دوستان همین الان خبر رسید که دختر یکی از دوستای خانوادگی با رتبه 800 انسانی در منطقه 1 هیچ جا قبول نشده !
ما همه این جوری شدی :l
دوستان همین الان خبر رسید که دختر یکی از دوستای خانوادگی با رتبه 800 انسانی در منطقه 1 هیچ جا قبول نشده !
ما همه این جوری شدی :l
فکر نکنم فرق زیادی داشته باشه
چون نرم افزار و سخت افزار با هم 30 واحد فرق دارن ، بعد جفتشون با ای تی هم سی واحد فرق دارن یعنی در اصل این سه تا یکیه ان تا لیسانس![]()
این خودش خیلی بد انتخاب رشته کرده بوده ولی سیستم تخیلی ایران هم بی تاثیر نیست . احتمالا بجای ایششون یه نفر که رتبه اش شده 10 هزار با سهمیه قبول شده![]()
بله از اول مهر تا هفتم مهر.باید 30شهریور به سایت گلستان مراجعه کنید.اینم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدارک که زیاده بگم دهنم کف میکنهخودشون میگن چه مدارکی لازمه.شما لینک زیر رو مطالعه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمتش رو دیگه نمیدونم چون من کارت معافیت دارم.ولی احتمالا باید بری
بله ! خودش 15 تا رشته نوشته ! گفتم که خالی از عریضه نباشه
اقا اون که خوبه . من انقدر ناامید بودم 4 تا انتخاب زدم واسه سراسری . یه دلیلم این بود که ازاد رو خودمو 1000 درصد قبول میدونستم اما رشته ای که زده بودم یهو 1000 تا رفت روش :| مشاور به من گفته بود نه تنها بالا نمیره تازه میاد پایین:|
4 تا زدم و ای تی غیرانتفاعی قزوین قبول شدم !
پ.ن : بچه ها یکی میگه ثبت نام ازاد چی جوریاس ؟ باید برم اونجایی که قبول شدم ؟
الان به نظرتون اینا شبیه تکمیل ظرفیت دانشجور میگیرن یا باید قبول شده باشی؟!به اطلاع می رساند رشته های جدید موسسه آموزش عالی سراج جهت جذب دانشجو در سالتحصیلی 91-92 به شرح زیر می باشد:
1- کارشناسی ارشد مهندسی برق - قدرت
2- کارشناسی ارشد مهندسی عمران - سازه
3- کارشناسی پیوسته مهندسی معماری
4- کارشناسی پیوسته مهندسی فن آوری اطلاعات و ارتباطات
5- کارشناسی ناپیوسته مهندسی برق - کنترل
6- کارشناسی ناپیوسته مهندسی عمران - نقشه برداری
7- کاردانی پیوسته برق - الکتروتکنیک
بعدش جریان این کاردانی پیوسته چیه؟.یعنی باید رشته برق خونده باشی که قبول بشی؟
سلام دوستان:
آقا این تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد چه جوریه؟ برای اونایه که هیچی قبول نشدن یا اونایی که انتخاب دوم و قبول شدن هم می تونن تکمیل ظرفیت کنن ؟
ممنون.
سلام دوستان:
آقا این تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد چه جوریه؟ برای اونایه که هیچی قبول نشدن یا اونایی که انتخاب دوم و قبول شدن هم می تونن تکمیل ظرفیت کنن ؟
ممنون.
برای هر کسی که تو اعلام تکمیل ظرفیت تو کارنامش اینو نوشته باشه :
(( مجاز به انتخاب رشته دوباره))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)