سلام
سوالی داشتم. امکانش هست که هارد اکسترنال رو درون یک محفظه چوبی یا فلزی قرار بدیم البته در صورتی که دمای هارد اکسترنال زیر 43 بمونه یا نه حتما باید گردش هوا صورت بگیره ؟
مرسی![]()
سلام
سوالی داشتم. امکانش هست که هارد اکسترنال رو درون یک محفظه چوبی یا فلزی قرار بدیم البته در صورتی که دمای هارد اکسترنال زیر 43 بمونه یا نه حتما باید گردش هوا صورت بگیره ؟
مرسی![]()
43 ثابت باشه مشکلی نداره ولی قطعا ثابت نمیمونه وباید برای ثابت کردنش یه فن بالاش بزاری.
مبتونید داخل محفظه بزاریدولی بهتره هوا توش جریان داشته باشه که دمای هارد موقع فعالیتش بالا نره
قطعا همین طوره باورم نمیشه دماش الان که داخل محفظه نیست به 48 رسیدهکه مجبور شدم پنکه اتاقم رو به روش بگذارم.البته داشتم یه فولدر 530 گیگی کپی میکردم.
حالا چه جور فنی باید بگیرم ؟ برقش رو از کجا میگیره اداپتور داره؟ چه مارکی چه سایزی بگیرم؟ هاردم 3 ترا وسترن اسنشال هست.
مرسی![]()
يه راه اين هست كه يك فن 12 سانتي بخريد + آداپتور برق 12 ولتي . البته ميتونيد يه فن rack بخريد كه ديگه نيازي به آداپتور برق نيست و ميتونيد مستقيم به برق شهر وصل كنيد . اين فن rack بسيار پرقدرت هست و بهتره كه يه محافظ روي آن نصب بشه تا به پره ها آسيبي وارد نشه .
عطا جان فن 12 سانتی رو فقط پیدا کردم تو نت.فقط این چه جوری کنار اکسترنال باید وایسته چون پایه نداره در ضمن پریزی برای اداپتور داره یا سیمش مثل سیم فن cpu هست ؟
مرسی![]()
بله اين فن 12 سانتي پايه نداره و در نتيجه بايد خلاقيت و ابتكار داشته باشيد و براي آن يه پايه درست كنيد مثل عكس زير كه با جعبه خالي CD/DVD پايه درست كرده و اتفاقاً با برق 5 ولت usb كار ميكنه . البته برق 5 ولت usb كمه و قدرت فن بالا نخواهد بود . آموزش درست كردن اين فن كه با برق usb كار كنه اينجا گفته شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: عكس
اكثراً اين فن هاي معمولي داراي كانكتور مولكس جهت اتصال به power كيس هستند و پريز نداره و در نتيجه براي متصل شدن به آداپتور برق 12 ولتي و سازگار كردن با آن بايد بريده بشه مگر اينكه براي برق از پاور كيس استفاده كنيد . سيم زرد 12 ولتي و سيم قرمز 5 ولتي هست .
محتوای مخفی: عكس
ولي اگر از فن rack استفاده كنيد نيازي به آداپتور برق نيست و ميتونيد دو شاخه بخريد و مستقيم به برق شهر متصل كنيد .
ميتونيد يه فن آماده مثل عكس زير بخريد كه با برق usb كار ميكنه ولي فكر نكنم قوي باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ata.royalfalcon; 15-09-2012 at 12:13.
عطا جان ممنون از زحماتت.این فن rack چه شکلیه تو ایران هست چه قیمتهایی هست؟
مرسی عزیزم![]()
از لحاظ طول و عرض مشابه انواع معمولي 12 سانتي متري هست ولي از لحاظ ضخامت ضخيمتر هستند .
عكس زير فن rack خودم هست كه يه قاب مقوايي جهت هدايت بهتر جريان هوا درست كردم كه البته اجباري هم نيست درستش كنيد . همانطوريكه ميبينيد يك محافظ هم روي آن نصب شده چون سرعت چرخش بالايي دارد كه خطرناك هست . اين فن رو قبلاً خريدم 6 هزارتومن الان نميدونم چقدر شده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ata.royalfalcon; 15-09-2012 at 14:04.
عطا جان دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی.امروز حسابی تو و مهرداد و دوستمون رو اذیت کردم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)