تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 715 از 1049 اولاول ... 215615665705711712713714715716717718719725765815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من مدتیه که این تاپیک را دنبال میکنم. بالاخره رفتم Xvision353 گرفتم.
    1- آیا این بهتر از 343 است؟
    2- 353 را 109 تومن گرفتم. 343 را 100 تومن میداد. چقدر رفته تو پاچه ام؟
    3-کانال ها را که جستجو کردم، سریع کانالهای فقط دیجیتال را پیدا کرد؛ ولی کانالهای عادی را نه (1و2و3و4و خبر). علتش چیه؟
    4- حالا که دیگه خریده ام. توصیه ای، نکته ای؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درود پژمان
    مشکلم بر طرف شد
    هنگام اتصال اچ دی ام ای لب تاب به آمپ صدای از طریق آمپ شنیده نمی شود فقط تصویر به تی وی منطقل میشه ؟تنظیمات trib,bass,... ect صدا فقط در حالت استریو امکان پذیره ؟در مورد اتصال تب لت به آمپ هم اگه امکان داره بیشتر توضیح دهید تا اونجا که یادمه بت لت رو به عنوان دوربین می شناسه ؟!!!1
    تفاوت 606 و 408 در چه چیزهایی است من هنگام خرید به قدری خسته بودم که زیاد تامل نکردم البته مطمئن نیستم که داشت ؟یه جورای دارم پشیمون میشم احساسم اشتباست ؟ تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سعي كن پشيون نشي و با همون بسازي وگرنه ضررت تو اين شرايط بالاست

هر چند كه كلا خريد اين سيستم ها و فروشش ضرر عمده اي محسوب ميشه

4. این کاربر از xpga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله 353 بهتر و کاملتره . full hd هست و برد قوی تری داره . گرون خریدیش چون من یکشنبه 353 رو 90 تومن قیمت داشتم . نباید اینطور باشه . دوباره سرچ کن باید همه کانالها رو پیدا کنه . اگه نشد به خدماتشو زنگ بزن و راهنمایی بخواه .
    یه توصیه : اونم اینکه هر از چند گاهی به آدرس وبلاگ مادیران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن و آپدیت جدید دستگاهت رو دریافت کن .

6. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله 353 بهتر و کاملتره . full hd هست و برد قوی تری داره . گرون خریدیش چون من یکشنبه 353 رو 90 تومن قیمت داشتم . نباید اینطور باشه . دوباره سرچ کن باید همه کانالها رو پیدا کنه . اگه نشد به خدماتشو زنگ بزن و راهنمایی بخواه .
    یه توصیه : اونم اینکه هر از چند گاهی به آدرس وبلاگ مادیران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن و آپدیت جدید دستگاهت رو دریافت کن .
    سپاس!
    آره، خودم هم میدونستم داره گرون میگه. ولی اون فروشگاه اصلی نداشت و با شرایط بازار فکر کردم اگر نگیرم، قیمتش بالاتر از این میره. هولهولکی گرفتم.
    فاکتور هم بهم نداد. جای یه برچسب کنده شده هم رو جعبه اش هست. بازار ایرانه دیگه!
    کانالها را هرچی سرچ میکنم فقط همینها میآد. اصلکاریها نمیاد. باید زنگ بزنم به سیمای استان خوزستان.
    پسنوشت: راستی با خود آنتن آپدیتش کردم.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود پژمان
    مشکلم بر طرف شد
    هنگام اتصال اچ دی ام ای لب تاب به آمپ صدای از طریق آمپ شنیده نمی شود فقط تصویر به تی وی منطقل میشه ؟تنظیمات trib,bass,... ect صدا فقط در حالت استریو امکان پذیره ؟در مورد اتصال تب لت به آمپ هم اگه امکان داره بیشتر توضیح دهید تا اونجا که یادمه بت لت رو به عنوان دوربین می شناسه ؟!!!1
    تفاوت 606 و 408 در چه چیزهایی است من هنگام خرید به قدری خسته بودم که زیاد تامل نکردم البته مطمئن نیستم که داشت ؟یه جورای دارم پشیمون میشم احساسم اشتباست ؟ تشکر
    برید توی Control Panel - Hardware and sound - sound بعد توی همون تب اول یا Playback اگه توی گزینه هاتون HDMI Output هست اون رو بصورت دیفالت در بیارید.
    زیاد با تریبل و باس بازی نکنید برای 426 روی فلت بهتر جواب میده
    در مورد تبلت باید یه شبکه وایرلس کانفیگ کنید و با وای فای تبلت به شبکه متصل بشید. حالا اگه برنامه اش رو نصب کرده باشین می تونید تنظیمات آمپ رو باهاش انجام بدین و حتی به عنوان ریموت ازش استفاده کنید.
    و اگه تبلتتون DNLA رو ساپورت کنه می تونید فایل های مولتی مدیا تبلتتون رو پلی کنید.
    606 و 428 هر دو جزو سری S جامو هستن ولی فرق هاشون رو باید خودتون بسنجید من صدای 426 رو شنیدم صدای فوق العاده ای داره به نسبت قیمتش خیلی هم موزیکاله به نظرم انتخاب خوبی کردین

9. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درود پژمان عزیز
    من وایرلس دارم و با تبلت و لب تاب از شبکه وایرلس استفاده می کنم ولی نمی دونم چطور تنظیمات آمپ و dnla-انجام بدم و برنامه مورد نیازچیه ؟ - و پخش مولتی مدیا چطور انجام میشه ؟ لطفا راهنمایی کنید .ضمنا من هنوز ساب نخریدم چون یه دفعه همه چیز گرون شد منتظرم معجزهای بشه آیا تنظیمات آمپ رو روی بلندگوها بزارم اگه آره چطور ! ممکنه بخاطر همین صداش نظرمو جلب نمی کنه ؟البته من زیاد به دوم دوم علاقه ای ندارم تشکر
    Last edited by hp1351; 03-10-2012 at 08:59.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود پژمان عزیز
    من وایرلس دارم و با تبلت و لب تاب از شبکه وایرلس استفاده می کنم ولی نمی دونم چطور تنظیمات آمپ و dnla-انجام بدم و برنامه مورد نیازچیه ؟ - و پخش مولتی مدیا چطور انجام میشه ؟ لطفا راهنمایی کنید .ضمنا من هنوز ساب نخریدم چون یه دفعه همه چیز گرون شد منتظرم معجزهای بشه آیا تنظیمات آمپ رو روی بلندگوها بزارم اگه آره چطور ! ممکنه بخاطر همین صداش نظرمو جلب نمی کنه ؟البته من زیاد به دوم دوم علاقه ای ندارم تشکر
    به همون مودم یا اکسس پوینتتون آمپ رو با یه کابل شبکه به پورت لن وصل کنید.
    DHCP هم ترجیحاً فعال باشه خوب بعد از این آمپتون هم به شبکتون متصله.
    برای انجام تنظیمات باید برنامه iControlAV2 رو روی تبلتتون نصب کنید در مورد DNLA باید توی گوشی یا تبلت برنامش رو فعال کنید مثلاً توی موبایل من اسمش Media Server هست که بعد از فعال شدن کلیه فایل های گالری رو روی شبکه Share می کنه.
    در مورد اینکه ساب نخریدین باید بگم اشتباه کردین
    اینکه من از دوم دوم خوشم نمی یاد منطق درستی نداره یعنی شما حاظرین یه بخشی از رنج فرکانس صدا رو از دست بدین؟! توی فیلم چی صحنه های شلیک و انفجار و ... رو باید دور از صدای اصلی بشنوین! به نظرم اگه 426 می گرفتین ولی با ساب الان حس خیلی بهتری داشتین.
    دنبال معجزه هم نباشید با این وضعیت فکر کنم تا چند وقت بعد اصلاً این جور چیزا که نیاز اصلی مردم هم نیست دیگه پیدا نشه ارزون شدن که بماند تازه هنوز مونده که این دلار 3600 تومنی عوارضش رو نشون بده این گرونی ماله دلار 2000 تومنیه.
    راستی نگفتین چند خریدین آمپ و اسپیکرهاتون رو
    Last edited by Pejman3; 03-10-2012 at 09:38.

12. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

تشکر فراوان از شما بدلیل توضیحات دقیق تست میگیرم ببینم چی میشه
    پس نظرتون اینه که با نصب ساب کیفیت در فیلم افزایش پیدا می کند و رضایتم از سیستم بیشتر می شود .ضمنا نظرتون برای تنظیم آمپ جهت انتقال ساب به بلند گو چیه ؟ و چطور انجام میشه ؟ راستش اون موقع ساب نداشت که بگیرم . نظر خاصی در مورد انتخاب مدل و نوع ساب دارید ممنون میشم راهمنایی کنید
    امپ رو 850 و باند 1080 تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپاس!
    آره، خودم هم میدونستم داره گرون میگه. ولی اون فروشگاه اصلی نداشت و با شرایط بازار فکر کردم اگر نگیرم، قیمتش بالاتر از این میره. هولهولکی گرفتم.
    فاکتور هم بهم نداد. جای یه برچسب کنده شده هم رو جعبه اش هست. بازار ایرانه دیگه!
    کانالها را هرچی سرچ میکنم فقط همینها میآد. اصلکاریها نمیاد. باید زنگ بزنم به سیمای استان خوزستان.
    پسنوشت: راستی با خود آنتن آپدیتش کردم.
    ببین چون کانالهای دیجیتال رو میگیره پس مشکلی از طرف صدا و سیما وجود نداره . یه زنگ به خود نمایندگی مادیران بزن تا راهنماییت کنن و مشکلت حل بشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •