تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 63 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 628

نام تاپيک: تمام مباحث در مورد بازی COD MW3 تحت شبکه و آنلاین

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

4d1 حجمش چقده ک بخوایم دانلود کنیم ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

4d1 حجمش چقده ک بخوایم دانلود کنیم ؟؟
    سلام...4d1 خودش حجمی نداره یه آپدیتر با حجم 100 کیلوبایت......ولی تمام مپهای dlc رو هم باید دانلود کنی ....تو اون پستی که صفحه قبل دوستمون گذاشته کامل تو ضیح داده و من ا اون روش رفتم و الان دارم مپهارو میگیرم و هنو زتموم نشده....خیلی زیاده مپها حجمش.......حدود 1 و خورده ای گیگ..

بعد چنتا فایل هم هست تو پوشه main ریخته میشه اونا هم هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید...من یک مشکلی دارم خواهش میکنم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه.

من فایلهایی که باید داخل پوشه main ریخته بشه رو دانلود دارم میکنم از mw2.ir که باید پسوندشون iwd باشه که همینم هست اما وقتی دانلود شروع میشه ویندوز به صورت zip میشناسش ..این مشکل چه طور حل میشه؟

عکس هنگام دانلود د رکنار پوشه main:

همونطور که تو عکس میبینید فایل iw_24 رو دانلود کردم د رکنار iw_24 ارجینال هست اما ویندوز 2 تاشون رو نگه داشته این واسه بازی مشکل ایجاد کرده و لوست کانکت تو سرور میشم ..فکر کنم دلیلش این باشه

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

از tools و بعد folder option تیک نشون دادن پسوند فایلهارو بزن. باید مثلا اینطوری باشه : iw_24-iwd . اگه به اینصورت بود درستش کن: iw_24.iwd.iwd .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از tools و بعد folder option تیک نشون دادن پسوند فایلهارو بزن. باید مثلا اینطوری باشه : iw_24-iwd . اگه به اینصورت بود درستش کن: iw_24.iwd.iwd .
    آقا دستت طلا..........درست شد. قشنگ مرتب شد مثل فایلهای دیگه....مشکل بازی هم حل شد ...واقعا ممنون ....خیلی لطف کردی

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من فایل های 4d1 را دادم از یه جا واسم دانلود کنن بعد رایت میکنن رو DVD و بعد با پست پیشتاز میفرستن که کلا میشه 10 تومن
    کسی بوده اینکارو کرده باشه ؟؟ اگه اینکارو کردید مشکلی پیش نیومده ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

آقا دستت طلا..........درست شد. قشنگ مرتب شد مثل فایلهای دیگه....مشکل بازی هم حل شد ...واقعا ممنون ....خیلی لطف کردی

دوستان من فایل های 4d1 را دادم از یه جا واسم دانلود کنن بعد رایت میکنن رو DVD و بعد با پست پیشتاز میفرستن که کلا میشه 10 تومن
    کسی بوده اینکارو کرده باشه ؟؟ اگه اینکارو کردید مشکلی پیش نیومده ؟
    10 توممممننن؟؟؟؟؟ مرد حسابی میدادی کافی نت ارزون تر در میومد که!!! اصن آدرس میدادی خودم بریزم رو سی دی برات بفرستم!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

10 توممممننن؟؟؟؟؟ مرد حسابی میدادی کافی نت ارزون تر در میومد که!!! اصن آدرس میدادی خودم بریزم رو سی دی برات بفرستم!!!
    آخه اگه میخواستم خودم دانلود کنم هم حدود همین قیمت میشد ! هر گیگ 5 تومن حساب کنی حجم فایل ها هم 2 گیگ و 300 مگ تقریبا همون 10 تومن میشد
    زیاد فرقی نمیکنه شما به بزرگی خودت ببخش دفعه بعد کاری داشتم خبرت میکنم چقدر میگرفتی بریزی رو سی دی واسم بفرستی ؟؟؟؟

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

4d1 به درد نمیخوره همش لاست کانکشن میزنه
    خدا کنه تکنو هم مپا رو به سروراش اضافه کنه بریم همون تکنو حیفه اون همه رنکو تایتل این همه براش وقت گذاشتیم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

آخه اگه میخواستم خودم دانلود کنم هم حدود همین قیمت میشد ! هر گیگ 5 تومن حساب کنی حجم فایل ها هم 2 گیگ و 300 مگ تقریبا همون 10 تومن میشد
    زیاد فرقی نمیکنه شما به بزرگی خودت ببخش دفعه بعد کاری داشتم خبرت میکنم چقدر میگرفتی بریزی رو سی دی واسم بفرستی ؟؟؟؟
    کافی نت خیلی ارزون تر در میومد.
    قیمت سی دی خام دستم نیست. فقط میدونم سه تا سی دی بیشتر نمیخواد. دیگه فوقش هرکدومو 1500 هم بگیری (که عمرا اینقد باشه) میشه 4500. 2500 هم پست پیشتاز میشد 7 تومن. سه تومنم خودش خیلیه. ولی بازم میگم کافی نت ارزون تر میشه.
    خودتم میتونستی مثل من شبانه رایگان دان کنی.

4d1 به درد نمیخوره همش لاست کانکشن میزنه
    خدا کنه تکنو هم مپا رو به سروراش اضافه کنه بریم همون تکنو حیفه اون همه رنکو تایتل این همه براش وقت گذاشتیم
    دارن روش کار میکنن. Tekno 2.9.1 اومده که پشتیبانی میکنه از دی ال سی ها ولی فعلا نسخه سینگله. (coop و اینا.... ) . گفتن dedicated server ش که درست شد مولتیش هم منتشر میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •