از 90 تا 170 اما یه شب میبینی 3.5 گیگ دانلود میشه یه شب 2 گیگ ...افتضاح یعنی چند؟چون اون دوستمون سرعتش 150 بود ولی خب انتظارش بالاتر بود میگفت افتضاحه... میخوام ببینم واسه شما چنده
![]()
دوست من اگر قرار باشه REAL بدن وقتی به 128 نهایتا 100 تا 200 مگ دانلود تو هر شب میدن به ما هم باید سرعت 250 با 6 گیگ دانلود بدن دیگه اشتباه میکنم ؟؟ بوس که نمیدیم داریم پولشو میدیم !
در واقع به جای 2 و 3 گیگ دانلود در هر شب باید 5.7 گیگ راحت دانلود شه (تازه سرعت رو 200 گرفتم یعنی 1.6 مگ نه 2 مگ واقعی !!) مثلا خیر سرشون سرویس 2 مگ ضریب اشتراک 1 به 1 داره و بهترین سرویسشون هست دیگه ...
اما وقتی میگی چرا سرعت خوب نیست اگه 128 داشته باشی میگن سرعت بالاتر بگیر خوب ! اگر 1 مگ ام داشته باشی میگن 2 مگ بگیر ! 2 مگ که داشته باشی میگن شرمنده پهنای باند کم داریم عذر میخوایم !!! این جوری سر کیسه میکنن ملتو !

چون اون دوستمون سرعتش 150 بود ولی خب انتظارش بالاتر بود میگفت افتضاحه... میخوام ببینم واسه شما چنده
جواب بصورت نقل قول

این 3 4 سالی که تو آسیاتک هستم هیچ خیری ازش نرسیده از 128 شروع کردم هر چقدر بالاتر میرم بدتر میشه.به 256 سرعت 20 میدن
البته همه جا همینجوریه خب صاحاب نداره که سر گردنس افتضاح ترین سرعت با بیشترین قیمت بدون هیچگونه مسئولیت.
مدافع منافع آسیاتک نیستما