تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 536 از 755 اولاول ... 36436486526532533534535536537538539540546586636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    متاسفانه راهی نداره.
    موفق باشید
    خیلی خیلی ممنونم.

ولی من چنین چیزی را شندیم کاش واسه کارتریج منم بود الان میگم چطوری:

این روش واسه کارتریج شماره 57 و 28 هستش :

There are a few different ways to get the estimated ink level to read full on your HP toolbox. To better understand the procedure you are about to follow, it helps to know what causes your cartridge to read empty. There is a serial number embedded in the electrical that allows the printer to keep track of each cartridge's activity. The printer will remember the previous two cartridges that have been inserted. After a third cartridge has been inserted, the memory of the first cartridge is dumped and lost forever. After that, if the first cartridge is reinserted into the printer, it will read full again even though it may actually be empty. Listed below are two procedures to reset the estimated ink level for the #28, #57, #58.
    To reset the HP C6657A (#57) or HP C8728A (#28):
    Reset Method 1:
    1. Refill your cartridge using your Mr. Ink Jet refill kit.

2. Following the diagram at right, place a piece of adhesive tape covering the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

only the
    blue colored contact (a contact is the individual copper square). Make sure that only that contact is covered and no others. *Please note that the contacts shown are colored for illustrative purposes only. You will not have blue or red contacts on your cartridge.
    3. Place cartridge in the printer. The printer may tell you that there is a problem with your cartridge. Ignore this message. The printer may print an alignment page. If so, allow it to do so.
    4. Take the cartridge out of the printer. Leave the tape from blue contact. Place another piece of tape over the red colored contact. Make sure that only that contact is covered and no others. *Please note that the contacts shown are colored for illustrative purposes only. You will not have blue or red contacts on your cartridge.
    5. Follow step 3 again.
    6. Take the cartridge out of the printer for the final time. Take the remaining tape off and place back in the printer. The printer should print out an alignment page and the estimated ink level in the toolbox should read full.
    Reset Method 2:
    If Reset Method 1 did not work on your printer, you can cycle cartridges through to reset the level. You will need two extra cartridges and the one you refilled. First, put the refilled cartridge in the printer. Allow it to recognize the cartridge and print an alignment page. Take that cartridge out and place in the first extra cartridge. Allow it to recognize and print an alignment page. Take the first extra cartridge out and place the second extra cartridge in. Allow it to recognize and print an alignment page. Take the second extra cartridge out. Place the refilled cartridge back in the printer. It will print an alignment page and then the estimated ink level will be reset to full.

کاش بگردیم واسه کارتریج های منم این روش پیدا بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام ... من چند روزی میشه که پرینتر P50 رو خریدم ... (مخرن هم روش نصب شده)

روز اول یادم رفت اون درچه های کوچیک روی مخرن رو باز کنم و فک کنم به همین خاطر هوا گرفت .... بعد دیدم داره یه سری خطوط (البته کم رنگ) توی پرینتام میفته .... وقتی نازل چک رو زدم دیدم 2 تا رنگ زرد و قرمز ارور دارن ..... شروع کردم به هد کلین کردن که یه بار فاصله بین هد کلین ها کم بود و ارور داد که کارتریج رو نمیشناسه ....

خلاصه بردمش و برام هواگیریش کرد .... ولی توی نازل چکش ارور داشت ، همون رنگ زرد و قرمز ..... گفت ببرش خونه یه چند تا پرینت کن و یه چند تا هد کلین درست میشه ....

الان مشکل رنگ زردش حل شده ولی مشکل رنگ قرمز همچنان پابرجاست .....

به نظرتون مشکل کار از کجاست ؟؟؟ ممکن هنوز هوا داشته باشه ؟؟؟؟ چیکارش کنم ؟

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام ... من چند روزی میشه که پرینتر P50 رو خریدم ... (مخرن هم روش نصب شده)

روز اول یادم رفت اون درچه های کوچیک روی مخرن رو باز کنم و فک کنم به همین خاطر هوا گرفت .... بعد دیدم داره یه سری خطوط (البته کم رنگ) توی پرینتام میفته .... وقتی نازل چک رو زدم دیدم 2 تا رنگ زرد و قرمز ارور دارن ..... شروع کردم به هد کلین کردن که یه بار فاصله بین هد کلین ها کم بود و ارور داد که کارتریج رو نمیشناسه ....

خلاصه بردمش و برام هواگیریش کرد .... ولی توی نازل چکش ارور داشت ، همون رنگ زرد و قرمز ..... گفت ببرش خونه یه چند تا پرینت کن و یه چند تا هد کلین درست میشه ....

الان مشکل رنگ زردش حل شده ولی مشکل رنگ قرمز همچنان پابرجاست .....

به نظرتون مشکل کار از کجاست ؟؟؟ ممکن هنوز هوا داشته باشه ؟؟؟؟ چیکارش کنم ؟
    سلام دوست عزیز
    1) لطفا همین اول کاری یه مخزن ضایعات به پشت پرینتر وصل کن که مشکل ریست و رنگ ریزی نداشته باشی.
    2) متاسفانه دیر اقدام کردید برای باز کردن دریچه هوا و این مشکل حل میشه اما اذیت می کنه. ممکنه مقدار قابل توجهی از جوهراتون رو در اثر هدکلین از دست بدید (میره تو مخزن ضایعات)
    حتما اون مخزن رو نصب کن و بعد هدکلین کن.
    حتی اگر مشکل هواگیری نداشته باشه هم می تونه این مشکل وجود داشته باشه. بهتره یه مقدار قابل توجهی سند که اون خط ها مهم نیست توش باشه (مثل متن و گرافیک) پرینتر کنید. اگر پرینتر یه دو سه روزی هم بموه ممکنه درست بشه.
    خلاصه یه مقداری اذیت می کنه اما درست میشه.
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خیلی خیلی ممنونم.

ولی من چنین چیزی را شندیم کاش واسه کارتریج منم بود الان میگم چطوری:

این روش واسه کارتریج شماره 57 و 28 هستش :

There are a few different ways to get the estimated ink level to read full on your HP toolbox. To better understand the procedure you are about to follow, it helps to know what causes your cartridge to read empty. There is a serial number embedded in the electrical that allows the printer to keep track of each cartridge's activity. The printer will remember the previous two cartridges that have been inserted. After a third cartridge has been inserted, the memory of the first cartridge is dumped and lost forever. After that, if the first cartridge is reinserted into the printer, it will read full again even though it may actually be empty. Listed below are two procedures to reset the estimated ink level for the #28, #57, #58.
    To reset the HP C6657A (#57) or HP C8728A (#28):
    Reset Method 1:
    1. Refill your cartridge using your Mr. Ink Jet refill kit.

2. Following the diagram at right, place a piece of adhesive tape covering the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

only the
    blue colored contact (a contact is the individual copper square). Make sure that only that contact is covered and no others. *Please note that the contacts shown are colored for illustrative purposes only. You will not have blue or red contacts on your cartridge.
    3. Place cartridge in the printer. The printer may tell you that there is a problem with your cartridge. Ignore this message. The printer may print an alignment page. If so, allow it to do so.
    4. Take the cartridge out of the printer. Leave the tape from blue contact. Place another piece of tape over the red colored contact. Make sure that only that contact is covered and no others. *Please note that the contacts shown are colored for illustrative purposes only. You will not have blue or red contacts on your cartridge.
    5. Follow step 3 again.
    6. Take the cartridge out of the printer for the final time. Take the remaining tape off and place back in the printer. The printer should print out an alignment page and the estimated ink level in the toolbox should read full.
    Reset Method 2:
    If Reset Method 1 did not work on your printer, you can cycle cartridges through to reset the level. You will need two extra cartridges and the one you refilled. First, put the refilled cartridge in the printer. Allow it to recognize the cartridge and print an alignment page. Take that cartridge out and place in the first extra cartridge. Allow it to recognize and print an alignment page. Take the first extra cartridge out and place the second extra cartridge in. Allow it to recognize and print an alignment page. Take the second extra cartridge out. Place the refilled cartridge back in the printer. It will print an alignment page and then the estimated ink level will be reset to full.

کاش بگردیم واسه کارتریج های منم این روش پیدا بشه
    داداشا کسی نیست که پاسخی برای من بدبخت بده ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ضمن سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان

من یه چاپگر سه کاره مدل samsung CLX-3175 دارم
    تقریبا دو هفته پیش بود که تونر مشکی مدل clt-k409s تموم شد و هی پیغام میداد که تونر تموم شده
    بعدش من تونر مشکی را که برای همین مدل بود پیدا کردم و دریچه را باز کردم و پودر را تو کارتریج ریختم
    مدتی به همین روال هم کپی میگرفت و هم پرینت میزد منتها همش پیغام میداد که دستگاه پودر نداره (با اینکه پر بود)
    جریان را به یکی از دوستام گفتم اون گفت کارتریجت چیپ داره بخاطر همون پیغام خالی بودن میده ولی میتونی همیجوری ادامه بدی و نمیخواد چیپ عوض کنی
    ولی امروز نمیدونم چه مرگش شده همش تو صفحه خود چاپگر پیغام میده toner exhausted و نه چاپ میکنه و نه کپی میگیره در صورتی که کارتریجش هم پر هستش
    حالا موندم چیکار کنم آیا با ریست مشکلش حل میشه یا نه
    اگه میشه اساتید لطف کنند راهنمایی کنند
    با تشکر فراوان

model : CLX-3175
    VOLTS : AC 220-240
    HERTZ : 50/60
    AMPS : 3.7A
    MANUFACTURED : APRIL 2010
    M/C : CLX-3175/TEC
    SN : Z0QQBAYZ400101M

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چرا کسی جواب نمیده

خب حداقل بگین بلد نیستیم ما هم منتظر نباشیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ضمن سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان

من یه چاپگر سه کاره مدل samsung CLX-3175 دارم
    تقریبا دو هفته پیش بود که تونر مشکی مدل clt-k409s تموم شد و هی پیغام میداد که تونر تموم شده
    بعدش من تونر مشکی را که برای همین مدل بود پیدا کردم و دریچه را باز کردم و پودر را تو کارتریج ریختم
    مدتی به همین روال هم کپی میگرفت و هم پرینت میزد منتها همش پیغام میداد که دستگاه پودر نداره (با اینکه پر بود)
    جریان را به یکی از دوستام گفتم اون گفت کارتریجت چیپ داره بخاطر همون پیغام خالی بودن میده ولی میتونی همیجوری ادامه بدی و نمیخواد چیپ عوض کنی
    ولی امروز نمیدونم چه مرگش شده همش تو صفحه خود چاپگر پیغام میده toner exhausted و نه چاپ میکنه و نه کپی میگیره در صورتی که کارتریجش هم پر هستش
    حالا موندم چیکار کنم آیا با ریست مشکلش حل میشه یا نه
    اگه میشه اساتید لطف کنند راهنمایی کنند
    با تشکر فراوان

model : CLX-3175
    VOLTS : AC 220-240
    HERTZ : 50/60
    AMPS : 3.7A
    MANUFACTURED : APRIL 2010
    M/C : CLX-3175/TEC
    SN : Z0QQBAYZ400101M

داداشی فکر کنم شما باید ریست نرم افزاری انجام بدی درست میشه.

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

چرا کسی جواب نمیده

خب حداقل بگین بلد نیستیم ما هم منتظر نباشیم
    آقا اشکان متاسفانه من در مورد پرینتر های لیزری اطلاعات زیادی ندارم.
    دوستان دیگه مثل جناب مهران گرجی و جناب محمد در این مورد اطلاعات دارن اما متاسفانه ظاهرا سرشون شلوغه و فرصت اومدن به انجمن رو ندارن. می تونید براشون پیام خصوصی بفرستید.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم اینکه پرینتر درست نازل نمیزنه؛ بعضی رنگها رو میزنه، بعضی ها رو نمیزنه یا چند تا خط میزنه؛ مشکلش فقط میتونه این باشه که هدش خشک شده؟ یا چیز دیگه ای هم میتونه باشه؟
    مدل پرینتر من Epson TX 400، هدش رو هم دو روز توی اسید خابوندم بازم درست نشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم اینکه پرینتر درست نازل نمیزنه؛ بعضی رنگها رو میزنه، بعضی ها رو نمیزنه یا چند تا خط میزنه؛ مشکلش فقط میتونه این باشه که هدش خشک شده؟ یا چیز دیگه ای هم میتونه باشه؟
    مدل پرینتر من Epson TX 400، هدش رو هم دو روز توی اسید خابوندم بازم درست نشد.
    سلام بر شما دوست گرامی .

نازل به سوراخ های بسیار ریز روی هد کارتریج میگن . موقع چاپ نازل ریخته نمیشه بلکه جوهر از نازل میاد بیرون.اگر قسمتی از نازل گرفته شده باشه باعث میشه که موقع چاپ یه خط بندازه یا عکسارو خط خطی چاپ کنه.مشکل شما اینه که نازل هاتون گرفته . در ضمن هرگز نباید توی اسید میزاشتید.بلکه باید بجای اسید توی باز میزاشتید.

برای حل این مشکل : شما باید از محلول هد کلینر (هد باز کن) قوی استفاده کنید.به این صورت که 5 سی سی از اون رو درون کارتریج با سرنگ بسیار بسیار آرام و با احتیاط تزریق کنید.
    بعد کمی از این محلول رو درون یک نعلبکی بریزید و هد کارتریج رو طوری درون آن قرار بدید که کاملا درونش شناور باشه.بعد روش یه ظرف بزارید تا بخار نشه و 1 هفته بزارید تو همون حالت بمونه و بعد از اون هد کاتریج رو با دستمال نرم تمیز کنید.بعد بزارید تو دستگاه و 10 20 بار عمل هد کلین رو انجام بدید.بعدش هم فقط پرینت بگیرید تا نازل ها مجبور بشن توسط هد کلینر باز بشن.

من محلول هد باز کن قوی رو که خودم استفاده میکنم رو به شما معرفی میکنم خیلی اثرش بالاست.بزودی میگم.
    .
    Last edited by efanr; 16-09-2012 at 23:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •