آبجي هستم :d اين موسسه ي غير انتفاعيه. خيليا ميگن غيرانتفاعي واقعا در پيت و داغونه و ارزش نداره وبا مدركش هيجا كار نميدن...
آبجي هستم :d اين موسسه ي غير انتفاعيه. خيليا ميگن غيرانتفاعي واقعا در پيت و داغونه و ارزش نداره وبا مدركش هيجا كار نميدن...
سلام من امسال سال دومی بود که کنکور دادم از طرف نظام وظیفه مشکلی ندارم اگه برم پیام نور سال دیگه می تونم کنکور بدم و برم روزانه؟
شرمنده آبجیخب اون توتی رو بردار سوتفاهم نشه
!
راستش من اولین باره دارم اینو میشنوم ! الان من یه نفر رو میشناسم که مکانیک شریف خونده الان داره تاکسی میرونه ! اینو گفتم که بدونی الان دوره مدرک گرایی نیست . دوره ای هست که میبینن چند مرده حلاجی !
اون هرکسی که ازش پرسیدی به کنکور و اطلاعیه های سنجش آگاهی داشتن همگی ؟
به حرف مردم کاریت نباشه؛ حتی سازمان سنجش اگه نزاره باز هم دانشگاه های غیرانتفایی حق دارن برای تکمیل صندلی های خالی خودشون هرکاری لازم باشه بکنن. توی شهر ما دانشگاه غیرانتفایی بود که پارسال رشته آموزش زبان انگلیسی رو بدون هیچ کنکور و امتحانی در مقطع کارشناسی پذیرش کرد.
این رشته هایی که اسم بردی همشون کاردانی به کارشناسیشون سخته و دلیلش هم ظرفیت کمشون هست. مخصوصا اون مکانیک رو فکر کنم کمتر دانشگاه آزاد یا غیرانتفایی باشه که داشته باشه حتما باید خوب درس بخونی که کارشناسیتو بتونی سراسری قبول بشی. ضمنا بستگی به این داره که تا اوایل مهر چقدر ظرفیت از چه رشته هایی وجود داشته باشه توی دانشگاه محل سکونتت.
Last edited by Alireza SM; 12-09-2012 at 17:29.
اگه قبل از این در رشته ای تحصیل نکرده باشی آره میتونی
بچه هایی که علم و صنعت اوردن ، برای آشنایی همینو بخونن حساب کار دستشون میاد !به پیج فقط تو علم و صنعته که ... تو فیس بوکم سر بزن آشنا می شیادمین های پیج هم آشنان ، صحت و سقم همه پستا تایید میشه !
فقط یه نکتــه که الان به ذهنم میرسه در مورد این اردوی معارفه ای که میبرن .... من خودم مصدوم بودم اون موقعنرفتم .... به شمام توصیه میکنم بپیچونین !! اگه تهرانی نیستین و خوابگاه میخواین بگیرین چرا .... برین شاید یذره واسه انتخاب هم اتاقی بتونه کمک کنه .... ولی دیگه هیچ فایده ای نداره ! میبرنتون نزدیکای لواسون ، چادر اینا میزنن تا صبح میلرزین از سرما !
نماز شب و صبح بیدارتون میکنن با جماعت فیضشو ببرین! شست و شوی مغزی و اینام که دیگه بحثش نیست اصلا !
ولی کلا دانشگاه خوبیه ....![]()
مگه فقط داداشا عشق سري آ و اتزوري و توتي ميشنايشالله ك همينطور باشه..مرسي از كمكت
برای ثبت نام باید بریم توی دانشکده ای که قبول شدیم یا محل دیگه ای در دانشگاه هست برای ثبت نام ؟
من که وقتی قبول شدم رفتم آموزش محل دانشکدم....اونجام خودشون همه چیو بهم توضیح دادن و...
Last edited by M E S S I_2; 12-09-2012 at 18:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)