من امروز دیسک tekken tag tournament 2 رو گذاشتم تو کنسول گفت آپدیت میخواد.چیکار کنم؟
کنسولم هم ارکد هست و ال تی 3.تشکر.
من امروز دیسک tekken tag tournament 2 رو گذاشتم تو کنسول گفت آپدیت میخواد.چیکار کنم؟
کنسولم هم ارکد هست و ال تی 3.تشکر.
سلام عزیزم...با چی معاوضه کنم؟چند باید سر بدم؟اخه منتظر 720 هستم
یعنی یه سال منتظر میمونی و ان بازی نمیکنی تا 720 برسه
فرضا رسید تا بیاد دست شما و از دسته واسطه های مخصوصا ایرانی بگذره قیمت میشه خون بها !!11
بیخیال یکی رو پیدا کن که افلاین بزنه یا برو بگرد یه مورد مناسب گیر بیار معاوضه کن یا بفروشش و یکی دیگه اک یا دسته دوم بخر همین
سلام دوستان... یه دیسکت نو نو گرفتم ولی وقتی میزارم دستگاه میگه the disc unreadable . بقیه دیسکت ها مشکل ندارن... یعنی مشکل از خود دیسکته؟؟؟/ هیچ راهی واسه اجراش وجود نداره... یعنی 2500 تمن رفت توو پاچمون؟؟؟
وقتی همه دیسک ها کار میکنه حتما دیسک خرابه ۲۵۰۰ رو میتونی ببری به طرف بگی که خراب ببین بهتون برمیگردونه یا یه دیسک دیگه میده بهت
دیسک بازی رو که میذارم تو pc میزنه total size:184MB
راهی نیست تمام فایل های توی دیسک رو ببینم؟
نمیشه . واسه چی میخوای ؟
يكي از دوستان از اين اسليم ها داره كه افلاين ميزنه...كلا افلاينم زياد نميزنه جه رسد به لايو...من كنسولم ٢٥٠ اليت هستش...مال اون ٤ گيك اسليم...يعني دو سال از ماله من جديد تره...چطوري باش معامله كنم تا نه سيخ بسوزه نه كباب...ماله من از لايو بن شده..يادم رفت بگم
به نظر من با هم برین بیرون و بگین میخوایین این دو تا رو بفروشین!
بینین روی هر کدوم چند قیمت میزارن.
تفاوت قیمت دستتون میاد و با هم حساب میکنن!
اون دوستمون راست میگه باید ببری بیرون فرضا شما با الایتتون میخواید چی رو همارهش بفروشید بعد قیمت هاشون رو مقایسه کنید دیگه باهم طاق بزنید دوست هم هستیدشاید کارتون راه بیوفته به دوستت هم بگو هی مشکلی نداره جز بن و شما هم افلاین هستید این بهترین گزینه هست
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)