تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 755 اولاول ... 35435485525531532533534535536537538539545585635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دست شما هم درد نکنه فقط میشه اون انگلیسی رو برام معنی کنی فکر کنم دستور عمل باشه درسته؟
    خواهش می کنم
    ساده است. فقط اعداد آخرش باید اول باشه، مثلا میگه تو اون مرحله اگر دکمه کنسل رو دوبار فشار بدید، چراغ سبز میشه و اطلاعات EEPROM پرینت میشه.
    البته فکر کنم این مربوط به دستگاه شما نباشه اما ممکنه جواب بده.
    بهرحال این چیزی بود که من پیدا کردم.
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون ولی هیچکدوم کار نکرد

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    فکر کنم ایندفعه جدی جدی باید برم هد بخرم
    خداییش زور داره خود پرینترو خریدم 130 حالا باید هدشو بخرم 200
    امروز با 200 هزارتومان رفتم هد رو بخرم
    طرف میگه این قیمت هفته پیشه الان شده 280 هزار تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

امروز با 200 هزارتومان رفتم هد رو بخرم
    طرف میگه این قیمت هفته پیشه الان شده 280 هزار تومان

شانس بیاری گرونتر نشه :| با این وضعیت ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    یه پرینتر r290 اپسون دارم -- مخزن داره و زیاد باهاش کار نمیکنم
    چند روزیه که وقتی روشنش میکنم چراغ قطره روشن میشه و خود کارتریج میره آخر وامیسه، هدکلین هم میکنم ولی بعضی وقتها میاد وسط یه خونه رنگ رو خالی نشون میده یعنی ظاهرا" از مخزن رنگ نمیکشه، اون دکمه پشت کارتریج هست ، اونو چند ثانیه نگه میدارم بعد دکمه قطره رو میزنم بعضی وقتها درست میشه یعنی چراغ قطره خاموش میشه ولی بعضی وقتها بعد از خاموش کردن و بعد از چند دقیقه دوباره روشن کردن پرینتر چراغ قطره دیگه روشن نمیشه
    ولی در هر صورت وقتی پرینت میگیرم وسط عکس خط میندازه یعنی انگار نازل چکش درست نیست
    قبلا" هدش رو با الکل تمیز کردم ولی انگار اون آخر پرینتر سمت راست زیر کارتریج یعنی نه زیر کارتریج اون آخر آخر پایین کف پرینتر جوهر ریخته چون همیشه خیسه بادستمال میزنم سیاه میشه
    مخزنها هم جوهر د ارن یه بار هم هواگیریش کردم
    باید چیکارش کنم دیگه خستم کرده
    ممنون میشم راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    یه پرینتر r290 اپسون دارم -- مخزن داره و زیاد باهاش کار نمیکنم
    چند روزیه که وقتی روشنش میکنم چراغ قطره روشن میشه و خود کارتریج میره آخر وامیسه، هدکلین هم میکنم ولی بعضی وقتها میاد وسط یه خونه رنگ رو خالی نشون میده یعنی ظاهرا" از مخزن رنگ نمیکشه، اون دکمه پشت کارتریج هست ، اونو چند ثانیه نگه میدارم بعد دکمه قطره رو میزنم بعضی وقتها درست میشه یعنی چراغ قطره خاموش میشه ولی بعضی وقتها بعد از خاموش کردن و بعد از چند دقیقه دوباره روشن کردن پرینتر چراغ قطره دیگه روشن نمیشه
    ولی در هر صورت وقتی پرینت میگیرم وسط عکس خط میندازه یعنی انگار نازل چکش درست نیست
    قبلا" هدش رو با الکل تمیز کردم ولی انگار اون آخر پرینتر سمت راست زیر کارتریج یعنی نه زیر کارتریج اون آخر آخر پایین کف پرینتر جوهر ریخته چون همیشه خیسه بادستمال میزنم سیاه میشه
    مخزنها هم جوهر د ارن یه بار هم هواگیریش کردم
    باید چیکارش کنم دیگه خستم کرده
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    سلام دوست عزیز
    پرینتر های جوهر افشان حتما باید سه چهار روز یکبار کار کنن یا حداقل روشن و خاموش بشن تا خشک نشن.

پرینتر شما مخزن داره و این بدین معنی هست که کارتریج هاش چیپ اتو ریست اره، البته نه کاملا اتوماتیک. وقتی از کارتریج استفاده می کنید، داخل کارتریج شمارنده ای هست که مقدار مصرف رو حفظ می کنه و در حالت اصلی وقتی تموم میشه شما باید کارتریج جدید بخری، اما چون مخزن داری و از پشت بهش جوهر می رسه، کارتریج خالی نمیشه اما اون شمارنده همچنان کار خودش رو می کنه. با نگهداشتن اون دکمه در حالتی که کارتریج می خواد عوض بشه، اون شمارنده صفر میشه و تو کامپیوتر کارتریج رو پر نشون میده. این اتفاق ممکنه هر از چندگاهی برای هر رنگ بیوفته و هر سری که چراغ جوهر روشن شد شما باید دکمه اش رو بزنید و وقتی کارتریج رفت در محل تعویض، اون دکمه روی کارتریج رو بزنید.

پخصوصا پرینتر های اپسون در هر بار روشن شدن و خصوصا در هر بار هدکلین، مقدار (قابل توجهی) جوهر رو دور می ریزند. در حالت اصلی و عادی این جوهر که Waste Ink نامیده میشه در پشت پرینتر و داخل محفظه ای که حاوی پد های مخصوص هست (مشابه پد های پوشک نوزادان) ریخته میشه. این پد ها بعد از مدتی دیگه ظرفیت ندارن و بنابرین سر ریز می کنن و جوهر کف پرینتر سرازیر میشه. (البته قبل از اینکه این اتفاق بیوفته پرینتر خطای دوچراغ میده اما اون خطا رو میشه بدون تعویض پد ها بصورت نرم افزاری پاک کرد که این مشکل ایجاد می کنه.) البته جوهر کف پرینتر دلایل دیگه ای هم می تونه داشته باشه اما این یکی از مهمترین و عمده ترین دلایلش هست.

پشت پرینتر درب کوچکی هست که اگر باز کنید داخلش یه شلنگ هست که به همون مخزن جوهر پسماند وصله، می تونید اون رو جدا کنید و مثلا با لوله سرم یا آکواریم به یه شیشه متصل کنید تا جوهر های پسماند داخل شیشه بریزه و این مشلات پیش نیاد.

خطوط افقی در عکس ها عموما مربوط به گرفتگی نازل ها هستند که در حالت عادی با چندبار هدکلین رفع میشن. (در این حالت نازل چک کامل نیست)

با توجه به وضع پرینتر شما توصیه می کنم حتما به تعمیرگاه مراجعه کنید.

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ضمن سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان

من یه چاپگر سه کاره مدل samsung CLX-3175 دارم
    تقریبا دو هفته پیش بود که تونر مشکی مدل clt-k409s تموم شد و هی پیغام میداد که تونر تموم شده
    بعدش من تونر مشکی را که برای همین مدل بود پیدا کردم و دریچه را باز کردم و پودر را تو کارتریج ریختم
    مدتی به همین روال هم کپی میگرفت و هم پرینت میزد منتها همش پیغام میداد که دستگاه پودر نداره (با اینکه پر بود)
    جریان را به یکی از دوستام گفتم اون گفت کارتریجت چیپ داره بخاطر همون پیغام خالی بودن میده ولی میتونی همیجوری ادامه بدی و نمیخواد چیپ عوض کنی
    ولی امروز نمیدونم چه مرگش شده همش تو صفحه خود چاپگر پیغام میده toner exhausted و نه چاپ میکنه و نه کپی میگیره در صورتی که کارتریجش هم پر هستش
    حالا موندم چیکار کنم آیا با ریست مشکلش حل میشه یا نه
    اگه میشه اساتید لطف کنند راهنمایی کنند
    با تشکر فراوان

model : CLX-3175
    VOLTS : AC 220-240
    HERTZ : 50/60
    AMPS : 3.7A
    MANUFACTURED : APRIL 2010
    M/C : CLX-3175/TEC
    SN : Z0QQBAYZ400101M

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

درود بر همه دوستان و اساتید
    یک پرینتر سامسونگ 4300 دارم برای تعمیر - مشکل اصلیش توی پیکاپش بوده که در جاش نمیا ایستاد و چند بار دور میزد و چند کاغذ رو میکشید بعدش هم هنگ می کردن اون رو برطرف کردم الان موقع استات اصلا موتورش نمیچرخه یعنی فرمان به موتو نمیرسه یک ست موتور دیگه و کابل رابط موتور تا سر برد رو هم عوض کردن مشکلش حل نشده
    به نظر من داخل دستگا ه سنسوری کاغذ گیر کرده که اجازه استارت مجدد نمیده ولی نمی دونم کجاشه همه جاهای که فکرش و می کردم باز کردم و دیدم مثل هیترش و سنسورها حسگر کاغذش - ولی بی نتیجه است
    دوستان لطفا امداد تون رو برسونید که ابروی حرفه ای کارم در خطره ؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی.

آیا میدونید چطور میشه کاری کرد که مقدار جوهر درون کارتریج رو پس از شارژ دوباره تو برنامه پرینتر پر نشون بده ؟ (Estimated Ink Level) ...

یعنی یه جورایی ریستش کرد ؟

مدل پرینتر من :HP D5300
    شماره کارتریج های من : (140 مشکی) و (141 TriColor)

خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید ....

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی.

آیا میدونید چطور میشه کاری کرد که مقدار جوهر درون کارتریج رو پس از شارژ دوباره تو برنامه پرینتر پر نشون بده ؟ (Estimated Ink Level) ...

یعنی یه جورایی ریستش کرد ؟

مدل پرینتر من :HP D5300
    شماره کارتریج های من : (140 مشکی) و (141 TriColor)

خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید ....
    سلام دوست عزیز
    متاسفانه راهی نداره.
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •