دوست عزیز واقعا دمت گرم از جواب کاملت . لطف کردی دادا . به عنوان یه برادر بزرگتر و یه هم رشته ای بهت یه نصیحت میکنم :
اگر امسال سراسری قبول نشدی ؛ تا وقت داری برو کنکور تجربی بده !!!
مهندسی هیچی توش نیست . نه پولی ، نه کاری ، نه آینده ای
مهندسی فنی فقط حمالیه . خصوصا برق و مکانیک که رشته های خشن و خشکی هستن .
سقف حقوقی هم که بعدا تو کار بهت میدن حول و حوش 1 تومن هستش که تو این دوره زمونه هیچی نیستش .
به نظر من اشتباه میکنی میری رشته فنی مهندسی . بعدا پشیمون میشی . بعد که رفتی تو کار ، تو ظل آفتاب و کارهای کارگاهی با شرایط کاری کثیف و تفاوت حقوق یه مهندس با یه پزشک ، دندون پزشک و یا حتی یه رادیولوژیست رو دیدی میفهمی که عمرت رو واسه رشته ریاضی هدر دادی . من هم مثل تو اولش خیلی علاقمند بودم به رشته فنی مهندسی ولی بعدا که وارد دانشگاه و بعد بازار کار شدم نه تنها علاقم رو از دست دادم بلکه فهمیدم مسیر رو اشتباه اومدم . جالب اینجاست که اکثر ورودی های این رشته ها همچین احساسی رو پیدا میکنن نهایتا . حالا یکی زودتر یکی دیرتر . تو این مملکت که تمام مهندسی ما کپی پیست از طرحهای خارجیه و هیچ نوآوری و ایده و خلاقیتی نیستش کار مهندسی هیچ ارزشی نداره . کارت میشه نظارت فقط ! مهندس طراح نیستی . مهندس ناظری که این نوع مهندسی به مرور باعث سرخوردگی و عدم رضایت شغلیت خواهد شد . تو تمام سازمان ها و شرکت های دولتی و 80% شرکتهای خصوصی همین وضع رو خواهی دید بعدا . بازم توصیه میکنم تو تصمیمت تجدید نظر کنی و با چند تا مهندس و پزشک مشورت کنی که آیا از وضع کاریشون راضی هستن یا نه . که مسلما مهندسین جوابهای جالبی خواهند داد !
یه دندونپزشک تو یه روز 3 - 4 برابر حقوق یه مهندس رو درمیاره . نه رئیس داره نه آقا بالاسری .
تو الان سنت کمه و رو دور کنکور هستی . تا داغ هستی کنکور تجربی رو بده و آیندت رو تامین کن . بعدا به حرف من خواهی رسید برادر . متاسفانه اون موقع کسی نبودش ما رو راهنمایی کنه !
بازم ممنون از راهنمائیت
یاحق