آپدیت جدید EX520 به تاریخ 23 Aug 2012لینک فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر یادتون نره
آپدیت جدید EX520 به تاریخ 23 Aug 2012لینک فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر یادتون نره
Last edited by mfahimeha; 04-09-2012 at 10:23.
با تشکر لز شما میشه بگی چی کار میکنه؟
Improvements over earlier version:
- Improve performance and stability of Internet features.
دوستان قدیمی که از دیجیتال داخلی تی وی سونی استفاده میکنید... تازگی ها مشکلی نداشتید؟؟؟
مثلا قطع هر روزه دیجیتال؟؟؟
احساس میکنم دیجیتال تی وی خراب شده یا حالا یه جورایی نیم سوز شده!!!
آخه فرض کنید از ساعت 3 عصر روشن باشه تا مثلا 8 شب یهو دیجیتالش کلا میپره و اصلا همه شبکه ها اسکرامپ میدن
تا یه یک ساعت بعد خاموش روشن کردن همه چی عین روز اولش
البته نه همیشه@
اوایل فکر میکردم ماله پخش دیجیتال توی اصفهانه
ولی یکم پرس و جو کردم دیدم توی محله خودمون کسی همچین مشکلی نداره با دیوی بی تی و سامسونگ و الجی فقط متاسفانه تو محل ما کسی سونی نداشت وگرنه دیگه خاطر جمع میشدم
گفتم ببینم بقیه همچین مشکلی با سونی داشتن؟
سلام
من یک مودم مبین نت گرفتم. با کابل به تی وی وصل کردم. نتونستم به اینترنت وصل شوم. کسی میتونه من را راهنمایی کنه؟
با تشکر
سلام
ویژگی های خوبی داره این مدل ، مدل های الان تو بازار ارزش خرید دارن ، آیا ؟ قیمت ش چنده ، و از کجا بخریم بهتره ،
این مدل رو میخوام بگیرم
40" LED EX520 smart TV
نسبت به این مدل سامسونگ 40" EH5000 (UA40EH5000J) - چطوره ؟ به نظرم سامسونگه حرفی واسه گفتن نداشته باشه ، درسته ؟×!
سلام ، در پست شماره 2 نوشته اید که این مدل (ای ایکس 520) ، زاویه دید 176 داره . من این تی وی رو دارم . اما تو خود سایت سونی ایران ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در مشخصات چیزی در این مورد ننوشته و قضیه رو مسکوت گذاشته . یعنی زاویه دید 176 نداره ؟؟؟؟ موافقید ؟؟
Last edited by rudeshur; 19-09-2012 at 07:24. دليل: اضافه کردن: ( ای ایکس 520)
موافق نیستم
به نظر شخصی من تا این زاویه رو داره
ببین چشم من گونیاو اندازه گیر نیست ولی از بقل به راحتی میشه بدوت هیچ مشکلی تصویر رو دید البته ex 520 نه cx چون همون جور که میدونید ال ای دی زاویه دید وسیع داره نه ال سی دی
دوست عزيز ! ابتدا توسط Pc مودم خودت رو به شكلي تنظيم كن كه مستقيم به اينترنت كانكت بشي( بعد از روشن كردن Pc نياز به كانكشن نداشته باشي و مستقيم به اينترنت وصل بشي). بعد يكبار ديگه تنظيمات ارتباط با سيم رو كه خود تي وي به صورت اتوماتيك انجام ميدهد رو شروع كن. سپس از منوي HOME و مرورگر وب به اينترنت وارد شو و حالشو ببر. اگر توضيح بيشتر خواستي در خدمتيم.![]()
Last edited by عكاس باشي; 19-09-2012 at 09:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)