4d1 حجمش چقده ک بخوایم دانلود کنیم ؟؟
4d1 حجمش چقده ک بخوایم دانلود کنیم ؟؟
سلام...4d1 خودش حجمی نداره یه آپدیتر با حجم 100 کیلوبایت......ولی تمام مپهای dlc رو هم باید دانلود کنی ....تو اون پستی که صفحه قبل دوستمون گذاشته کامل تو ضیح داده و من ا اون روش رفتم و الان دارم مپهارو میگیرم و هنو زتموم نشده....خیلی زیاده مپها حجمش.......حدود 1 و خورده ای گیگ..
بعد چنتا فایل هم هست تو پوشه main ریخته میشه اونا هم هست
سلام دوستان خسته نباشید...من یک مشکلی دارم خواهش میکنم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه.
من فایلهایی که باید داخل پوشه main ریخته بشه رو دانلود دارم میکنم از mw2.ir که باید پسوندشون iwd باشه که همینم هست اما وقتی دانلود شروع میشه ویندوز به صورت zip میشناسش ..این مشکل چه طور حل میشه؟
عکس هنگام دانلود د رکنار پوشه main:
همونطور که تو عکس میبینید فایل iw_24 رو دانلود کردم د رکنار iw_24 ارجینال هست اما ویندوز 2 تاشون رو نگه داشته این واسه بازی مشکل ایجاد کرده و لوست کانکت تو سرور میشم ..فکر کنم دلیلش این باشه
از tools و بعد folder option تیک نشون دادن پسوند فایلهارو بزن. باید مثلا اینطوری باشه : iw_24-iwd . اگه به اینصورت بود درستش کن: iw_24.iwd.iwd .![]()
آقا دستت طلا..........درست شد. قشنگ مرتب شد مثل فایلهای دیگه....مشکل بازی هم حل شد ...واقعا ممنون ....خیلی لطف کردی
دوستان من فایل های 4d1 را دادم از یه جا واسم دانلود کنن بعد رایت میکنن رو DVD و بعد با پست پیشتاز میفرستن که کلا میشه 10 تومن
کسی بوده اینکارو کرده باشه ؟؟ اگه اینکارو کردید مشکلی پیش نیومده ؟
10 توممممننن؟؟؟؟؟ مرد حسابی میدادی کافی نت ارزون تر در میومد که!!! اصن آدرس میدادی خودم بریزم رو سی دی برات بفرستم!!!
آخه اگه میخواستم خودم دانلود کنم هم حدود همین قیمت میشد ! هر گیگ 5 تومن حساب کنی حجم فایل ها هم 2 گیگ و 300 مگ تقریبا همون 10 تومن میشد
زیاد فرقی نمیکنهشما به بزرگی خودت ببخش دفعه بعد کاری داشتم خبرت میکنم
چقدر میگرفتی بریزی رو سی دی واسم بفرستی ؟؟؟؟
![]()
4d1 به درد نمیخوره همش لاست کانکشن میزنه
خدا کنه تکنو هم مپا رو به سروراش اضافه کنه بریم همون تکنو حیفه اون همه رنکو تایتل این همه براش وقت گذاشتیم
کافی نت خیلی ارزون تر در میومد.
قیمت سی دی خام دستم نیست. فقط میدونم سه تا سی دی بیشتر نمیخواد. دیگه فوقش هرکدومو 1500 هم بگیری (که عمرا اینقد باشه) میشه 4500. 2500 هم پست پیشتاز میشد 7 تومن. سه تومنم خودش خیلیه. ولی بازم میگم کافی نت ارزون تر میشه.
خودتم میتونستی مثل من شبانه رایگان دان کنی.
دارن روش کار میکنن. Tekno 2.9.1 اومده که پشتیبانی میکنه از دی ال سی ها ولی فعلا نسخه سینگله. (coop و اینا.... ) . گفتن dedicated server ش که درست شد مولتیش هم منتشر میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)