تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 537 از 755 اولاول ... 37437487527533534535536537538539540541547587637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,361 به 5,370 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام بر شما دوست گرامی .

نازل به سوراخ های بسیار ریز روی هد کارتریج میگن . موقع چاپ نازل ریخته نمیشه بلکه جوهر از نازل میاد بیرون.اگر قسمتی از نازل گرفته شده باشه باعث میشه که موقع چاپ یه خط بندازه یا عکسارو خط خطی چاپ کنه.مشکل شما اینه که نازل هاتون گرفته . در ضمن هرگز نباید توی اسید میزاشتید.بلکه باید بجای اسید توی باز میزاشتید.

برای حل این مشکل : شما باید از محلول هد کلینر (هد باز کن) قوی استفاده کنید.به این صورت که 5 سی سی از اون رو درون کارتریج با سرنگ بسیار بسیار آرام و با احتیاط تزریق کنید.
    بعد کمی از این محلول رو درون یک نعلبکی بریزید و هد کارتریج رو طوری درون آن قرار بدید که کاملا درونش شناور باشه.بعد روش یه ظرف بزارید تا بخار نشه و 1 هفته بزارید تو همون حالت بمونه و بعد از اون هد کاتریج رو با دستمال نرم تمیز کنید.بعد بزارید تو دستگاه و 10 20 بار عمل هد کلین رو انجام بدید.بعدش هم فقط پرینت بگیرید تا نازل ها مجبور بشن توسط هد کلینر باز بشن.

من محلول هد باز کن قوی رو که خودم استفاده میکنم رو به شما معرفی میکنم خیلی اثرش بالاست.بزودی میگم.
    .
    سلام دوست عزیز
    خیلی ممنونم از راهنمایی تون.
    امیدوارم همچنان تو فروم به ما کمک کنید.
    موفق باشید
    سلام
    میخواستم بدونم اینکه پرینتر درست نازل نمیزنه؛ بعضی رنگها رو میزنه، بعضی ها رو نمیزنه یا چند تا خط میزنه؛ مشکلش فقط میتونه این باشه که هدش خشک شده؟ یا چیز دیگه ای هم میتونه باشه؟
    مدل پرینتر من Epson TX 400، هدش رو هم دو روز توی اسید خابوندم بازم درست نشد.
    در تایید و تکمیل فرمایشات دوست عزیزمون باید عرض کنم که ممکنه برخی نازل ها خشک نشده باشن اما موقت بهشون جوهر نرسه، مثلا مخزن مورد داشته باشه. در این صورت با رفع مشکل مخزن و هد کلین قضیه حل میشه.
    در این حالت معمولا هر بار که هد کلین می کنید یه سری از نازل ها رنگ ندارن و سری بعد یه سری دیگه.
    اگر با تلاش زیاد، نازل های ثابتی همیشه بی رنگ هستند و پرینتر هم مدتی خوابیده بوده احتمال گرفتگی و خشک شدن اون نازل ها هست.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منظورم از اسید همون محلول هد بازکنه، روی شیشه اش نوشته: محلول هد بازکن قوی!
    هد رو دو روز توی این محلول گذاشتم و بعد نصبش کردم و چند دفعه عمل هد کلین رو انجام دادم، فقط رنگ زرد رو میزد.
    به نظر شما بهتر نیست یه هد نو بخرم؟ از قیمتش خبر دارید؟ اگه نو بندازم درست میشه؟
    دیگه دارم از دست این چاپگر خسته و ناامید میشم! راستی من تانکیش کردم، نمیشه یه پرینتر دیگه بخرم و این تانک رو روی اون نصب کنم؟
    ببخشید زیاد سوال کردم.مقسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خیلی ممنونم از راهنمایی تون.
    امیدوارم همچنان تو فروم به ما کمک کنید.
    موفق باشید

در تایید و تکمیل فرمایشات دوست عزیزمون باید عرض کنم که ممکنه برخی نازل ها خشک نشده باشن اما موقت بهشون جوهر نرسه، مثلا مخزن مورد داشته باشه. در این صورت با رفع مشکل مخزن و هد کلین قضیه حل میشه.
    در این حالت معمولا هر بار که هد کلین می کنید یه سری از نازل ها رنگ ندارن و سری بعد یه سری دیگه.
    اگر با تلاش زیاد، نازل های ثابتی همیشه بی رنگ هستند و پرینتر هم مدتی خوابیده بوده احتمال گرفتگی و خشک شدن اون نازل ها هست.
    موفق باشید
    کاملا صحیح.

دوست عزیز شما نسبت به من لطف دارید . من سعی میکنم تا جایی که از دستم بر بیاد به دیگران کمک کنم و سعی خوهم کرد همچنان در این انجمن باشم و به دوستان کمک کنم.

4. این کاربر از efanr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

هد رو دو روز توی این محلول گذاشتم و بعد نصبش کردم و چند دفعه عمل هد کلین رو انجام دادم، فقط رنگ زرد رو میزد.
    به نظر شما بهتر نیست یه هد نو بخرم؟ از قیمتش خبر دارید؟ اگه نو بندازم درست میشه؟
    دیگه دارم از دست این چاپگر خسته و ناامید میشم! راستی من تانکیش کردم، نمیشه یه پرینتر دیگه بخرم و این تانک رو روی اون نصب کنم؟
    دوست عزیز من تقریبا همه مارک های هد کلینر رو تست کردم فقط یک مارک بود که نتیجه داد.اون هم رو قوطیش نوشته یادم نیست نگاه میکنم بهتون میگم.شما حتما دستورالعملیو که من گفتم انجام بدید انشا... درست میشه.و اینکه تو پرینتر شما هد و کارتریج جدا اند یا نه ؟ اون رو بگید بهتر کمکتون میکنم

6. این کاربر از efanr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آره جدا هستن. مرسی دادا یه کوچولو امیدوار شدم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کاش که پرینترتونو تانکی نمیکردید جز دردسر چیز دیگری نداره.ولی خوب مشکلی نیست . جوهر از چه مارکی استفاده میکنید ؟

9. این کاربر از efanr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

داداشی فکر کنم شما باید ریست نرم افزاری انجام بدی درست میشه.
    مشکل اینکه فایل ریست نرم افزاری را نمیدونم از کجا باید گیر بیارم

تو سایت خیلی جستجو کردم منتها هیچکدوم جواب نمیدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مشکل اینکه فایل ریست نرم افزاری را نمیدونم از کجا باید گیر بیارم

تو سایت خیلی جستجو کردم منتها هیچکدوم جواب نمیدن

داداش این هم برنامه ریست پرینتر شما.8500 تومان خریدم.روی سایت خودم آپلودش کردم.امیدوارم به دردتون بخوره

این هم لینکش : iran-sharj.ir/reseter/CLX-3175_(V64).zip
    Last edited by efanr; 17-09-2012 at 11:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کاش که پرینترتونو تانکی نمیکردید جز دردسر چیز دیگری نداره.ولی خوب مشکلی نیست . جوهر از چه مارکی استفاده میکنید ؟
    جوهر گاما اینم سایتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممکنه هد پرینتر تون گیر نیاد و اگر هم گیر بیاد قیمتش نزدیک به قیمت یه پرینتر نو هست. بنابراین صرفه نداره.
    قوطی و شلنگ های مخزن به همه پرینت رها می خورن اما کارتریج و چیپ های روی کارتریح ها لزوما به همه مدل ها نمی خورن و هرچیپ به چند مدل خاص می خوره.
    اگر استفاده زیادی از پرینترتون نم کنید مخزن نذارید و کارتریچ قابل شارژ تهیه کنید.
    آیا مدت زیادی پرینتر خوابیده بوده؟
    ممنونم

آخ! عجب تفاهمی! منم از جوهر گاما استفاده کردم و پرینترم خراب شد. البته خوشبختانه هد سر کارتریج هست و با تعویض کارتریج (35 هزار تومان هرکدام!) مشکل حل شد اما فکر می کنم بهتره از جوهر دیگه ای استفاده کنید. من بعد از گاما ازپارت تکنیک استفاده کردم و خیلی راضی هستم.
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •