بعدا شل و ول نمیشه ؟
بعدا شل و ول نمیشه ؟
اگه با اوضاع بازار در خواست من غیر ممکن نباشه!
لطفا دوستان آگاه جواب بنده رو هم بدن.
ممنون. من از قیمت ها اطلاعی ندارم! و نمیدونم دقیقا چه مدلی از خانواده کنوود باید تهیه کنم!
یک سوال اگر من الان دو کانال قرار بدم پس وقت دیگه که خواستم ساب بذارم باید یک آمپ مونو بخرم درسته؟ باز باید دوباره سیم از + باتری ماشین بکشم صندوق؟
اگر این جوری هست باید بگم که امکان این کار برای ماشین من نیست! و قرار دادن دو آمپ در کنار یک دیگر تمام فضای باقی مانده صندوق رو هم میگیره!!!
با سلام خدمت دوستان عزيز
من به تازگي روي ماشينم (تيبا) و روي تاقچه اصلي خودش يه جفت باند 718 معمولي با پخش کنوود 6049 نصب کردم بدون آمپلي فاير:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس اطلاعاتي که از فروم هاي مختلف کسب کردم باند 718 بايد بيس به نسبت خوبي داشته باشه. ولي توي ولوم معمولي هيچ خبري از بيس نيست!!!!
آيا ممکنه به خاطر نبود آمپ اين اتفاق افتاده باشه؟؟ اگر جواب مثبته لطفا يه آمپ مناسب ترجيحا با مارک کنوود و قيمتش بهم معرفي کنيد!!
اما اگر جواب منفيه پس بايد با نصب ساب اين مشکلو حل کرد! خوب پس بنا بر اين روي تاقچه اصلي نميشه ساب نصب کرد. حالا اگر کسي جايي سراغ داره تو تهران که تاقچه براي تيبا داره باز هم لطفا بهم معرفي کنه!!
واما اگه ساب ببندم: لطفا يه ساب و آمپ مناسب براي باند و ساب، باز هم ترجيحا با مارک کنوود و حدود قيمت هر کدوم رو بهم معرفي کنيد! (بايد توضيح بدم که کيفيت برام بيشتر از قدرت ارزش داره يعني مي خوام که تو ولوم معمولي همه فرکانسهاي صدا به خوبي شنيده بشه!!!)
سوال بعديم اينه که آيا ميشه با يه ساب 4 کاناله باندا و ساب رو درايو کرد ولي بانداي جلو رو مستقيم به پخش بدون آمپلي فاير وصل کرد که از بانداي جلو هم صدا داشت؟؟
دیشب ی مدل ultra یا ی همچین اسمی دیدم ( چینی بود) میگفت 130
کنوود هم تا 200 ت گیرتون میاد! چند مدل سونی هم زیر 200 دیدم
سلام
اگر بخواهيد سيستم بازي كنيد خير،وگرنه براي استفاده معمولي بد نيست.
گليدن آديو سيستم MX 165 PLUS
تو مبحث سيستم صوتي،برقتون هر چي قويتر و استيبل تر باشه بهتره. ولي با آمپراژ پائين هم ميشه سه سيستم سبك رو درايو كرد ولي نه با گرفتن ولومهاي بالا و اجراي باسهاي قوي به مدت طولاني. باعث افت ولتاژ تو مدار ميشه.
از نظر DAC هيچ فرقي ندارن.امكاناتش هم همينطور.
نه چرا دردسر بشه. اگر برقي بود شايد ولي مكانيكيها نه .
سابهاي كيكر كه عاليه ولي تقلبيش هم زياده و تشخيصش خيلي سخته.مراغب باش.
به به آقا محسن گل.كجائي پسر خوب.كم پيدائي،حالمون رو نميپرسي؟خوبي انشاءالله؟
اسپيكر 718 كوئلهاش 3 اهميه و ممكنه اگر مستقيم با پخش كار كنن به مشكل بربخورن.بهتره از آمپليفاير با توان RMS 100 وات براي درايو كردنش استفاده كنيد.البته از نظر كيفيت صدا به نظر من نسبت به قيمتش صداي خوبي نداره.
شايد بهتر بود مثلا مدل M6932A رو مي گرفتيد،نياز به امپليفاير هم نداشت صداش هم نسبت به قيمتش مناسبه.
میگم
حتما باید میزان بودجه رو مشخص کنین!
برای سیم مثبت هم کشیدن نه
یه سیم بکشین کافی هست
آمپ که فضایی اشغال نمیکنه
حالا ساب با باکسش آره ولی آمپ فضای خاصی رو اشغال نمیکنه
1450 رو که بیخیال شدم
ولی این مدلا که پنلشون باز میشه واسه گذاشتن سی دی بعضا دیدم شل و ول شدن که هی پرش دارن!!
الان بنظر شما من کدوم مدل رو بگیرم ؟
5350 رو میگه 250ت و 5450 رو 360 میگه !!
شما قیمت ندارین ؟
سلام بر تمام دوستان و اساتيد انجمن ، من يك جفت 6975 و يك امپلي King Power با ضبط 6050 پايونير روي ماشين (405) دارم ميخواستم يك ساب و آمپلي كه بيس با كيفيت بالا بهم بده تا سقف 400-500 بهم معرفي كنيد . پيشاپيش از لطفتون ممنونم
آمپ کنوود رو تهیه کردم. 325 هزار.
نمایندگی گلیدن کجاست؟ تلفنم داره ؟؟![]()
با تشکر ویژه از حمید آقای گل.![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)