سلام . میبینم که این تاپیک دوباره جون گرفته چند وقتی نبودیم.
من که اکانت East رو ولش کردم اومدم West . خداییش سطح بازیشون واقعا بالاتره از این East ها . تا لول 18 که توی East بودم هیچکی حرفه ای بازی نمی کرد و حالم از بازی بهم میخورد.
اومدیم توی West از همون اول که با Beginner میزدیم همه حرفه ای بودن . از همون اول جانگل و ترول و ... میفهمیدن یعنی چی . بر عکس East ای ها.
خلاصه دیگه از اول شروع کردم و الان لول 18 شدم. پول هامو جمع کردم 6300 تا . اشتباهی کردم بس ناگوار . همه پولمو دادم وین رو خریدم . یعنی فقط میتونم بگم گند زدن به این هیرو . از وقتی East رو ول کردم دیگه با وین بازی نکرده بودم . اما حالا دیدم توی این پچ های اخری واقعا گند زدن بهش . حیفه اون همه پول.
حالا میخوام پولا رو جمع کنم تا 6300 . هیرو 6300 ای چی خوبه بخرم . چشمم فیورا رو گرفته . البته خیلی نمیدونم چجوریاست . فکر میکنم یه چیزی تو مایه های yi باشه اره؟ کسی بازی کرده باهاش؟ هیروی بهتری هم هست؟ فعلا که هیروی زیادی ندارم زدم تو خط الیستر و AP Yi . بد نیست ولی الیستر داره خوب جواب میده.
راجع به انتی Voli اش هم باید بگم معرکه است. خیلی کم میاره جلوی الیستر. البته فقط اولای بازی.

جواب بصورت نقل قول
 من فیورا دارم باهاش هم زیاد بازی میکنم شدیدا بازی باهاش سخته.وین که چمپ خوبیه من دیدم اونایی که باهاش خوب بازی کنن همیشه دردسر میشن واسه اددم.اگه تو west تازه شروع کرددی یه چمپ fighter بگیر(darus,Riven) اینا بیشتر جواب میدن واسه شروع.
 لول بالا بود 4 ...