تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 281 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

فردوسی قبول شدی؟ تبریک
    نه اینا واحد های انتخابی تو نیست. اینا دروس ارائه شده هست یعنی اینا رو کلا دانشکدتون ارائه کرده برو توی تاییدیه تحصیلی ببین چه واحدهایی برات انتخاب شده.
    توی حذف و اضافه هم پیشنهاد می کنم چیزی کم نکنین اگه واحداتون کم بود بیشتر وردارین.
    تاییدیه تحصیلی رو واسم نمیاره
    "عملیات غیر مجاز"
    اینکه ترم اولی ام بهتر نیست برنامه سبک تر باشه؟
    شما چه رشته ای هستید؟
    شما انتخاب واحد در ترم اول دست خودتونه ؟
    حذف و اضافه دست خودمونه
    از فردا شروع میشه

------
    رشته ای که ظرفیتش 15 نفره میشه 23 نفر بگیره؟
    یعنی انتقالی / مهمان واسه ترم اول ممکنه؟
    این قسمت رو نمیدونستید؟
    موقع ثبت نام یه دانشجو شهرسازی راهنمایی میکرد مارو
    میگفت معماری 7,8 تا پسرید و 13,14 دختر
    اما دفترچه سنجش 10 تا روزانه و 5 تا شبانه تعیین کرده بود
    بقیه از کجا اومدن من نمیدونم لول

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بچه ها یکی کمک کنه من میخوام بیام انتخاب پایین تر که اگر بدشانسی نیاورده باشم 90 درصد قبول شدم یکی کمک میکنه چه کار باید بکنم کی باید اقدام کنم

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

آقا کلا چجوری بکنم برم خواجه نصیر؟
    دانشگاههای تهران به تهران قابل انتقال نیست.

ضمنا برادر شما چی دیده از امیرکبیر که اینقدر دیدتون رو بد کرده؟ ( جالب اینجاست که خوشگزارن ترین دانشجویان به نظر من اول عمرانیان بعد نفتیا ! - البته خیلی هم خوبه ) من فکر میکنم اگه برادری هم در خواجه داشتین همین حرف رو در مورد این دانشگاه میزدین. ( چون بعضیا کلا تو تریپ انتقادن ! ) . یا خودتون که علم و صنعتید.
    بلاخره رفاقت حداقل تو دانشکده ما که خیلی زیاده و نه فقط با هم دانشکده ای هامون بلکه با برقی و مکانیکی ها هم خیلی .

البته مسلما برا غیر خوابگاهی ها چنین مشکلاتی هم هست که میگید.

داره خودمونی میشه MOHSEN_A1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من همین اول کاری حالم گرفته شده. مطمئنم هستم که بهتر نخواهد شد.
    میخوام برم دنبال رفتن به خواجه نصیر اگه نشد میرم شهرستان. در بدترین حالت انصراف بدم برم. والا زود نیست که دیره. اگه یکی پیدا میشد به ما همین حرفا رو قبل از انتخاب رشته میزد الان وضعیتم این نبود. اصن حوصله ندارم فردا برم دانشگاه.
    کاش واسه کنکور نمی خوندم... کاش...
    ناراحت نشی بذار رک بگم
    اینکه الان میگی حالم گرفته و میدونم بهتر نمیشه فقط نشان از یک طرز فکر خام و نپخته را میده.اینکه نمیخوام حرف بچه ها را بپذیری و گیر دادی به چهار تا جمله بقیه که حالم گرفته شده
    طرز فکر بچه هایی که میخوان تازه برن دانشگاه با سالای بعدشون خیییییییییییییییییییییییل ی فرق میکنه
    هر چی باز بچه ها بیان اینجا تعریف کنند باز شما حرف خودت میزنی که غلط هم هست.
    باز میگم این طرز فکر خام و نپخته است.ناراحت نشو و جبهه هم نگیر این جوری گفتم چون خودم هم همین طور بودم (من علمص نرفتما تجربی بودم)
    سعی کن حالا که میری دانشگاه و وارد یه مقطع جدید شدی یه کم بزرگ تر فکر کنی

5. 3 کاربر از MOHSEN_A1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تاییدیه تحصیلی رو واسم نمیاره
    "عملیات غیر مجاز"
    اینکه ترم اولی ام بهتر نیست برنامه سبک تر باشه؟
    شما چه رشته ای هستید؟

------

این قسمت رو نمیدونستید؟
    موقع ثبت نام یه دانشجو شهرسازی راهنمایی میکرد مارو
    میگفت معماری 7,8 تا پسرید و 13,14 دختر
    اما دفترچه سنجش 10 تا روزانه و 5 تا شبانه تعیین کرده بود
    بقیه از کجا اومدن من نمیدونم لول
    آره بهتره سبک باشه اما معمولا خودشون سبک انتخاب می کنن. در رابطه با اون پیغام هم احتمالا هنوز براتون انتخاب واحد نکردن. برای اینکه مطمئن بشین برو تو بخش برنامه کلاسی ببین برنامت چیه اگه مثل همین پیغام اومد هنوز انتخاب واحد نکردن.
    کلاس ها هم اکثرا میذارن برای بعد اردوها.
    اینطوری که دوستای من می گفتن مثل اینکه 90 تعداد پسرها با دخترها تو معماری برابر بوده اما اره کلا دخترا بیشترن
    بقیه هم حتما میان مثلا اینکه طرف یک جای دیگه قبول شده سهمیه استاد دانشگاه داشته اومده فردوسی. شاید هم طرف پارتی داشته از ترم اول مهمان شده.
    من رشتم مکانیکه.
    یک چیزی هم بگم که ساختمون دانشگاتون خیلی ار بقیه دانشکده ها شیک تره. عین هتل می مونه اصلا کلا بعدش بیا دانشکده مهندسی بعد برو دانشکده خودتون قدر دانشکدتو می فهمی

7. این کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

آره بهتره سبک باشه اما معمولا خودشون سبک انتخاب می کنن. در رابطه با اون پیغام هم احتمالا هنوز براتون انتخاب واحد نکردن. برای اینکه مطمئن بشین برو تو بخش برنامه کلاسی ببین برنامت چیه اگه مثل همین پیغام اومد هنوز انتخاب واحد نکردن.
    کلاس ها هم اکثرا میذارن برای بعد اردوها.
    اینطوری که دوستای من می گفتن مثل اینکه 90 تعداد پسرها با دخترها تو معماری برابر بوده اما اره کلا دخترا بیشترن
    بقیه هم حتما میان مثلا اینکه طرف یک جای دیگه قبول شده سهمیه استاد دانشگاه داشته اومده فردوسی. شاید هم طرف پارتی داشته از ترم اول مهمان شده.
    من رشتم مکانیکه.
    یک چیزی هم بگم که ساختمون دانشگاتون خیلی ار بقیه دانشکده ها شیک تره. عین هتل می مونه اصلا کلا بعدش بیا دانشکده مهندسی بعد برو دانشکده خودتون قدر دانشکدتو می فهمی
    آها الان دیدمش

این برنامش چرا اینطوریه؟

یعنی در یه روز 6 ساعت هندسه دارم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط xerxes again
    من همین اول کاری حالم گرفته شده. مطمئنم هستم که بهتر نخواهد شد.
    میخوام برم دنبال رفتن به خواجه نصیر اگه نشد میرم شهرستان. در بدترین حالت انصراف بدم برم. والا زود نیست که دیره. اگه یکی پیدا میشد به ما همین حرفا رو قبل از انتخاب رشته میزد الان وضعیتم این نبود. اصن حوصله ندارم فردا برم دانشگاه.
    کاش واسه کنکور نمی خوندم... کاش...
    ببینید اگه واقعا فکر میکنید بعدا پشیمون نمیشید، مطمئنا تا الان آگهی های جابه جایی رو دیدین. با دانشگاههای شهرستان بعضیاش هم خیلی خوبین مثل صنعتی اصفهان با دانشگاه های تهران تازه یه پول حسابی هم معمولا بهت میدن. جابه جا شو.
    ولی اگه دو روز دیگه پشیمون شدی ( که احتمالا میشی ) دیگه نگی من پیشنهاد دادم.
    ولی دیگه اینقدر هم همه چیز رو تیره و تار نبین.
    خواجه نصیر هم احتمالش ضعیفه بذارن بری، چون وزارت علوم جابه جایی در دانشگاههای تهران رو اجازه نمیده به جز موارد معدود.
    من حس میکنم بیشتر از اینکه مشکل از دانشگاه باشه، مشکل از دیدگاه خودتونه و تعاریفی که برادرتون کردن از دانشگاه. من نمیدونم چطور دو سه روزه تونستید اینقدر کشفیات انجام بدید.
    با این دیدگاه دانشگاه خواجه که هیچی، MIT هم به نظرت هیچی نمیاد.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

خواستم نقل قول بزنم دیدم چند نفر پست مشابه دادن
    به همه ی دوستان :
    ببینید جو حذب اللهی علموص رو که هیچکی نمیتونه انکار کنه ! خیلی شدیده !
    ولی چرا منی که اینهمه تو جوای اینجوری بودم الان دارم ایراد میگیرم ؟
    برای اینکه این جو شدیدا تاثیر گذاشته رو اپلای کردن ! اونم واسه کسی مثل من که تنها هدفش اپلای بوده سال ها
    نگید نه چون من خیلی تحقیق کردم ! همین اردو هم از کلی از سال بالایی ها و 2-3 تا از استادا پرسیدم

جو اردو رو هم دوست نداشتم که خوب تقصیر کس خاصی هم نبود ! جو جوری بود که همه شدیدا دپرس بودن که از خانواده دور شده بودن
    حتی یکی از بچه ها بم گفت دوس دارم گریه کنم الان
    واقعا نمیشه ازین جو لذت برد
    به جز اون با استادا هم حال نکردم . اصلا اعتماد به نفس نداشتن . و اصلا حس جو علمی رو کسی منتقل نکرد
    یکی از استادا هم رسما دیوونه بود ! را افتاده دنبال کیمیا گری و شیخ بهایی و ...
    چی بگم من ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پ.خ ت رو هم جواب نمیدی ببینم کدوم یکی از بچه هایی ! بابا توم با من بودی دیگه ! فردا مبانی داریم 8 ... بهم بگو کدوم یکی از بچه هایی باهات تو دانشگاه صحبت کنم ...

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خواستم نقل قول بزنم دیدم چند نفر پست مشابه دادن
    به همه ی دوستان :
    ببینید جو حذب اللهی علموص رو که هیچکی نمیتونه انکار کنه ! خیلی شدیده !
    ولی چرا منی که اینهمه تو جوای اینجوری بودم الان دارم ایراد میگیرم ؟
    برای اینکه این جو شدیدا تاثیر گذاشته رو اپلای کردن ! اونم واسه کسی مثل من که تنها هدفش اپلای بوده سال ها
    نگید نه چون من خیلی تحقیق کردم ! همین اردو هم از کلی از سال بالایی ها و 2-3 تا از استادا پرسیدم

جو اردو رو هم دوست نداشتم که خوب تقصیر کس خاصی هم نبود ! جو جوری بود که همه شدیدا دپرس بودن که از خانواده دور شده بودن
    حتی یکی از بچه ها بم گفت دوس دارم گریه کنم الان
    واقعا نمیشه ازین جو لذت برد
    به جز اون با استادا هم حال نکردم . اصلا اعتماد به نفس نداشتن . و اصلا حس جو علمی رو کسی منتقل نکرد
    یکی از استادا هم رسما دیوونه بود ! را افتاده دنبال کیمیا گری و شیخ بهایی و ...
    چی بگم من ؟
    فقط در مورد دو نکته میخوام توضیحی بدم. یکی جو دپرس روزای اول. من به یکی از دوستان که دانشگاه علم و صنعت قبول شده گفتم اردو روزهای اول خوش نمیگذره و تنها خوبیش آشنا شدن با بقیست برای هم اتاقی شدن و لاغیر.
    و چندان فایده ای نداره چون روزای اول جوریه که هر چی هم برات بزنن و برقصن باز آدم تو فکری و کیفی نداره برات. مخصوصا کسانی که از راههای دور اومدن. برا ما که بعد یه هفته اردو گردشی گذاشتن واقعا بهتر بود. اولش کلاس بود و خیلی بهتر بود.

اما در مورد اپلای
    اینو که میخوام بگم خودم نمیگم، یکی از دانشجویانی میگفت که اپلای گرفته بود و البته امسال هم یکی از بچه ها که میشناسمش از کانادا بورس شده ( پذیرش رایگان که هیچ، پول هم بهش میدن ) اگه سوالی داشتین بگین تا ازش بپرسم، اما میگفت دانشگاه علم وصنعت به دلیلی که گفتید و تهران به دلیل سیاسی بودن یکم بیشتر از امیرکبیر و شریف گیر میدن. اما اینطور نیست که اپلای نکنن. شاید یکم مشکلتر باشه ولی واقعا چقدر موثره؟! فکر نکنم خیلی باشه. قبول دارید؟ این همه اپلای گرفتن، شما چرا نتونید! ( اگه بدونن فقط تو این دانشگاه ها درس خوندی و وارد مباحث سیاسی نشدی مطمئنا خیلی گیر نخواهند داد )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •