سری C تولید 2010 هستند و عینک های سه بعدیشون از تکنولوژی مادون قرمز برای اتصال به تلویزیون استفاده می کنند ولی سری D به بعد از تلکنولوژی بلوتوث استفاده می کنند. شاید به شما عینک مدل های جدید رو دادند و برای همین نمی تونه به تلویزیون وصل بشه.
سری C تولید 2010 هستند و عینک های سه بعدیشون از تکنولوژی مادون قرمز برای اتصال به تلویزیون استفاده می کنند ولی سری D به بعد از تلکنولوژی بلوتوث استفاده می کنند. شاید به شما عینک مدل های جدید رو دادند و برای همین نمی تونه به تلویزیون وصل بشه.
ممنون از پاسخ شما
درسته فکر کنم مدل جدید از عینک سه بعدی بهم دادن
خبر دارین این عینک های با مادون قرمز قیمتشون در چه حدودی هستش؟
نه اطلاعی ندارم. فکر کنم سخت گیر بیان.
دوستان سلام
من یک led c6200 دارم یه مدتیه که تصویر پرش پیدا کرده و نتونستم مشکل را حل کنم
از دوستان اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره لطفا با من به اشتراک بگذارید از همگی ممنون
با سلام
من led 40 d5500rr دارم وفایل فریمورشو تو لینگی که در بایین گزاشتم دانلود کردم با توجه به فرمایش شما فالو تو فلاش انستال کردم فلاشو به تلویزیون زدم ت. منو به گزینه ارتقای نرم افزاری رفتم وارتقا از طریق usb را میزنم ولی میگه فایلی برای ارتقا بیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید فایلو درست دانلود کردم اگه درسته چرا اینو میگه
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از دوستان کسی جواب ما رو نمیده
همچنان منتظر جواب
با سلام
من 46c8705 دارم اما یه مشکلی که هست اینه که وقتی هارد 3.5 اینچی وصل میکنم بهش هارد را میشناسه اما محتویاتش را نشون نمیده.در ضمن از طریق فلش مشکلی نداره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان عزیز
من به تازگی یه 7770 خریدم که با کلی بدبختی و به دنبال جستجو در سایتهای ایرانی مالزی و انگلیسی به نظرم اسم دیگه مدلش uab7000wr یا همون سری 7 es هست.
گارانتی داره فارسی رو ساپورت می کنه، خود نصاب کانال های دیجیتال ایران رو گرفت و به اینترنت هم وصل شدم. اما با مطالعه فایل راهنمای خود سایت ایرانی و همچنین انگلیسیش دیدم یه منوهایی داره که اصلا تو دستگاه ما خبری ازشون نیست مثل content library - مدیا پلیر - بخش رسانه و گزینه تصویر در تصویر هم غیر فعال هست ولی من قبل از خریدن کلی تحقیق کردم و الان هم تو همین سایت کوفتی فارسی و راهنماشون نوشته که تصویر در تصویر داره ولی تو مال ما فعال نیست.
خلاصه بعد از پیدا کردن اسم مدل از تو سایت ایرانی برای ثبت کالا لینک شدم به سایت انگلیسی و حساب مای سامسونگ ایجاد کردم . حالا سوال من از اساتیدی که اطلاعات کافی دارند اینه که: فایل آپدیت سایت انگلیسی رو که 192 مگا است می تونم نصب کنم چون تو سایت ایرانی فایل آپدیتش 38 مگا است. در ضمن در سایت انگلیسی نرم افزارهای مخصوص تلویزیون رو هم میشه دانلود کرد. اساتید گرامی لطفاً بررسی کنید و منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام
دوست عزیز من این کار رو کردم ولی نشد چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)