نه الان چک کردم ارور ندادوصل شد ....
تنظیمات مودمو عوض کردم....
نه الان چک کردم ارور ندادوصل شد ....
تنظیمات مودمو عوض کردم....
یه سوال :
سرعت دانلود بستگی به نوع مودم هم داره ؟؟؟؟
نه چون اکثر مودمهای موجود تو بازار ADSL2+ هستند و هیچ فرقی بین هیچ کدوم تو سرعت اینترنت و سرعت دانلود نیست
ولی تو چیزهای دیگه فرق میکنن مثلا کیفیت آنتن دهی و سرعت وایرلس (برای راه اندازی شبکه وایرلس) و امکانات اضافه
ُِشما مودم را روی حالت PPPOE تنظیم کردی؟
تنظیمات DSL Modulation را بذار رو همون حالت پیش فرض باشه (Multimode)
MTU هم زنگ بزن از ISP مقدارشا بپرس و وارد کن البته تو همین انجمن هم یه تاپیک بود برای بدست آوردن بهترین مقدار MTU اگه پیدا کردم لینکشا براتون میذارم
Basic Wireless setting هم بذار رو حالت Manual و یک نام بذار برا مودمت در قسمت SSID
در قسمت wireless security هم میتونی پسوورد بذاری برای مودم
بدست آوردن بهترین مقدار MTU:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم انگلیسیش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون واقعا کمکم کردین
این جدول مودم من .....
مشکلی داره بگید لطفا ....
![]()
نویز روی خط خیلی زیاده به خاطر همین سرعت هم میتونه کاهش پیدا کنه.
چه سرعتی گرفتی؟
نویز گیر گذاشتی ؟
SNR Margine نسبت سیگنال هست به نویز که هرچی بیشتر باشه بهتره معمولا عددی بین 6 تا 30 هست که مال شما 7 هست و خیلی کمه و میتونه مشکل زا باشه
Attenuation هم میزان نویز هست که هرچی کمتر باشه بهتره معمولا بین 20 تا 60 هست که مال شما 63.5 هست و خیلی زیاده و اینم میتونه مشکل زا باشه
مودمتونا ببرید از ورودی خونه و وصل سیم تلفن کنید و اونجا تست کنید ببینید چه جوریه
Last edited by alikhafan123; 21-09-2012 at 22:16.
با سلام وخسته نباشید دوستان من چند روزی بود که اینترنتم مشکل داشت و قسمت پشتیبانی بهم گفت مودمت مشکل داره منم میخواستم فریمورش رو آپدیت کنم بلکه درست بشه ولی بعد اینکه فریمور رو آبدیت کردم مودم هنگ کرد یه بار خاموش روشنش کردم حالا دیگه موقع روشن کردن بجز دکمه پاور که اونم قرمزه دیگه هیچ چیش کار نمیکنه چیکار کنم؟؟؟(اصلاً نمیشه کانفیگش کرد)ریست هم کردم چندین بار ولی کار سازم نیست
مدل مودم-Link DSL-2750U
دوستان اگه راه حلی براش پیدا کردین لینک فریمورش رو هم بذارین ممنون میشم شاید من اشتباه دانلود کردم
یه بار با دکمه ریست (ریست فکتوری) بزن ...اگر اومد بالا که شانس اوردی اگر نه که مودم احتمال زیاد دیگه بدرد نمیخوره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)