تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 140 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1394

نام تاپيک: ســمـنـد Samand

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به اساتید گل(خصوصا آقا محمد که خیلی زحمت میکشن)

چند تا سوال داشتم.....با این وضع گرونیه ماشین و با تحقیقاتی که کردم ..مناسب ترین گزینه رو سمند se دیدم که اگه دوگانش بکنم فکر کنم بهترین انتخاب باشه و همچنین ارزانتره (دوستان موافقا؟) 1- آیا کار درستی دارم انجام میدم؟
    منظورم اینکه انتخاب دیگری هم میتونم تو این رنج داشته باشم؟ میخوام حتما دوگانه سوز باشه یا دوگانش بکنم...چون مصرف گاز رو بیشتر ترجیح میدم

بعد چند تا سوال....2-آیا روی این سمند میشه مخزن سی ان جی 15 کیلویی انداخت ؟
    3-آیا کاخانه العان طرح دوگانه سوز کردن برای این خودرو رو انجام میده؟ 4-هزینش چقدره؟
    5-وقتی ماشین رو دوگانه کنم و در کنارش از آمپیلی و ساب ووفر استفاده کنم ..آیا خطری از نظر اینکه کوبندگی و بیس ماشین رو مخزن تاثیر بزاره و انفجار داشته باشه.. نداره؟
    و دو سوال متفرقه:
    6-چه رینگ و لاستیکی به من توصیه میکنید؟نمیخوام زیاد پتو پهن باشه که اصطحلاک و مصرفش بالا بره..در عین حال میخوام شکیل و اسپرت باشه...16 اینچی هم بیشتر نمیخوام (میگن واسه ماشین خوب نیست)

7-آیا این سمند ایموبلایزر داره؟؟؟8-اگه نداره برای تامین امنیت ماشین باید چی کار کنم؟؟....9-آیا ایموبلایزر رو به عنوان آپشن میزارن روش و آیا سوییچ کامپیوتری میشه روی این ماشین استفاده کرد؟...کلا یک راه برای تامین امنیت به من پیشنهاد بدید.

شرمنده سوالاتم زیاد شد..
    ممنون میشم پاسخ بدید
    سلام.
    دوستمون حسین به برخی موارد اشاره کردن که من کاملش میکنم.

1. سمند SE به صورت بنزینی وارد بازار میشه و شما میتونی به صورت آزاد کپسول CNG یا LPG نصب کنید
    که نصب این کپسول ها بحثش جداست. در ضمن باید حواستون باشه تو مصرف گاز و بنزین دقت کنید و مدیرتیت داشته باشید
    واگرنه عمر مفید طعات موتور کاهش پیدا میکنه .

2. چون باید به طور آزاد کسول نصب کنید پس هرنوع کپسولی که لازم دارین رو براتون نصب میکنن.

3. کارخانه اگر بخواد این کارو به صورا آزاد انجام بده میاد خط تولید رو مجهز میکنه تا کپسول هم نصب بشه.

5. هر نوع سیستمی میتونید نصب کنید فقط باید تو سیم کشی ها نصب باد و ساب و ... دقت کافی داشته باشید تا آسیبی به سیستم سوخت گاز
    نرسونه. ( ماشین خودم دوگانه سوز هست 2ساب با یم جفت باند و 2 تا آمپ نصب کردم و مشکلی هم نداشته .

6. هر نوع رینگی جز رینگ سایز فابریک ماشین برای زیرو بند خودرو ضرر داره و باید تو تنظیم ارتفاع خودرو دقت داشته باشید و فنر ها رو عوض کنید
    به هیچ عنوان فنرها رو برش ندین اینجوری بیشترین ضربه به ماشین وارد میشه. منم رینگ 16 واسه ماشینم انداختم و فنرها رو از نوع 206 انداختم و مناسبم هست.

7.سمند ایموبلایزر هم داره و برای امنیت خودرو باید از دزدگیرهای پیشرفته استفاده کنید که بحثش مفصله و باید تو بخش خودش مطرح بشه.

2. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

خیــــــــــــــــــلی ممنون
    اگه فنر 206 بندازم..بازم باید ارتفاع بزنم یا خود فنر 206 ارتفاع مناسب رو ایجاد میکنه...
    جایی رو میشناسید که افراد مجرب داشته باشه و به صورت استاندارد کپسول نصب کنه؟
    و یک سوال دیگه...این سمند شیشه بالابر برقی عقب نداره....آیا میشه به کارخونه سفارش داد تا کیتشو (مثلا مثل ماله lx ) رو برام نصب کنن؟ هزینش میدونید چقدر میشه؟ آیا بیرون همچین کاری انجام میدن؟
    Last edited by MAGIDIYUM; 02-09-2012 at 19:28.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

خیــــــــــــــــــلی ممنون
    اگه فنر 206 بندازم..بازم باید ارتفاع بزنم یا خود فنر 206 ارتفاع مناسب رو ایجاد میکنه...
    جایی رو میشناسید که افراد مجرب داشته باشه و به صورت استاندارد کپسول نصب کنه؟
    و یک سوال دیگه...این سمند شیشه بالابر برقی عقب نداره....آیا میشه به کارخونه سفارش داد تا کیتشو (مثلا مثل ماله lx ) رو برام نصب کنن؟ هزینش میدونید چقدر میشه؟ آیا بیرون همچین کاری انجام میدن؟
    با اجازه محمد جان
    در صورتی که فنر206 بندازید احتیاجی به کوتاه کردن فنر نداره ,ارتفاع مناسب رو براتون ایجاد میکنه.
    باید در شهرتون پرس و جو کنید.
    بیرون میتونید این کارو انجام بدید و شیشه های غقبو برقی کنید, فکر میکنم حدود 200 الی 300 براتون در بیاد

5. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

یه کپسول 15 کیلویی گاز بزنی هزینش چقدر میشه و چند کیلومتر باهاش میشه رفت ؟ ترکیبی.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

یه کپسول 15 کیلویی گاز بزنی هزینش چقدر میشه و چند کیلومتر باهاش میشه رفت ؟ ترکیبی.
    اگر CNG باشه یه کپسول گاز 15 کیلویی حدو 6100 تومن درمیاد و حدود 250 کیلومتر هم میشه باهاش رفت. البته این برای سمند با موتور XU7 هست
    با موتور EF7 بیشتر از این مسافت میره.

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    بنده روغن موتور و روغن ترمز خودرو رو عوض کردم ولی همچنان با پیغام " فشار روغن پایین است " مواجه میشم !
    مشکل از چیه ؟!
    خودرو هم سمند ال ایکس است.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان کسی راهنمایی , چیزی برای بنده نداشت تا بفهمم مشکل از چی میتونه باشه ؟!

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

درود
    بنده روغن موتور و روغن ترمز خودرو رو عوض کردم ولی همچنان با پیغام " فشار روغن پایین است " مواجه میشم !
    مشکل از چیه ؟!
    کیلومترشمار کامپیوتر سفری به کیلومتر تعویض روغن رسیده . داخل منو یه قسمتی برای کارکرد داره اونجا کیلومتر سرویس میتونید صفر کنید تا دیگه اخطار نده

پایدار باشید

12. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

درود
    مشکل از چیه ؟!
    مطمئنی میگه فشار روغن پایین است؟ اگر میگه فشار روغن پایین است اون کسی که برات عوض کرده کم ریخته
    شاید میگه روغن را تعویض کنید؟

14. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shayanb2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Everywhere

پيش فرض

بچه ها موتور lx 88 چه نوعی هستش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •