چرا وقتی با حالت اولی که گفتم ریست میکنم چراغ سبز میشه و هنگامی که کابل رو هم میزنم LAN رو هم نشون میده ولی میخوام وارد 192.168.1.1 بشم نمیره یعنی کلا هیچ کاری نمیشه کرد وقتی یه بار خاموش روشن میکنم دوباره چراغش قرمز میشه باید ریست کنم تا سبز بشه
چرا وقتی با حالت اولی که گفتم ریست میکنم چراغ سبز میشه و هنگامی که کابل رو هم میزنم LAN رو هم نشون میده ولی میخوام وارد 192.168.1.1 بشم نمیره یعنی کلا هیچ کاری نمیشه کرد وقتی یه بار خاموش روشن میکنم دوباره چراغش قرمز میشه باید ریست کنم تا سبز بشه
دوست عزیز ما هم مشکل شمارو داشتیم که گفتیم فریمور آبدیت کنیم شاید حل بشه که به این بلا دچار شدیم
سلام
میشه شما یه لطف کنی که بگی تو کدوم قسمت ها باید این کارها رو انجام بدم.
ممنون میشم از لطف شما
مودمت چیه؟
asus مدل
wl-am604g
بعد از ورود به صفحه تنظیمات برو تو قسمت Advanced Setup و قسمت WAN و تو اونجا میتونی کانکشن بسازی یا کانکشن های موجود را Edit کنی.اگه از قبل کانکشن از نوع Bridge ساختی الان اونا Edit کن و بذار روی حلت PPPOE ار این حالت اگه بذاری و Next بزنی وارد صفحه ای میشه که میگه یوزر و پسوورد برای اتصال به اینترنت را وارد کنی.
وقتی وارد کردی مراحل را به صورت پیش فرض ادامه بده و تنظیمات را ذخیره کن.
اگر هم کلا کانکشنی درست نکردی یکی Add کن و با تنظیمات PPPOE جلو برو مثل قبلی.
فقط VPI , VCI را دقت کن درست وارد کنی
با این کار مودم خودش به صورت اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و فقط کافیه تو موبایلت تو قسمت WLAN یا WiFi وارد بشی و اسم مودم (همون اسمی که گذاشتی) را پیدا میکنه فقط باید بهش وصل بشی و از اینترنت استفاده کنی.
سلام من مودم زایکسل lan دارم. میخواستم به وایرلس تبدیلش کنم یه نفر گفت برو روتر بخر من رفتم خریدم و حالا هر کاری میکنم نمیتونم از روتر برای وایرلس شدن مودمم استفاده کنم.در ضمن من PC دارم
مارک router که من خریدم هم meganet f-17 wireless router هست
کسی میتونه راهنمایی کنه
سلام من مودم زایکسل lan دارم. میخواستم به وایرلس تبدیلش کنم یه نفر گفت برو روتر بخر من رفتم خریدم و حالا هر کاری میکنم نمیتونم از روتر برای وایرلس شدن مودمم استفاده کنم.در ضمن من PC دارم
مارک router که من خریدم هم meganet f-17 wireless router هست
کسی میتونه راهنمایی کنه !!!!
سلام
من یه سرویس adsl 128 واسه خونه میخوام واسه یه کامپیوتر احتمالا از پارس انلاین سرویس بگیرم.میخواستم بدونم پول مودمش چقد میشه؟
دوستان میگم مشکل من راه حلی نداره؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)