سلام
من 128 شهراد نا محدود دارم بدک نیست
حالا میخوام یه مودم وای فای بخرم که ای دی اس ال رو شیر کنه
چی بگیرم که مورد قبول شهراد باشه؟
تا قیمت60
ممنون
سلام
من 128 شهراد نا محدود دارم بدک نیست
حالا میخوام یه مودم وای فای بخرم که ای دی اس ال رو شیر کنه
چی بگیرم که مورد قبول شهراد باشه؟
تا قیمت60
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت پینگ و دانلود عالی ولی متاسفانه شبها افتضاحه!!!!!!!!!!
آره منم دارم 128 روزنه تا 400 هم داشتم ولی شبا سرعت واقعیش هست. یعنی همون 10-12 ... میخوام 512 بگیرم ببینم اگه خوب باشه بمونم وگرنه میرم 1 جا دیگه
سلام. میشه از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 پینگ بگیرید ؟
این بهترین حالتیه که یه سرویس باید داشته باشه.....کسی که پوله 128 میده باید با 128 شبانه دانلود کنه ئ کسی که پول 2 مگ میده باید با 2 مگ دانلود کنه....من 1 ماه دارم به این فن آوا حالی میکنم چه دلیلی داره مشترکی که 128 داره با منی که 2 مگ دارم تو شب یکسان دانلود کنه!!!! مگه مرض داشتم پوله 2 مگ بدم.
حماقت از شماست خب...
می خواستی پول 2 مگ ندی![]()
عزیز من تا زمانی که امثال شما تو این مملکتن این ها هم میتونن مردم رو بچاپن.....عزیز من فکر کردی دلشون به حاله شما سوخته بهت سرعت خوب میدن یا با ما لجن که سرعت بد میدن این برخلاف اصل شیر کردن 1 به 8 و برخلاف اصول قرار داد سرویس هایه مشترکین و توهین به مشترکه شما اگه یه روز هم شرکت انقدر بیش از حد مشترک بگیره هیچ وقت با این وضع نمیتونی اعتراض بکنی چون آخرش بهت میگن سرعتت که 128 یا 256 هست همین 20 یا 30 ریت دانلودشه و بیشتر اگه شرکت میداده لطف میکرده,متوجه میشی؟(وقتی یه شرکت یه بار قانون رو زیره پا میذاره و به ظاهر به شما لطف میکنه بعد از یه سال قانون رو زیره پا میذاره و فلکه رو روی سرویس شما باز میکنه,مهم وفادار موندن به قرار داده نه این که یه ماه به شما حال بدن و 10 ماه سرویس کنن) از یه طرف اون زمان تو ازشون تند تند حجم میخریدی و ضمنا پوله مشترکهای سرویسهای سرعت بالا رو میخوردن از یه طرف زمان کم اومدن پهنای باندشون دیگه میگن ... لقه مشتری!همینه که هست.در هر صورت سودی به کاربرها نمیرسه اگه همه کاربرها میفهمیدن رعایت کردن حداقل قرارداد خیلی در بلند مدت نسبت به بازگذاری پهنای باند بهتره الان این ها وقتی بهشون زنگ میزدی جرئت نداشتن بگن خوب ساعت رایگانه و سرعت ها میوفته.
هنوز نفهمیدی isp ها جایی نمیخوابن که زیرشون آب بره؟!
Last edited by 30we; 19-09-2012 at 21:54.
بله ایشون هم راست میگه این همه پول 2 مگ آدم بده بعد 128 10 تومنی هم همون سرعت باشه.
دوستان شهرادی کسی هست جواب بده؟ یا همه اینقدر راضین این طرفها سر نمیزنن؟ lol
Last edited by MehrZaad; 31-10-2012 at 23:54.
من از سرویسش اصلا راضی نیستم! کسی که سرویس های شهراد رو می گیره برای دانلود شبانه رایگان، باید بتونه چیزی دانلود کنه که این حرف "شبانه رایگان" معنی داشته باشه
به قاطعیت میتونم بگم شب هیچی نمی تونید دانلود کنید!
من سرویس 128-10GB داشتم به 1024 هم تغییر دادم هیچ تغییری تو سرعت شبانه ندیدم! تازه مثل اینکه بعضی از فایلها مثل MKV یا AVI رو شناسایی می کنه موقع شب بدترین سرعت ممکنه واسه این فایل هاست! (0KB/s-15KB/s)
دوستان لطفا یک ISP معرفی کنن که سرعت شبانه خوبی داشته باشه! (من به شخصه به کسی شهراد رو پیشنهاد نمی کنم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)