بله میتونید شرکت کنید.مهلت فراغت از تحصیل هم 1 سال شده
بله میتونید شرکت کنید.مهلت فراغت از تحصیل هم 1 سال شده
ممنون
من که 2 سال دبیرستان عقب افتادم، 2 سال هم برای کاردانی بره دیگه چی میمونه!
بعد یه سوال دیگه: بعد از اینکه کاردانی تموم شد باز باید برای کارشناسی کنکور بدی؟؟
Last edited by Hossein_128; 01-10-2012 at 20:50.
اره دوست عزیز ولی اونم احتمال زیاد همینجوری بدون کنکور برمیدارن.من خودم فردا دارم میرم ثبت نام کنم
دوستان اعلام نتایج نهایی کارشناسی ارشد کیه؟ من انتخاب رشته کردم الان مرحله ی بعدی نتایج کی هستش؟
ممنون
سلام دوستان
من مدرک کاردانی پیام نور مهندسی نرم افزار رو داشتم
میخواستم بدونم کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد چه تاریخی ثبت نام میشه و چه تاریخی کنکورش هست؟
امکان داره تهران و مهندسی نرم افزار قبول بشم؟
در ضمن تطبیق واحدها چطوریه؟حداقل نمره قبولی چنده؟
l
متشکرم از توضیحاتتون
یعنی از دانشگاه معرفی نامه میدن و ما میریم تو یه شرکتی این معرفی نامه رو میدیم بعد اونام موافقت میکنن؟ همین؟ حالا من که 21 واحد دروس دیگه ای دارم چطور میتونم وقت کنم همراه با کارآموزی بخونم؟ من برداشتم اینه که وقتی کارآموزی میریم مثله سرکار رفتن تمامی اوقاتمون رو پر میکنه.درسته؟
حالا سوال دوم اینه که خب این ترم 8 رو هم با موفقیت پاس کردیم حالا میتونم تا بهمن ماه همون سال (برای کنکور سراسری)و اردیبهشت سال آیندش(واسه آزاد) برای ارشد ووقتمو صرف کنم یا اجبارن باید برم سربازی؟ کلا حداقل و حداکثر فرصتی که برای معرفی به نظام وظیفه دارم چقدر هست؟
ممنون
متشکرم از توضیحاتتون
به نظر من وقت هم بيشتر مياري.....البته به استاد هم بستگي داره....ولي بزار برات مثال بزنم.....يه استادي ما داريم كه رنج نمراتش از 1تا12 هست....رئيس دانشگاه هم هست...هيچكس باهاش درس بر نميداره....ميخوام بدوني چقدر وحشتناكه.....یعنی از دانشگاه معرفی نامه میدن و ما میریم تو یه شرکتی این معرفی نامه رو میدیم بعد اونام موافقت میکنن؟ همین؟ حالا من که 21 واحد دروس دیگه ای دارم چطور میتونم وقت کنم همراه با کارآموزی بخونم؟ من برداشتم اینه که وقتی کارآموزی میریم مثله سرکار رفتن تمامی اوقاتمون رو پر میکنه.درسته؟....بعد نمرات كارآموزيش رو نگاه ميكني...15-16 هم ميده....تازه اون استاد....بقيه استاد ها 18 تا 20 ان... ..تمام اوقاتت رو پر نميكنه...شما بايد ساعت پر كني....حالا ميتوني هر روز بري...زودتر تموم ميشه....يا ساعتي....
اگر هم شركتي آشنا داشته باشيي كه ديگه هيچي تمومه..فقط گزارشات رو مينويسي و مهر شركت رو ميزني.....
======
به نظر من ارزش داره برداري.....تا اون هزينه اضاقي و وقت اضافي تابستون رو خرج نكني...
-----------------
اينو دقيق نميدونم.....تو تاپيك ارشد بپرس دوستان راهنمايي ميكنن...من فكر ميكنم 1 سال وقت داشته باشي.....اما مطمئن نيستم...حالا سوال دوم اینه که خب این ترم 8 رو هم با موفقیت پاس کردیم حالا میتونم تا بهمن ماه همون سال (برای کنکور سراسری)و اردیبهشت سال آیندش(واسه آزاد) برای ارشد ووقتمو صرف کنم یا اجبارن باید برم سربازی؟ کلا حداقل و حداکثر فرصتی که برای معرفی به نظام وظیفه دارم چقدر هست؟
ممنون
گفتن تا 15 مهر اعلام میشه
.
نتایج تکمیل ظرفیت آزاد کی اعلام میشه؟
کلاسهاش از ترم دوم شروع میشه یا از همین ماه؟؟
سلام دوست من
نتایج نهایی اوخر ابان و یا اذر ماه یعنی قبل از شروع ترم بهمن ماه خواهد بود ...
تکمیل ظرفیت اگر پذیرفته شوید ترم بهمن است.
اگر نتیجه قبولی قبلی را ملاک قرار دهید.ثبت نام انجام دهید از همن الان.البته یکم دیر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)