تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 1849 اولاول ... 3945464748495051525359991495491049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ما که از شرکت اومدیم بیرون
    روز که مجالی واسه دانلود نبود شبم که 5 ساعت رایگانش 1 گیگ هم نمیشد دانلود کرد .....
    اومدم مخابرات 512 گرفتم نامحدود ماهی 22 تومن .... روزانه راحت 4 گیگ دانلوند میکنم ..... این شرکت ها اصلا بدرد نمیخورن
    کلا مملکت داره کدخدایی اداره میشه.اینجا(جلفا)مخابرات 512 نامحدود ماهانه رو 130 تومن میده

2. این کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام

دوستان با شارژ اعتبار،سرویس تبدیل میشه به سرویس های جدید؟منظورم ساعات رایگان هستش؟یعنی از ساعت 2 تا 8
    تبدیل میشه به 1 تا 6؟این سوالو برای این پرسیدم که کلی از حجم من مصرف شده،آخه من دیشب طبق اطلاعاتی که خود
    شرکت داده بود،ساعت دانلود رایگانم را تغییر دادم به ساعت جدید؟!ممنون میشم دوستان توضیح بدهند

بای

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من باز هم نفهمیدم اینترنت تک کانکشن چیه؟! اگه منظورت گراف هست که همیشه باید ثابت باشه و بدون نوسان این میشه اینترنت dedicated
    شاید هم منظورت این نوشته بوده:
    تک کانکشن = سرعت استفاده از اینترنت و صفحه باز کردن

بهتر از من میدونی که سرعت باز کردن صفحات به سرور مقابل هم ربط داره،ساده ترین حالتش که همه تجربه کردند دانلود از رپیدشیر،اگه بدون یوزرنیم پسورد دانلود کنی تک کانکشن و با سرعت محدود ولی اگه یوزر و پسورد داشته باشی مالتی کانکشن با سرعت بالا و با قابلیت resume هم میشه دانلود کرد،این داستان هیچ ربطی به روتر ISP نداره،و به وب سرور(web server) سایت مقابل مربوطه.شما در حالتی میتونی تقصیر گردن روتر بندازی که با یک روشی از وب سرور سایت مقابل مطمئن بشی،من میخوام اون روش بدونم.

یعنی واقعا کسی نیست که اینترنت تک کانکشن با روش درست توضیح بده؟

توی ان صفحات براتون توضیح داده شده بود

زمانی که شما از پروتکلی که سرعت سرور پهنای باندش خوب باشه ازش دانلود کنید بدون برنامه ای و فقط سرعت اینترنت خود شما باشد میشود تک کانکشن و سرعت شما را نشان میدهد.

وسلام

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من میخواستم از پارس آنلاین واسه یه مدتی به نوین نت کوچ کنم, الان ثبت نام کنم گفتن تقریبا سه روز میکشه وصل بشه ,

باید به پارس آنلاین هم بگم یا نمیخواد؟ چون میترسم بیام نوین نت و سرعتش خوب نباشه و مجبور بشم برگردم پارس.

الان سرویس 512 -3گیگ سرعت دانلود شبانش چقدر هست؟

انشاپءالله سربلند باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

زمانی که شما از پروتکلی که سرعت سرور پهنای باندش خوب باشه ازش دانلود کنید
    از پروتکلی که سرعت سرور پهنای باندش؟؟دایی حواست هست چی میگی؟
    برای بعضی از وب سرورها میتونی قانون بزاری که از پوشه ای خاص هر کانکشنش X کیلو بایت بر ثانیه بیشتر دانلود نکنه یا همین قانون روی متغیرهای دیگه مثل IP یا حتی پسوند خاصی از فایلها گذاشت.

در ضمن سرعت دانلود فایل توی مرورگرها هم با هم متفاوت هست،اگه قدیما با IE6 کار کرده باشی احتمالا بارها دیدی که با اینکه پهنای باندت خالیه ولی هیچ وقت از کلش استفاده نمیکنه.همین الان هم مثلا فایرفاکس از سایت firefox.com بزار برای دانلود می بینی تو همه ی مرورگرهای آپدیت فعلی، از یه سرعتی شروع به دانلود میکنند و پله پله میرند بالا،(سرعت شروعش هم توی مرورگرهای مختلف متفاوته)این مساله به تکنولوژی توی مرورگر بستگی داره.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

از پروتکلی که سرعت سرور پهنای باندش؟؟دایی حواست هست چی میگی؟
    برای بعضی از وب سرورها میتونی قانون بزاری که از پوشه ای خاص هر کانکشنش X کیلو بایت بر ثانیه بیشتر دانلود نکنه یا همین قانون روی متغیرهای دیگه مثل IP یا حتی پسوند خاصی از فایلها گذاشت.

در ضمن سرعت دانلود فایل توی مرورگرها هم با هم متفاوت هست،اگه قدیما با IE6 کار کرده باشی احتمالا بارها دیدی که با اینکه پهنای باندت خالیه ولی هیچ وقت از کلش استفاده نمیکنه.همین الان هم مثلا فایرفاکس از سایت firefox.com بزار برای دانلود می بینی تو همه ی مرورگرهای آپدیت فعلی، از یه سرعتی شروع به دانلود میکنند و پله پله میرند بالا،(سرعت شروعش هم توی مرورگرهای مختلف متفاوته)این مساله به تکنولوژی توی مرورگر بستگی داره.

بله همون جمله بالا که گفتم اگر نمیفهمید من وقت توضیح و یاد دادن اینترنت را بشما ندارم :

پروتکلها:

DHCP
    DHCPv6
    DNS
    FTP
    HTTP
    IMAP
    IRC
    LDAP
    MGCP
    NNTP
    NTP
    POP
    RPC
    RTP
    RTSP
    SIP
    SMTP
    SNMP
    SOCKS
    SSH
    Telnet
    TLS/SSL
    XMPP

ان سروری که تحت هرکدام از این پروتکلها باشد و پهنای باندش خوب باشه و در نتیجه پهنای باندش که باز برای سرعتهای حلزونی ایران که میدونم تاثیری ندارد ازشون دانلود کنی باید سرعت تک کانکشن ات خوب باشه

بلفرض من از پروتکل RPC استفاده میکنم که تو ایتالیاست و پهنای باندش 100 MB است و سرعت خریداری شده من در ایران 1 mb هست پس باید تا 99 درصد سرعت دریافت من از سرور مذکور خوب باشد

گرفتی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

چقدر الکی به سر و کله هم میزنید بابا .... بحث های بی فایده که نه شما قانع میشی نه طرف مقابل ... مهم و اصل اینه که سرعتی که میدن افتضاح

9. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام

دوستان با شارژ اعتبار،سرویس تبدیل میشه به سرویس های جدید؟منظورم ساعات رایگان هستش؟یعنی از ساعت 2 تا 8
    تبدیل میشه به 1 تا 6؟این سوالو برای این پرسیدم که کلی از حجم من مصرف شده،آخه من دیشب طبق اطلاعاتی که خود
    شرکت داده بود،ساعت دانلود رایگانم را تغییر دادم به ساعت جدید؟!ممنون میشم دوستان توضیح بدهند

بای
    ممنون میشم جواب منم بدهید :ی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون میشم جواب منم بدهید :ی
    بله دوست عزیز توسایت هم نوشته به محض شارژ اعتبار از همون لحظه سرویس جدید اعمل میشه من خودمم دو سه روز پیش تمدید کردم از همون موثع اعمال شد الان از یک تا شش دانلود میکنم

12. این کاربر از ali206206206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

بله دوست عزیز توسایت هم نوشته به محض شارژ اعتبار از همون لحظه سرویس جدید اعمل میشه من خودمم دو سه روز پیش تمدید کردم از همون موثع اعمال شد الان از یک تا شش دانلود میکنم
    ممنون،ولی فکر کنم داستان خرید ترافیک با تمدید و یا تغییر سرویس فرق داشته باشه،چون دیشب کلی از اعتبارم کم کرده بود
    از ساعت 2 تا 8 را تغییر داده بودم به 1 تا 6!؟اگر از دوستان کسی اطلاع داره،لطفا مارو هم در جریان قرار بدهد،با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •