تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 194 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من هم این مشکل رو دارم
    سامسونگ مدل C7000 دارم روش دوتا عینم اکتیو سه بعدی دادن،فیلم سع بعدی دو تصویره رو هم دارم ولی هر کاری میکنم این عینک به تلویزیون کانکت نمیشه حتی از یکی یه عینک دیگه هم گرفتم که تست کنم اونم وصل نشد دوستان میدونن مشکل از کجاست؟ عینک دکمه پاورش روشن سبز و قرمز میشه ولی وصل نمیشه
    سری C تولید 2010 هستند و عینک های سه بعدیشون از تکنولوژی مادون قرمز برای اتصال به تلویزیون استفاده می کنند ولی سری D به بعد از تلکنولوژی بلوتوث استفاده می کنند. شاید به شما عینک مدل های جدید رو دادند و برای همین نمی تونه به تلویزیون وصل بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سری C تولید 2010 هستند و عینک های سه بعدیشون از تکنولوژی مادون قرمز برای اتصال به تلویزیون استفاده می کنند ولی سری D به بعد از تلکنولوژی بلوتوث استفاده می کنند. شاید به شما عینک مدل های جدید رو دادند و برای همین نمی تونه به تلویزیون وصل بشه.
    ممنون از پاسخ شما
    درسته فکر کنم مدل جدید از عینک سه بعدی بهم دادن
    خبر دارین این عینک های با مادون قرمز قیمتشون در چه حدودی هستش؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما
    درسته فکر کنم مدل جدید از عینک سه بعدی بهم دادن
    خبر دارین این عینک های با مادون قرمز قیمتشون در چه حدودی هستش؟
    نه اطلاعی ندارم. فکر کنم سخت گیر بیان.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    من یک led c6200 دارم یه مدتیه که تصویر پرش پیدا کرده و نتونستم مشکل را حل کنم
    از دوستان اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره لطفا با من به اشتراک بگذارید از همگی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    من led 40 d5500rr دارم وفایل فریمورشو تو لینگی که در بایین گزاشتم دانلود کردم با توجه به فرمایش شما فالو تو فلاش انستال کردم فلاشو به تلویزیون زدم ت. منو به گزینه ارتقای نرم افزاری رفتم وارتقا از طریق usb را میزنم ولی میگه فایلی برای ارتقا بیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید فایلو درست دانلود کردم اگه درسته چرا اینو میگه
    با تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر از دوستان کسی جواب ما رو نمیده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همچنان منتظر جواب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام
    من 46c8705 دارم اما یه مشکلی که هست اینه که وقتی هارد 3.5 اینچی وصل میکنم بهش هارد را میشناسه اما محتویاتش را نشون نمیده.در ضمن از طریق فلش مشکلی نداره.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من به تازگی یه 7770 خریدم که با کلی بدبختی و به دنبال جستجو در سایتهای ایرانی مالزی و انگلیسی به نظرم اسم دیگه مدلش uab7000wr یا همون سری 7 es هست.
    گارانتی داره فارسی رو ساپورت می کنه، خود نصاب کانال های دیجیتال ایران رو گرفت و به اینترنت هم وصل شدم. اما با مطالعه فایل راهنمای خود سایت ایرانی و همچنین انگلیسیش دیدم یه منوهایی داره که اصلا تو دستگاه ما خبری ازشون نیست مثل content library - مدیا پلیر - بخش رسانه و گزینه تصویر در تصویر هم غیر فعال هست ولی من قبل از خریدن کلی تحقیق کردم و الان هم تو همین سایت کوفتی فارسی و راهنماشون نوشته که تصویر در تصویر داره ولی تو مال ما فعال نیست.
    خلاصه بعد از پیدا کردن اسم مدل از تو سایت ایرانی برای ثبت کالا لینک شدم به سایت انگلیسی و حساب مای سامسونگ ایجاد کردم . حالا سوال من از اساتیدی که اطلاعات کافی دارند اینه که: فایل آپدیت سایت انگلیسی رو که 192 مگا است می تونم نصب کنم چون تو سایت ایرانی فایل آپدیتش 38 مگا است. در ضمن در سایت انگلیسی نرم افزارهای مخصوص تلویزیون رو هم میشه دانلود کرد. اساتید گرامی لطفاً بررسی کنید و منو راهنمایی کنید ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من این کار رو کردم ولی نشد چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •