تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 755 اولاول ... 38438488528534535536537538539540541542548588638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

13

ممکنه هد پرینتر تون گیر نیاد و اگر هم گیر بیاد قیمتش نزدیک به قیمت یه پرینتر نو هست. بنابراین صرفه نداره.
    قوطی و شلنگ های مخزن به همه پرینت رها می خورن اما کارتریج و چیپ های روی کارتریح ها لزوما به همه مدل ها نمی خورن و هرچیپ به چند مدل خاص می خوره.
    اگر استفاده زیادی از پرینترتون نم کنید مخزن نذارید و کارتریچ قابل شارژ تهیه کنید.
    آیا مدت زیادی پرینتر خوابیده بوده؟
    ممنونم

آخ! عجب تفاهمی! منم از جوهر گاما استفاده کردم و پرینترم خراب شد. البته خوشبختانه هد سر کارتریج هست و با تعویض کارتریج (35 هزار تومان هرکدام!) مشکل حل شد اما فکر می کنم بهتره از جوهر دیگه ای استفاده کنید. من بعد از گاما ازپارت تکنیک استفاده کردم و خیلی راضی هستم.
    موفق باشید
    داداش منم حدود یه ساله از جوهر گاما استفاده میکنم تاصلا و ابدا راضی نیستم . تا حالا کارتریجم رو چندین بار عوض کردم.و از نظر کیفیت ......

خیلی کیفیت پایینی داره .... اگه مجبور نبودم استفاده نمیکردم بخدا . چون از هر رنگ 1 لیتر گرفته بودم . گول حرف های چرب و نرمشونو خوردم گفته بودن هدو گارانتی میکنن ولی یک بار با گاما شارژ کردم هدم گرفت!!!!!!!!!!

یه مارک جوهر خوب رو بهم معرفی کنید که هم قیمت و هم کیفیت مناسبی داشته باشه . گاما = مرگ پرینتر

هرگز هرگز هرگز گاما استفاده نکنید. گولشونو نخوریددددددددددددد

اگه نباشه جاش خالی می مونه JVC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

هرچه قدر Head Clean میکنم بازم این خطوط کامل نمیشن و همش لاین های قرمز ابی مشکل دارن..چیکار کنم ؟؟

epson p50

داره خودمونی میشه raico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

دوستانی که از جوهر گاما استفاده کردند...اگه از سایت خرید کردن شناسه سفارش و نام کاربریشون رو برام بفرستن.
    عجیبه که همه دوستانی که تو این انجمن هستن با جوهر گاما مشکل دارند....بقیه هیچ مشکلی ندارن.

مشخصات سفارش رو بدید تا مشکلتون رو بررسی و حل کنیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستانی که از جوهر گاما استفاده کردند...اگه از سایت خرید کردن شناسه سفارش و نام کاربریشون رو برام بفرستن.
    عجیبه که همه دوستانی که تو این انجمن هستن با جوهر گاما مشکل دارند....بقیه هیچ مشکلی ندارن.

مشخصات سفارش رو بدید تا مشکلتون رو بررسی و حل کنیم.
    آقا ببین این جوهرا آشغالن اصلا کیفیت ندارن.من گوشم با حرفای الکی شما پره پره.اصلا عکس چاپ شده با گاما شبیه عکس اصلی در نمیاد

5. این کاربر از efanr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

JVC

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

داداش منم حدود یه ساله از جوهر گاما استفاده میکنم تاصلا و ابدا راضی نیستم . تا حالا کارتریجم رو چندین بار عوض کردم.و از نظر کیفیت ......

خیلی کیفیت پایینی داره .... اگه مجبور نبودم استفاده نمیکردم بخدا . چون از هر رنگ 1 لیتر گرفته بودم . گول حرف های چرب و نرمشونو خوردم گفته بودن هدو گارانتی میکنن ولی یک بار با گاما شارژ کردم هدم گرفت!!!!!!!!!!

یه مارک جوهر خوب رو بهم معرفی کنید که هم قیمت و هم کیفیت مناسبی داشته باشه . گاما = مرگ پرینتر

هرگز هرگز هرگز گاما استفاده نکنید. گولشونو نخوریددددددددددددد
    میتونم بپرسم به چه صورتی خرید کردید؟
    مشخصات سفارشتون رو میدید؟
    تو این یکسال چرا با ما تماس نگرفتید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

آقا ببین این جوهرا آشغالن اصلا کیفیت ندارن.من گوشم با حرفای الکی شما پره پره.اصلا عکس چاپ شده با گاما شبیه عکس اصلی در نمیاد
    مشخصات سفارش و نحوه خرید و تاریخ خریدتون رو بدید بررسی میکنم.
    من به یوزر m_2t_ab که با جوهر مشکی پیگمنتی که خراب بود...مشکل داشتن هم گفتم...قرار شد کل جوهری که خریده بودن رو برگشت بزنن و هزینه رو عودت بدم بهشون.

من هم مثل همه شما بیشتر از دو سال هست که با جوهر گاما چاپ میکنم...کلیه کارهای فروشگاه رو هم با همین گاما میزنم...نمیدونم چرا من مشکل ندارم...این همه تو این انجمن دوستان به مشکل خوردن.

من فقط یک مشکل اونم کاربری که بالا عنوان شد رو تایید میکنم....بقیه اومدن یه چیزی گفتن رفتن...مشخصات سفارشی...شماره فاکتوری...نمیشه که من بدون دلیل بیام بگم فلان محصول خراب بود!!!

دوستانی که مشکل دارن...یا بصورت عمومی یا بصورت پیغام خصوصی مشخصات سفارششون رو بفرستن...من تک تک بررسی میکنم و مشکلشون رو تا لحظه آخر حل میکنم.
    پس از عزیزانی که جوهر گاما رو اصلاً استفاده نکردن و نمیدونم به چه دلیل قصد تخریب دارن درخواست میکنم بیخودی وقت خودشون و سایر دوستان رو نگیرن.

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

سلام.

من هم از جوهر گاما شکایت دارم شاید جناب raico منو بشناسن.من عظیمی هستم اخیرا جوهر گاما خریدم و اصلا از کیفیت هم راضی نیستم چرا ؟ چون با جوهر های قبلی (نئو مارک)و(اینکتک)مشکلی نداشتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

دوستان همیشه قبل از خرید چیزی حسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسابی تحقیق کنید تا مثل من دچار اشتباه نشید
    Last edited by libert0r; 17-09-2012 at 16:19.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

سلام.

من هم از جوهر گاما شکایت دارم شاید جناب raico منو بشناسن.من عظیمی هستم اخیرا جوهر گاما خریدم و اصلا از کیفیت هم راضی نیستم چرا ؟ چون با جوهر های قبلی (نئو مارک)و(اینکتک)مشکلی نداشتم.
    اوکی...خرید ایشون تایید میشه....ولی مشکلشون نه.

البته جناب عظیمی من بعد از بررسی پست جناب efanr که ماهیتشون نامعلوم هست و قطعاً مشتری گاما نیستن به سایر مشکلات رسیدگی خواهم کرد.
    ایشون باید ثابت بکنن یکسال پیش از من جوهر گاما خریدن و تو این یکسال چند بار کارتریج عوض کردند.

اینجوری نمیشه که تهمت زد و رفت .
    افترا یک جرم هستش و پیگرد قانونی داره.

برای من جالب هستش از حدود دو هفته پیش که به لطف پروردگار و همت دوستان نمایندگی فروش ایرانشهر افتتاح شده...جوهر گاما تو بازار خیلی بد شده!

مشکلات همیشه وجود داره.
    شرکت تویوتا با این عظمت چندین بار محصولاتش رو از بازار جمع کرده.
    پژو 405 چند سال پیش مشکل داشت و اعلام کردن به نمایندگی مراجعه کنید.
    پراید و ... هنگام تحویل مشکل داره...ولی مثل تویوتا نیست که معذرت خواهی بکنه و ...

جوهر گاما هم مشکلاتی داره...ولی نه تا این حد که جناب m_2t_ab عنوان میکنن و همیشه میگن گاما بد بود ایکس گرفتم خوبش کرد.
    تنها مشتری که حضوری از من خرید کرده ایشون بوده که خودم جوهر رو دی ماه 90 با قطار براشون بردم!
    جوهر مشکی پیگمنت ایشون نمیدونم بخاطر گرمای بخاری قطار یا مشکلات تولید و یا هر دلیل دیگه به گفته ایشون مشکل دار بوده...بهرحال ایشون فقط جوهر مشکی پیگمنت که جوهر تخصصی گاما نیستش...جوهر گاما تولیدات و صادراتش جوهر دای هستش...ولی ما برای مشتریانی که اسرار به خرید جوهر پیگمنت دارن و به پیشنهاد ما که میتونن به جای پیگمنت از دای استفاده بکنن توجهی نمیکنن...مقداری پیگمنت تولید و عرضه میکنیم....که شاید کیفیت جوهر پیگمنت تولیدی در حد ایده ال نباشه...ولی مشکل خاصی هم نداره.

باز هم میگم....دوستان به گفته های بعضاً پوچ و مغرضانه توجهی نکنن...خوشبختانه جوهر گاما جوابش رو پس داده...من مشتری دارم از کیش...برا توریستها و ... عکسهاشون رو چاپ میکنه.
    ایشون دسترسی به جوهر گاما نداشتن و تو ایرانشهر هم از هرجا پرسیده بودن هم موجود نداشتن و هم از گاما بد گفته بودن.
    ایشون هم به توصیه فروشنده جوهر اینک تک خریده بود.

بعد از دو ماه یعنی دو هفته پیش تماس گرفتن و ماجرا رو تعریف کردن...بقول ایشون جوهر متفرقه ای (اینک تک) که خریده بودن پدرشون رو درآورده بود!
    سفارش دو سری 6 لیتر جوهر گاما برا پرینتر اپسون دادن.
    حالا حرف ایشون هم به کنار...من خودم دارم بدون مشکل از گاما استفاده میکنم.

در آخر باز میگم...مشکلات نفی نمیشه...همشون بررسی میشه....تک تک مشکلات واقعی نه مغرضانه حل میشه.

پس تا جناب efanr که یکسال پیش جوهر گاما خریدن ... مشکلشون که سهله...خریدشون رو ثابت نکردن...کسی در مورد جوهر گاما چیزی نگه که جواب نمیدم.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

ممکنه هد پرینتر تون گیر نیاد و اگر هم گیر بیاد قیمتش نزدیک به قیمت یه پرینتر نو هست. بنابراین صرفه نداره.
    قوطی و شلنگ های مخزن به همه پرینت رها می خورن اما کارتریج و چیپ های روی کارتریح ها لزوما به همه مدل ها نمی خورن و هرچیپ به چند مدل خاص می خوره.
    اگر استفاده زیادی از پرینترتون نم کنید مخزن نذارید و کارتریچ قابل شارژ تهیه کنید.
    آیا مدت زیادی پرینتر خوابیده بوده؟
    ممنونم

آخ! عجب تفاهمی! منم از جوهر گاما استفاده کردم و پرینترم خراب شد. البته خوشبختانه هد سر کارتریج هست و با تعویض کارتریج (35 هزار تومان هرکدام!) مشکل حل شد اما فکر می کنم بهتره از جوهر دیگه ای استفاده کنید. من بعد از گاما ازپارت تکنیک استفاده کردم و خیلی راضی هستم.
    موفق باشید
    جناب m_2t_ab من پستهای ایشون رو بررسی کردم...مشکلی که داشتن خشک شدن هد پرینتر بعلت عدم استفاده بمدت چند ماه هستش.
    شما اول ببینید ایشون از جوهر استفاده کردن یا نه مثل شما که از جوهرهای دای که شامل سه رنگ cyan , yellow , magenta هست هیچ استفاده ای نکردید ایشون هم امکان استفاده رو نداشتن!
    الان باید از ایشون پرسید مشکل خشک شدن هد برطرف شده یا نه...آیا از جوهر گاما استفاده کردند یا نه؟
    خشک شدن هد امری طبیعی هستش...اگه چندماه پرینت نگیرید...کارتریجهای اورجینال رو هد خشک میشه چه برسه به جوهر گاما.
    تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بودن جوهرشون خوب هستش.

تفاهم شما در این مورد میتونه باشه که از جوهرهای دای گاما استفاده نکرده باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •