تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 53 از 53

نام تاپيک: Optimus Black P970 یا Xperia ray یا Xperia U

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز من این 3 گوشی + سامسونگ GS رو کاملا از نزدیک تست کردم و به اپتیموس بلک رسیدم اولا کیفیت صفحه نمایشش از همه این گوشی ها بهتره + دوربین کیفیت خیلی خوبی داره و میشه یه جورایی با دوربین ray مقایسش کرد + آندروید 2.4 براش میاد به زودی+ کیفیت ساختش خیلی بهتر از ray

+ صفحه بزرگتر + کره ای بودن گوشی + باتری بهتر + صدا بهتر + ....

در مورد برند الجی هم من کاری به حرف مردم ندارم تاحالا 3 تا گوشی از این برند داشتم واقعا راضی هستم اگر الجی هم مثل سامسونگ تبلیغات داشت مطمئنا خیلی بهتر فروش میکرد
    ری که الان گرون شده رفته دوربرای500تومن نمیارزه اخه قبلا 370بود

دوربین ری بهتره صفحه نمایششم بد نیست
    ال جی رواکثرا نپسندیدا میگن این گوشی رو که اپ میکنی سرعتش افت شدید پیدا میکنه
    خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین

maziarza: شما خودت این گوشی رو امتحان کردی از نزدیک ؟توی این رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای داری ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کردم به نظرم عکس های گرفته شده با lg مرده تر از ری اومد. نظر شما چیه ؟

داره خودمونی میشه LordPedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تبلیغات ال جی همچین کمم نیست تو ماهواره تو خیابون تو مجله همش تبلیغ پرادا3 3دی ال7 ...ال جی هست
    منتهاش هم قیمت محصولات وهم پشتیبانی ومحبوبیتش به سامسونگ نمرسه
    ال جی گوشی های رو اگه نگاه کنی نسبت به سامسونگ خیلی عقبه
    مخصولاا تو ایران چون خیلی از گوشی های سامسونگ تو ایران نمیاد
    خواهشا دیگه حرف از سامسونگ نزنید، همه می دونن اون یه کپی کننده ی پتنت بیشتر نیست. در ضمن اکثر کسانی که سامسونگ میخرن اصلا از طراحیش و کیفیت ساختش راضی نیستند. من شخصا خودم SII داشتم، دیگه بعد یه مدت حالم از بدنه و قیافش به هم خورد و رفتم فروختمشو هفته پیش Optimus Black خریدم. همچنین 10-12 نفر از دوستام بعد از خریدن SII و SIII، بعد از یه مدت مجبور شدن بخاطر قیافه و ساخت بی کیفیتشون اونا رو بفروشن. پول درآوردن بهر بهایی حتی کپی و سوء استفاده از سایر برندها کاملا نشون ندهنده ی ضعف یه کمپانیه، این ضعف در آینده بیشتر ظاهر میشه.

تبلیغات سامسونگ بیشتره الجی جدیدا به تبلیغ روی آورده شما تاحالا تبلیغ بلک رو جایی دیدی!!

از نظر قیمت که الجی خیلی کمتره پس ربطی به قیمت نداره

کدوم گوشی الجی از سامسونگ عقبه؟ سامسونگ کپی برداری بیش نیست الجی کوکی رو زد سامسونگ استار رو رونمایی کرد الجی آرنا رو تولید کرد بلافاصله سامسونگ جت رو معرفی کرد بعد هم که کپی از اپل و اون شکایت و داستانها

الان الجی اپتیموس G رو معرفی کرده میشه بگی کدوم گوشی سامسونگ در حد oG هستش؟

از نظر پشتیبانی هم الجی عقب بود اما الان خیلی بهتر شده همونطور که 2.4 برای اپتیموس میاد اما سامسونگ برای GS ...
    کاملا باهات موافقم 30vil عزیز. بالاخره سامسونگ یه روز مفتضح میشه، حتی اگرم مفتضح نشه، از سایر رقبا عقب میفته. الان کمپانی های دیگه دارن با طرح و ایده های نو و جذاب، گوشی های جدیدی وارد بازار میکنن. مثلا کمپانی Motorolla چندتا گوشی معرکه معرفی کرده که هر کدوم میتونن طرفدارای زیادی برای خودشون پیدا کنند. من خودم شخصا طرفدار کمپانی خاصی نیستم و اگر کار جدید، خلاقانه و تاپی معرفی بشه حتما میرم سراغش و اصلا مارک باز نیستم، ولی اگه از یه کمپانی بدم بیاد دیگه سمت محصولاتش نمیرم. سامسونگ واقعا دیگه شورشو در آورده، کپی کردن ها یه طرف و طراحی یکنواخت و دل زننده یه طرف دیگه. حالا بازم بیاین ازش حمایت کنین.
    Last edited by LordPedi; 11-09-2012 at 10:35.

4. این کاربر از LordPedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •