روی حالت Safe Mode هیچ مشکلی وجود نداره
بعضی موقع ها هم وقتی سیستم روش میکنم و ویندوز بالا میاد یک پیغام میده که یک سری از فایل ها ( دو تا ) تعمیر کرده
حالا اگر از دوباره این پیغام داد عکس میگیرم و قرار میدن اینجا
روی حالت Safe Mode هیچ مشکلی وجود نداره
بعضی موقع ها هم وقتی سیستم روش میکنم و ویندوز بالا میاد یک پیغام میده که یک سری از فایل ها ( دو تا ) تعمیر کرده
حالا اگر از دوباره این پیغام داد عکس میگیرم و قرار میدن اینجا
الان یک یوزر جدید ساختم با اون هم مشکلی نداره !!
فقط روی اکنت ( یوزر ) خودم مشکل داره
با سلام و خسته نباشید و تشکر بابت وقتی که بابت سیستم های دیگران میزارید
سیستم من و چندتا دوستام آلوده شده ولی فقط با یکیش سرو کله زدم هارد رو fdisk کردم ولی مشکل حل نشد nod و avast گفتن ویروس رو رم (memory) فعال هست ولی با اینکه آپدیت شدن ولی کاری نکردن تو داس و xp , 7 ,8 فعاله ولی تو لینوکس کاری نمیکنه تو xp دکمه stand by غیر فعاله و restart نمیشه . موقع بوت تو یک صفحه سیاه میمونه و باید esc زده بشه با دیویدی boot hiren نمیشه مینی ویندوزها رو بالا آورد ولی لینوکس میشه . اجازه نصب ویندوز جز xp نمیده اونم در صورتی که در حین نصب سریال نخواد ( چون با شیفت بازی میکنه اعداد وارد نمیشن و سیستم لبتاپ هست و num key نداره ) حدود یک هفته هست دارم باهاش سرو کله میزنم بعضی وقتا احساس میکنم کسی نشسته اونور داره باهام کل کل میکنه و اگه فقط یه سیستم بود فکر میکردم مشکل سخت افزاری داره
سیستم عامل : فعلا xp
آنتی ویروس : با nod , bit , kasper , avast , avira , norton , mcafee , norton اسکن کردم هرکدوم یه سری ویروس و وارم شناختن و پاک کردن ولی الان دیگه چیزی نمیشناسن
برنامه ضد جاسوسی : ندارم
اینم لوگ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه.پس مشکل شما ویروس نیست.
شاید فایلهای User Profile آسیب دیده باشن.
به همون یوزر دسترسی ادمین بدید و به جای یوزر قبلی ازش استفاده کنید.
سلام
FDISK پارتیشن NTFS رو به عنوان Non-DOS Partition شناسایی میکنه.پس نصب ویندوز 7 ممکن نیست.
شما از داخل XP فرمت درایوها رو به NTFS تغییر بدید و بعد ویندوز 7 نصب کنید.
برای پیکربندی دیسک سخت از ابزار مناسب و به روز مثل Paragon Hard Disk Manager استفاده کنید.
برای اسکن MBR میتونید از دیسک نجات آنتی ویروس ها استفاده کنید.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راهی وجود نداره بشه این فایل ها رو تعمیر کرد و از همین یوزر استفاده کرد ؟وبه.پس مشکل شما ویروس نیست.
شاید فایلهای User Profile آسیب دیده باشن.
به همون یوزر دسترسی ادمین بدید و به جای یوزر قبلی ازش استفاده کنید.
اخه تمام اطلاعات ( ایمیل ها ، و عکس ها و... ) در این یوزر هستن که حتی با دسترسی مدیر هم نمایش داده نمیشه
اگر راهی هست که بشه فایل ها رو تعمیر کرد ، ممنون میشم آموزش بدید
راهکار مایکروسافت برای انتقال داده ها از یک یوزر به یوزر جدید >>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از معرفی دیسک نجات. استفاده میکنم و خبر میدم
در ضمن بعد fdisk با acronis پارتیشن بندی کردم و ntfs کردم.
این لوگی که گذاشتم برای لب تاپ دل 1520 بود یه hp هم هست که ارور رم میده ( صفحه آبی ) اصلا نمیشه روش چیزی نصب کرد
سلام
با تشکر فراوان از دوستان عزیز
من تمام فایل های shortcut و start menu ویندوزم 7 تبدیل به .lnk شد فقط hijack this دانلود و نصب کردم مشکل حل شد
ممنون
سلام بچه ها
یه مشکل فوری دارم لطفا کمک کنید.
سیستمم رو گذاشتم برای اسکن با نود 32 بعد که اسکن کرد یه تروجان رو شناخت که تو فولدر ویندوز بود و نکته ش اینه که clean نمیشه و باید delete ش کنم. می خواستم ببینم اگه delete ش کنم سیستمم داغون نمیشه یا ویندوزم خراب نمیشه.پایین عکسش رو گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من یک مشکلی دارم تمام محتویات داخل فلشم به shortcut تبدیل شده و سیستم هم همینطور و قبلا انتی ویروس هم کسپراسکای داشتم
سیستم عامل:ویندوز xp
انتی ویروس : ندارم
برنامه ضد جاسوسی ندارم
لوگ برنامه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)