با سلام من هم ورود شما رو به اینجا تبریک میگم .نوشته شده توسط PROSPPECH
خواهش میکنم البته این فعلا جدید ترین هست .
نسخه جدید تر هم میاد که میگذارم .
اگه قالب زیبا هم واسه این برنامه خواستید میتونم بهتون بدم البته اگه بلد باشین نصب کنین.
با سلام من هم ورود شما رو به اینجا تبریک میگم .نوشته شده توسط PROSPPECH
خواهش میکنم البته این فعلا جدید ترین هست .
نسخه جدید تر هم میاد که میگذارم .
اگه قالب زیبا هم واسه این برنامه خواستید میتونم بهتون بدم البته اگه بلد باشین نصب کنین.
سلام
ولي اين كه : آموزش بسیار خوب برنامه phpbb 2.15 هست که 2005 هستش و برای ساخته فروم یا همون انجمن استفاده میشه ... نيست. اين براي نصب برنامه ساخته شده فورومphpbb 2.15 در كامپيوترهاي شخصيه(مثل هميني كه اينجا ما داريم ازش استفاده ميكنيم). دست نويسنده و شما درد نكنه ولي من شك كردم كه نكنه يه زبان برنامه نويسي ديگه هم بوجود اومده
خود phpbb ميگه: phpBB is a high powered, fully scalable, and highly customizable Open Source bulletin board package
سلام دوست عزیز .نوشته شده توسط tohave
میتونم به پرسم که چی باید بنویسم آموزش ساخته فورم هست دیگه مثل همین دیگه .همه میدنن که ساخته فورم که 4-5 تا بیشتر نیست و تنها برنامه مجانی خوب و کارا همین هست که من معرفی کردم .شما فکر کردین که این چی هست .خودتون دیدین که phpbb خوب اینم 2005 هست دیگه .
:roll: :shock:
سلام
Nesta جان
عزيز من ٫ساختن فوروم با نصب اون از ملا تا مسلمون فرق ميكنه. شما بايد بنويسي آموزش نصب فوروم نه اينكه آموزش برنامه phpbb .
مثلا ما براي مديريت وبلاگ از ورد پرس استفاده كرده ايم كه رايگانه ٫ نميتونم آموزش ساخت مديريت وبلاگ رو به كسي بدم چون نميتونم ولي ميتونم به دوستان بگم چطوري نصبش كنن و چطوري ازش استفاده كنن . البته همه اين برنامه ها يه فايل راهنمايي دارن به انگليسي كه يكي ميخواد زحمت ترجمه شو بكشه و در اين ميان دوستان زحمتكش كم نيستند. (فوروم سايت ما هم phpbb هست با كمي تغيير در ظاهر)
زنده باشي و موفق
سلام آقای aht خواهش میکنم .امیدوارم که کارتون حل شده باشه.
آقا tohave دیگه حالا همه که مثل سهم نکته سنج نیستن دوست من .کوتاه بیا .باشه دفعه دیگه اینی که شما میگین مینویسم.
سلام خواهش میکنم دوست عزیز میبینم که شما هم با ما خوب شودی و خوشحالم که خوشت اومد.نوشته شده توسط tohave
![]()
سلام دوست محترم.
خواهش میکنم کاری نکردم وظیفه بود .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)