راست میگه باااااااااااااااااااااااا اا
راست میگه باااااااااااااااااااااااا اا
دهه ، شما دو عزیز کدوم دانشگاه هستین؟
بله مثل اینکهآقا ما داریم میریم درس بخونیم و مقادیر منطقی تفریح
![]()
چه توقعایی دارین !! این هم اتاقی ما دم به دیقه آواز می خوند ، آهنگایه لس آنجلسیو به سبک اپرا می خوند ، منو اذیت کنه!! صداش افتضاح بود
!!
یک ترم که برید دانشگاه نگاهتون به دانشگاه کاملا عوض میشه
دانشگاه ایران اون چیزی نیست که من و شما توقع داریم شاید الان متوجه نشوید اما در اینده نزدیک اون رو لمس میکنید
وضعیت خوابگاه بشدت به مکان و نوع مدیریت اون بستگی داره
ادم چرت خیلی خیلی زیاد در خوابگاه ها پیدا میشوند اگر قبل از دانشگاه یاد گرفته باشی بگی نه احتمال سالم بیرون اومدنتون زیاده اما اگر مشتی باشی و اهل دل درست اومدی خوابگاه
چقدر باید گفت اما نرود میخ اهنین در سنگ به طرف 1000 بار میگی اما در برخورد اول بامرام بودن و باحال بودن خودش رو ثابت میکنه و اخرش یه معتاد بدون سواد از دانشگاه میاد بیرون
خونه و خوابگاه خیلی فرقی نداره کلا موضوع به جنس طرف بستگی داره
اخه خونه اجاره کردن هم دردسر های خودشو داره ! غذا و بسیاری مسائل دیگه !
خب خوابگاه اتاق مطالعه هم داره دیگه؟
غذا دانشگاه ژتون غذا نمیده؟
حالا از کجا چند نفر بخوایم پیدا کنیم واسه خونه؟عین اینایی که ورودی شهرها وا میستن رو یه مقوا مینویسن سوئیت ، منزل ورودی خوابگاه وایسیم؟
![]()
تازه اومدیم و زندگی با همون چند نفر هم از خوابگاه بدتر بودتو برخورد اول نمیشه شناخت که
دوستانی که خونه گرفتن تجربیاتشونو بگن لطفا
![]()
خب ژتون مگه فقط ناهار نمیشه ؟! شام و غیره چی میشه پس !
حالا جالب اینجاست که خونه دانشجویی برای چند تا پسر به سختی گیر میاد ! اینم از شاهکار های جامعه ما هست که استدلالشون اینه که پسر ها درس نمیخونن اما دختر ها درس میخوننواسه همین 80 درصد مواقع نوشتن اجاره خانه دانشجوی پسر نداریم !
شام میدن ولی احتمالا روز جمعه کلا باید رو پای خودتون وایسید !!![]()
![]()
![]()
![]()
بچه هایی که میرن شهر دیگه ، کتابایی که اساتید معرفی میکنن از کجا میگیرید؟دانشگاه کتابفروشی داره؟آخه شهر خودمونم نیست آوارش شیم اینور اونور کتاب پیدا کنیم واسه جلسه بعدکتابا همون جلسه اول معرفی میشه دیگه؟اگه گیر نیاریم
![]()
آقا این چه حرفیه میزنی شما ؟؟؟ من خودم تو خوابگاه 4 تا دانشگاه (بیرجند - یزد - سمنان - ایلام) هر کدوم 1 ترم زندگی کردم ! اصلا این شرایطی که شما میگین نیست ! نه تنها اتاق خودمون ، بلکه اتاقای بغل هیچ کدوم اهل سیگار و قلیون و ... نبودیم. حتی قبل از سلف هماهنگ میکردیم و دسته جمعی میرفتیم مسجد دانشگاه نماز جماعت . فضای خوابگاه اونجوریا هم بد نیست ! همه چی بستگی به خودت داره و انتخاب هم اتاقیات . من که به شخصه فک می کنم فضای خوابگاه سازنده هم میتونه باشه . آدم اگه تنش بخاره فرقی نمی کنه تو خوابگاه باشه یا تو شهر خودشون. مستعد باشه به لجن کشیده میشه . وقتی آدم میره دانشگاه به سنی رسیده که تشخیص بده چی به صلاحشه چی نیست. بنا بر این این که میگن طرف پاک بود رفت دانشگاه خراب شد همش چرت و پرت محضه . چرا ما خراب نشدیم پس ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)