خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین
maziarza: شما خودت این گوشی رو امتحان کردی از نزدیک ؟توی این رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای داری ؟
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین
maziarza: شما خودت این گوشی رو امتحان کردی از نزدیک ؟توی این رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای داری ؟
بچه ها من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کردم به نظرم عکس های گرفته شده با lg مرده تر از ری اومد. نظر شما چیه ؟
خواهشا دیگه حرف از سامسونگ نزنید، همه می دونن اون یه کپی کننده ی پتنت بیشتر نیست. در ضمن اکثر کسانی که سامسونگ میخرن اصلا از طراحیش و کیفیت ساختش راضی نیستند. من شخصا خودم SII داشتم، دیگه بعد یه مدت حالم از بدنه و قیافش به هم خورد و رفتم فروختمشو هفته پیش Optimus Black خریدم. همچنین 10-12 نفر از دوستام بعد از خریدن SII و SIII، بعد از یه مدت مجبور شدن بخاطر قیافه و ساخت بی کیفیتشون اونا رو بفروشن. پول درآوردن بهر بهایی حتی کپی و سوء استفاده از سایر برندها کاملا نشون ندهنده ی ضعف یه کمپانیه، این ضعف در آینده بیشتر ظاهر میشه.
کاملا باهات موافقم 30vil عزیز. بالاخره سامسونگ یه روز مفتضح میشه، حتی اگرم مفتضح نشه، از سایر رقبا عقب میفته. الان کمپانی های دیگه دارن با طرح و ایده های نو و جذاب، گوشی های جدیدی وارد بازار میکنن. مثلا کمپانی Motorolla چندتا گوشی معرکه معرفی کرده که هر کدوم میتونن طرفدارای زیادی برای خودشون پیدا کنند. من خودم شخصا طرفدار کمپانی خاصی نیستم و اگر کار جدید، خلاقانه و تاپی معرفی بشه حتما میرم سراغش و اصلا مارک باز نیستم، ولی اگه از یه کمپانی بدم بیاد دیگه سمت محصولاتش نمیرم. سامسونگ واقعا دیگه شورشو در آورده، کپی کردن ها یه طرف و طراحی یکنواخت و دل زننده یه طرف دیگه. حالا بازم بیاین ازش حمایت کنین.
Last edited by LordPedi; 11-09-2012 at 10:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)