تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 737 از 966 اولاول ... 237637687727733734735736737738739740741747787837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,361 به 7,370 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

یه سوال فوری داشتم

سلام دوستان ، من فقط ده نفر زیر حد نصاب قبولی دانشگاه آزاد ( اولویت اولم ) هستم ، آیا میتونم رزرو کنم و امیدوار باشم در صورت عدم تکمیل ظرفیت اون اولویت من رو هم قبول کنن ؟

ممنون
    اول بگم اینی که می گم حتما جواب درست نیست ولی:
    تا اونجا که می دونم اون نفراتی که به عنوان قبولی اعلام می شن خودشون جزء تکمیل ظزفیت هستن
    مثلا پزشکی نجف آباد زده توی دفترجه پذیرش 70 نفر ولی توی کارنامه 195 نفر رو قبول کردن که فکر می کنم حدود 3 برابر ظرفیت اعلام قبول کردن و حتما همه 195 اعلام شده قبول حتمی نیستن

شما هم مثلا اگه رتبت شده مثلا شده 205 اگه چیزی که گفتم درست باشه دیگه جزء ذخیره ها نیستید
    Last edited by ehsan_; 07-09-2012 at 17:11.

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

6200 عزیزم قشم آخرین نفر قبولیه تو کارنامه زده
    من که میگم این 7000 به بالا ها نمیان قشم ی
    اینکه می گی مال پارساله یا امسال؟
    مثلا دوست من انتخاب دومم قشم بوده ترازشم 6600 هست ولی قبول نشده و زده اخرین نفر قبول شده ترازش 7098 ! بین الملل قشم

داره خودمونی میشه p30v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ترم یک رو به هیچ وجه نمی شه خودمون واحد برداریم؟
    می شه برای 2 ترم اول همه عمومیا رو برداریم ؟
    از ازاد به دولتی هیچ رقمه تطبیق واحد نمی دن؟

داره خودمونی میشه lordfarid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مثلا دوست من انتخاب دومم قشم بوده ترازشم 6600 هست ولی قبول نشده و زده اخرین نفر قبول شده ترازش 7098 ! بین الملل قشم
    برای انتخاب دوم 7000 میخواد . برای انتخاب اول تا 128 تا با ذخیره ها 6200 . اما اینا قبول نمیشن . 50 نفر میگیره . که تا 6500 قبولی قطعی شدن . و بقیه ذخیره هستند . اگه نیان از قطعی ها میره برای ذخیره ها و خیلی از قطعیا نمیان شاید 10 20 تا قطعیا برن . برا همین خیلی از ذخیره ها قبولی قطعی میشن تو تکمیل ظرفیت .
    و یک سری دیگه ذخیره هم تو دی ماه قبول میشن . اگه کلا تو ذخیره هم نیست دوستت ممکنه تو دی زنگ بزنن برای کیش بخوانش .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    خب تا نتایج سراسری بیاد بریم تو کار آزاد
    سه سوال داشتم که سومی مهمتره ، ممنون میشم کسانی که میدونن جواب بدن.

اول اینکه مهلت ثبت نام دانشگاه آزاد از کی و تا کی هست؟

دوما اینکه این رتبه ی ما و رتبه آخرین فرد قبول شده که مینویسن جلوی هر رشته شهر تو آزمون آزاد رتبه ی ما تو چیه؟یعنی این عدد نشون دهنده رتبه ما بین چه جامعه آماری هست؟

سوم اینکه خیلیا برای آزمون آزاد ثبت نام میکنن و از بینشون خیلیا میرن سراسری که قبول شدن و در نتیجه برای ثبت نام تو آزاد نمیان و خب احتمالا جای زیادی خالی بشه.درسته؟ اگه فرق رتبه ما با آخرین رتبه قبولی زیاد نباشه و به خاطر همین اختلاف تو انتخاب دوم قبول بشیم میتونیم بریم جای خالی کسانی که نرفتن تو انتخاب اول ما رو پر کنیم؟این تکمیل ظرفیت که میگن همینه؟شرایط خاصی داره؟کی شروع میشه؟این موردی که توضیح دادم امکانش هست برای کسی که تو انتخاب دوم قبول شده (منظورم از قبول شده اینه که الان اسم من برای انتخاب دوم ثبت شده و میخوام برم جای خالی نفرات توی انتخاب اولو پر کنم، آخه مثل اینکه یه حالتی هست که اگه هیچکدومو قبول نشیم تو یه مهلتی میشه دوباره انتخاب رشته کرد)؟چه راهی پیشنهاد میدید؟

مرسی.
    کسی نبود؟

در آغاز فعالیت آناهيت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام. اول اينكه احتمالا ثبت نام آزاد همزمان با سراسريه. يعني 25 تا 30 شهريور. هر رتبه اي كه مينويسن مربوط به همون رشته ميشه. يعني بين كسايي كه براي اون رشته امتحان دادن. تكميل ظرفيت ازاد رو خود مركز آزمون اعلام ميكنه. نياز به اقدامي نيست. خودشون 10 مهر روي سايت ميذارن اسم كسايي رو كه براي تكميل ظرفيت قبول شدن. اگر اونايي كه الان قبول شدن نرن براي ثبت نام جاشون خالي ميشه براي اونايي كه قبول نشدن. ربطي هم به انتخاب دوم نداره. خودشون براي انتخاب اول شركتت ميدن. بايد فقط منتظر باشي و دعا كني.
    من راجع به انتخاب رشته مجدد شنيده بودم كه وسط سال تحصيلي گذشته انجام شد. ولي فكر نمكينم دوباره بشه انتخاب رشته كرد. راستي تكميل ظرفيتم تا حدودا 50 نفر اختلاف رو ميشه اميدوار بود. البته بازم به رشته بستگي داره. هر روز سايت آزاد رو چك كن. همه ي خبرا اونجاست. موفق باشي.

7. این کاربر از آناهيت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام. اول اينكه احتمالا ثبت نام آزاد همزمان با سراسريه. يعني 25 تا 30 شهريور. هر رتبه اي كه مينويسن مربوط به همون رشته ميشه. يعني بين كسايي كه براي اون رشته امتحان دادن. تكميل ظرفيت ازاد رو خود مركز آزمون اعلام ميكنه. نياز به اقدامي نيست. خودشون 10 مهر روي سايت ميذارن اسم كسايي رو كه براي تكميل ظرفيت قبول شدن. اگر اونايي كه الان قبول شدن نرن براي ثبت نام جاشون خالي ميشه براي اونايي كه قبول نشدن. ربطي هم به انتخاب دوم نداره. خودشون براي انتخاب اول شركتت ميدن. بايد فقط منتظر باشي و دعا كني.
    من راجع به انتخاب رشته مجدد شنيده بودم كه وسط سال تحصيلي گذشته انجام شد. ولي فكر نمكينم دوباره بشه انتخاب رشته كرد. راستي تكميل ظرفيتم تا حدودا 50 نفر اختلاف رو ميشه اميدوار بود. البته بازم به رشته بستگي داره. هر روز سايت آزاد رو چك كن. همه ي خبرا اونجاست. موفق باشي.
    سلام.
    رشته یا رشته شهر؟
    درست متوجه نشدم ، الان آخرین رتبه قبولی مکانیک آزاد مشهد 449 یعنی 449 نفر قبول شدن؟: دی
    خب ده مهر که دیگه کلاسا شروع شده و باید ثبت نام کرده باشیم، ما چجوری تکلیفمونو بدونیم اگه تو تکمیل ظرفیت قبول نشدیم که کلا دانشگاه میپره؟یعنی نباید ثبت نام کنیم تا مثلا ده مهر به امید تکمیل ظرفیت؟یا اینکه تو اولویت دوم آزاد یا مثلا دانشگاه های سراسری ثبت نام میکنیم اگه قبول شدیم منتقل میشیم اولویت اول آزاد؟

راستی شرایط مهمان شدن یا انتقالی یا ... برای پسرا تو آزاد سخته واسه شهر خودم (مشهد)؟
    مهمان شدن با انتقالی چه فرقی داره؟مهمان شدن محدودیت داره که چند ترم باشه؟

ممنون از پاسختون

داره خودمونی میشه nahal93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

كسي در مورد شيمي دارويي مي دونه؟؟ مي شه بعدش رفت دارو؟؟
    اگه منظورتون داروسازیه که نمیشه همچین چیزی.یعنی واسه فوق لیسانس من نشنیدم بشه دارو خوند.ولی مثل اینکه میشه برای تخصص داروسازی شرکت کرد و امتحان داد (با سایر دانشجوهای دارو)

داره خودمونی میشه nahal93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

امسال هم 6200 بوده. احتمالا نیمه دوم از کیش بهش اطلاع میدن.البته من تا اینجا میدونم که پارسال به 6800 به بالا sms دادن واسه قبولی.شاید امسال پایینتر بیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    رشته یا رشته شهر؟
    درست متوجه نشدم ، الان آخرین رتبه قبولی مکانیک آزاد مشهد 449 یعنی 449 نفر قبول شدن؟: دی
    خب ده مهر که دیگه کلاسا شروع شده و باید ثبت نام کرده باشیم، ما چجوری تکلیفمونو بدونیم اگه تو تکمیل ظرفیت قبول نشدیم که کلا دانشگاه میپره؟یعنی نباید ثبت نام کنیم تا مثلا ده مهر به امید تکمیل ظرفیت؟یا اینکه تو اولویت دوم آزاد یا مثلا دانشگاه های سراسری ثبت نام میکنیم اگه قبول شدیم منتقل میشیم اولویت اول آزاد؟

راستی شرایط مهمان شدن یا انتقالی یا ... برای پسرا تو آزاد سخته واسه شهر خودم (مشهد)؟
    مهمان شدن با انتقالی چه فرقی داره؟مهمان شدن محدودیت داره که چند ترم باشه؟

ممنون از پاسختون
    کسی نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •