگه میشه و راهی هست که این کلید هارو عوض کنم بهم بگید ممنون می شم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •