تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 72 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون. راجع به امکاناتی که تلویزیونهای اسمارت نسبت به معمولی دارن هم میشه توضیح بدید؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون. راجع به امکاناتی که تلویزیونهای اسمارت نسبت به معمولی دارن هم میشه توضیح بدید؟
    اسمارت ها قابلیت اتصال به اینترنت، باز کردن صفحات وب، نصب برنامه های کاربردی، قابلیت DLNA برای اشتراک گذاری فیلم از روی کامپیوتر برای تلویزیون و بعضاً وایرلس داخلی دارند.

3. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نظرتون راجع به ES6950 چیه؟ اگه اوکی هست همینو بگیرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

عزیز من مثلا این مدل es8000 که تو اروپا هست وقتی که سفارش ایران میشه میشه es8880 یا 7000 میشه 7770 و همینطور بقیه مدل ها. علتشون هم این هست که تلویزیون های اروپا همه dvbs2 دارن (گیرنده دیجیتالی ماهواره) که مدل های سفارش ایران ندارن یعنی حذف شده این ماهواره.
    تو عکس های گذاشته شده تو سایت های خارجی از پشت تلویزیون رو که ببینید متوجه میشین که 2 تا ورودی آنتن داره که مدل های ایرانی هیچکدوم اینطور نیستن.
    مونتاژ سام الکترونیک رو بعید میدونم. تو کارخونه واسه استخدام رفته بودم فقط مونتاژ مانیتور های سامسونگ رو دیدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

عزیز من مثلا این مدل es8000 که تو اروپا هست وقتی که سفارش ایران میشه میشه es8880 یا 7000 میشه 7770 و همینطور بقیه مدل ها. علتشون هم این هست که تلویزیون های اروپا همه dvbs2 دارن (گیرنده دیجیتالی ماهواره) که مدل های سفارش ایران ندارن یعنی حذف شده این ماهواره.
    تو عکس های گذاشته شده تو سایت های خارجی از پشت تلویزیون رو که ببینید متوجه میشین که 2 تا ورودی آنتن داره که مدل های ایرانی هیچکدوم اینطور نیستن.
    مونتاژ سام الکترونیک رو بعید میدونم. تو کارخونه واسه استخدام رفته بودم فقط مونتاژ مانیتور های سامسونگ رو دیدم.
    سلام به دوستان گل!
    چند وقتیه میخوام سیستم ماقبل تاریخ خونه رو عوض کنم! ولی بزنم به تخته اینقدر مدل به مدل تلویزیون اومده و اصطلاح های عجیب غریب که فعلا قیافم اینجوریه
    بگذریم کلی سوال داشتم ممنون میشم دوستان عزیز جواب بدن فقط شرمنده اگر جایه مناسبتری پبدا نکردم!
    1. کد D,ES,EH یا ...تو مدل های سامسونگ بافرض سری مدل یکسان مثلا 6 یا 7 یا 8 و نوع پنل یکسان مثلا ال ای دی با هم تفاوتی داره؟
    2. چرا کد تلویزیون های سامی ایران با بقیه دنیا فرق داره؟ مثلا من 8000 دیدم ولی 8880 یا ... تو سایت های انگلیس یا امریکا ندیدم! نکنه اینا مونتاژ وطن هستن؟
    3. الان گارانتی اصلی سامی دقیقا اسمش چیه؟ چون سر موبایل اینقدر مسخره بازی در اوردن هزار جور مایکروتل و ماکروتل و نمیدونم ماکزیرتل داره؟
    4. من چشمم یه مشکلی داره به اسم stereo blindness به زبون ساده من دید همزمان دو چشم رو ندارم یعنی یا با چشم راست میبینم یا با چشم چپ! حالا سوال اینه کسی از دوستان همچین مشکلی داره؟ می خواستم بدون آیا تجربه معمول فیلم های سه بعدی براش میسر هست یا نه؟
    5. اگر دوستان درباره نحوه نصب تلویزیون روی دیوار، منظور ارتفاع قرار گیریش هست راهنمایی کنند ممنون میشم!
    وسوال آخر
    6. قیمت های فروشگاه سامسونگ سنتر به روز هست و میشه روش حساب کرد؟پیشاپیش از جواب تمام دوستان تشکر میکنم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام به دوستان گل!
    چند وقتیه میخوام سیستم ماقبل تاریخ خونه رو عوض کنم! ولی بزنم به تخته اینقدر مدل به مدل تلویزیون اومده و اصطلاح های عجیب غریب که فعلا قیافم اینجوریه
    بگذریم کلی سوال داشتم ممنون میشم دوستان عزیز جواب بدن فقط شرمنده اگر جایه مناسبتری پبدا نکردم!
    1. کد D,ES,EH یا ...تو مدل های سامسونگ بافرض سری مدل یکسان مثلا 6 یا 7 یا 8 و نوع پنل یکسان مثلا ال ای دی با هم تفاوتی داره؟
    2. چرا کد تلویزیون های سامی ایران با بقیه دنیا فرق داره؟ مثلا من 8000 دیدم ولی 8880 یا ... تو سایت های انگلیس یا امریکا ندیدم! نکنه اینا مونتاژ وطن هستن؟
    3. الان گارانتی اصلی سامی دقیقا اسمش چیه؟ چون سر موبایل اینقدر مسخره بازی در اوردن هزار جور مایکروتل و ماکروتل و نمیدونم ماکزیرتل داره؟
    4. من چشمم یه مشکلی داره به اسم stereo blindness به زبون ساده من دید همزمان دو چشم رو ندارم یعنی یا با چشم راست میبینم یا با چشم چپ! حالا سوال اینه کسی از دوستان همچین مشکلی داره؟ می خواستم بدون آیا تجربه معمول فیلم های سه بعدی براش میسر هست یا نه؟
    5. اگر دوستان درباره نحوه نصب تلویزیون روی دیوار، منظور ارتفاع قرار گیریش هست راهنمایی کنند ممنون میشم!
    وسوال آخر
    6. قیمت های فروشگاه سامسونگ سنتر به روز هست و میشه روش حساب کرد؟پیشاپیش از جواب تمام دوستان تشکر میکنم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قیمت 46es8880
    4.840.000

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نظرتون راجع به ES6950 چیه؟ اگه اوکی هست همینو بگیرم؟
    مسلماً نسبت به 5550 سر تره. اگر مشکل بودجه ندارید 6950 توصیه میشه.

10. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تلویزیون های مونتاژ ایران قطعاتش مانند اروپا نیست و مشابه مدل های مونتاژ مالزی هست در واقع سیستم فرم ویر و برد تلویزیون های آسیایی با اروپایی با آمریکایی متفاوته. من تو مدل های آسیایی ندیدم گیرنده ----S داشته باشند.

12. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مسلماً نسبت به 5550 سر تره. اگر مشکل بودجه ندارید 6950 توصیه میشه.
    ممنون بابت راهنمایی
    امشب بازار بودم و بیشتر مدل EH5550 و کلا مدلهای EH بود که افتضاح بود! ضخامتشون فکر کنم 15 سانت بود!! و کیفیت ساخت پانل هم چشمی مشخص بود که داغونه!
    بین دو مدل ES5960 و ES6950 مونده بودم که دیگه فکر کنم همین 6950 رو بگیرم که قیمتش تقریبا 2.9 بود. فقط فکر کنم پایینترین مدل 3D هست. این مشکلی نداره؟

14. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •