تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 847 از 2365 اولاول ... 34774779783784384484584684784884985085185789794713471847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,461 به 8,470 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

اگه ميتوني بودجتون رو بالا ببريد 80PRS بگيريد.
    سلام حمید جان 80prs سراغ دارین...؟
    قیمت..؟
    در ادامه صحبت دوست عزیزمون حمید جان
    خدمت شما عرض کنم تو این رنج که شما گفتین بهترین پخش ها مدل هایی بود که من گفتم و مدل P80 RS بود که آقا حمید گفتن.
    اینا که ما گفتیم پخش های بسیار عالی و حرفه ای هستن اما الان پخش نو بخوای در حد همون 400 هزار تومن یا کمتر هم میتونی انتخاب کنی.
    اما P80 RS و P80 RS II رو حتما و حتما از نزدیک ببینید.

مدل P80 RS خیلی کم گیر میاد چون قدیمی هست همون RS II هم کم گیرمیاد.
    آخرین قیمت هاشون بین 450 تا 500 هزار تومن بودن الان شاید بیشتر یا کمتر شده باشه انشالا رفتین برای خرید
    قیمت نهایی هم دستتون میاد.
    فقط یه تفاوت بین این 2 مدل هست اونم اینکه مدل P80 RS قابلیت خواندن فایل MP3 رو نداره و فقط فایل AUDIO ( صوتی ) رو میخونه.
    این 2 پخش درگاه USB ندارن و اگر USB لازم داشتین باید از کیت های UB100 مخصوص پخش های پایونر رو به پخش P80 RS یا P80 RS II وصل کنید.( البته این کیت EXTERNAL هست )
    سلام
    محمد جان فکر کنم شما 80prs با p80 اشتباه گرفتی
    p80 هر دو مدلش قدیمیه و پخش خیلی خوبیه با تنظیمات کامل و پروسسور خوب و اتو اکولایزر و البته بدون یو اس بی... یه زمانی 250 بود! با ub 100 هم کامل میشدن که اونم مشکلات خودش رو داشت که الان قیمتش 150 تومن و نیست!
    کلا خیلی صرفه نداره
    80prs پخش جدیده که کلا یه دنیاس واسه خودش تنظیمات نتورک 2 تا یو اس بی! و ... قیمتش حدود 300 دلاره..

اگه نباشه جاش خالی می مونه nobody2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    جلو مونیتور

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز یه هدیونیت 7013 کنوود گرفتم .بهم گفتند نسبت یه 7016 بهتر هست نظر شما چیه ؟ البته 7016 تنظیمات ریز زیاد داره ولی من زیاد اهل تنظیمات نیستم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nobody2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    جلو مونیتور

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز یه هدیونیت 7013 کنوود گرفتم .بهم گفتند نسبت یه 7016 بهتر هست نظر شما چیه ؟ البته 7016 تنظیمات ریز زیاد داره ولی من زیاد اهل تنظیمات نیستم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حمید جان حدود قیمت 7205 کنوود رو می دونید
    و اینکه با گارانتی کدوم شرکت خوبه و معتبرتره؟
    و از چه کلاسیه؟
    و اینکه بین پایونیر 5500T و کنوود 7205 و نیز آمپهای خود dls که تو پستهای قبلی معرفی کرده بودی کدوم رو انتخاب کنیم بهتره؟

باز هم ممنون از پاسخدهیت
    7205حدودا 265تومن هست اما فکر کنم قیمتش رفته بالا
    گارانتی شرکت نت الکترونیک هست!
    من چند روز پیش از اقا حمید خریدم

5. این کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلام . یک راهنمایی میخواستم
    من هد یونیتjvc دارم مدل kd-r526 با باند معمولی. میخوام یکی چیزی بزارم که بیس بیشتری بده! زمانی که میخواستم بخرم تو فکر این جریان بودم که بعدا تقویت کنم. هد یونیت من 4 کانال هست
    حالا سوالات من:
    1- من از این ساب بشکه ای ها که بهش بوم باکس میگن میخوام بذارم مارک jbl این خوبه؟
    2-دینام ماشین 60 آمپری هست جواب میده ؟ ولی باطری 74
    3-آمپ هم نیازه برای بوم باکس؟
    4- با باند معمولی ها میشه این کار رو کرد یا باید باندی بخرم که به آمپ هم وصل بشه؟!
    5- یک آمپ جواب گو بوم باکس با باند رو هست؟
    6-باید سیم برق مستقیم از باطری ببرم صندوق عقب؟
    7- قیمت ها و مارک های رو میشه بگین؟!
    ممنون.
    Last edited by amir_toos; 05-09-2012 at 10:12.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان شما سروری
    یه دونه ای داداش

حمید جان حدود قیمت 7205 کنوود رو می دونید
    و اینکه با گارانتی کدوم شرکت خوبه و معتبرتره؟
    و از چه کلاسیه؟
    و اینکه بین پایونیر 5500T و کنوود 7205 و نیز آمپهای خود dls که تو پستهای قبلی معرفی کرده بودی کدوم رو انتخاب کنیم بهتره؟

باز هم ممنون از پاسخدهیت
    سلام.قربونت برم.
    265 گرفتم براي حسين جان.ميگفتن داره شركت گرون ميكنه.نت الكترونيك هستش.
    5500T هم خوبه.DLS آمپهاش هم كمه و هم گرون.وگرنه كيفيتش بالاتر هست از اين دو برند.
    سلام حمید جان 80prs سراغ دارین...؟
    قیمت..؟
    نه متاسفانه امير جان.
    سلام دوستان
    7016 بهتر هستش.
    7205حدودا 265تومن هست اما فکر کنم قیمتش رفته بالا
    گارانتی شرکت نت الکترونیک هست!
    من چند روز پیش از اقا حمید خریدم
    البته من كه مغازه ندارم ،براي ايشون تهيه كردم.
    سلام . یک راهنمایی میخواستم
    من هد یونیتjvc دارم مدل kd-r526 با باند معمولی. میخوام یکی چیزی بزارم که بیس بیشتری بده! زمانی که میخواستم بخرم تو فکر این جریان بودم که بعدا تقویت کنم. هد یونیت من 4 کانال هست
    حالا سوالات من:
    1- من از این ساب بشکه ای ها که بهش بوم باکس میگن میخوام بذارم مارک jbl این خوبه؟
    2-دینام ماشین 60 آمپری هست جواب میده ؟ ولی باطری 74
    3-آمپ هم نیازه برای بوم باکس؟
    4- با باند معمولی ها میشه این کار رو کرد یا باید باندی بخرم که به آمپ هم وصل بشه؟!
    5- یک آمپ جواب گو بوم باکس با باند رو هست؟
    6-باید سیم برق مستقیم از باطری ببرم صندوق عقب؟
    7- قیمت ها و مارک های رو میشه بگین؟!
    ممنون.
    پخش شما دو تا خروجي Pre Out 2.5V داره كه كمه و بهتر بود Hi Volt بود.ضمنا شما فقط ميتونيد (در حالت استاندار نه استفاده از كابل 1 به 2) دو استيج داشته باشيد. عقب/جلو يا عقب /ساب ووفر
    1-اين نوع سابها كيفيت خوبي ندارن،شما بهتره ساب رو جدا تهيه كنيد و با توجه يه موزيكهائي كه گوش ميديد،باكس رو خودتون بسازيد.
    2-خوبه
    3-100% براي سيستم ساب ووفر بايد آمپليفاير قدرت موجود باشه
    4-اگر ساب ووفر ببنديد به خاطر گرفتن قدرت بيشتر صداي اسپيكرهاتون در مقابل ساب ضعيف ميشن.بهتره تعويض بشن.باز هم در نظر داشته باشيد كه خروجي پخشتون دو تا هست.
    5-اگر فقط 3 كانال بخواهيد استفاده كنيد،يعني عقب و ساب بله يك دستگاه امپليفاير 4 كانال يا 3 كانال كافيه.
    6-براي آمپليفاير حتما بايد كابل برق جدا گونه در نظر گرفته بشه. حد اقل 8 گيج به پائين.
    7-قيمتها و برندها متفاوت هستن. شما ابتدا تصميم بگيريد كه اسپيكر ها و پخش رو تعويض ميفرمائيد يا خير.
    موفق باشيد،خدمت آقا علي ابن موسي الرضا (ع )هستيد،ما رو هم از دعاي خيرتون بي بهره نگذاريد.
    Last edited by hamidR15; 05-09-2012 at 10:42.

8. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

پخش شما دو تا خروجي Pre Out 2.5V داره كه كمه و بهتر بود Hi Volt بود.ضمنا شما فقط ميتونيد (در حالت استاندار نه استفاده از كابل 1 به 2) دو استيج داشته باشيد. عقب/جلو يا عقب /ساب ووفر
    1-اين نوع سابها كيفيت خوبي ندارن،شما بهتره ساب رو جدا تهيه كنيد و با توجه يه موزيكهائي كه گوش ميديد،باكس رو خودتون بسازيد.
    2-خوبه
    3-100% براي سيستم ساب ووفر بايد آمپليفاير قدرت موجود باشه
    4-اگر ساب ووفر ببنديد به خاطر گرفتن قدرت بيشتر صداي اسپيكرهاتون در مقابل ساب ضعيف ميشن.بهتره تعويض بشن.باز هم در نظر داشته باشيد كه خروجي پخشتون دو تا هست.
    5-اگر فقط 3 كانال بخواهيد استفاده كنيد،يعني عقب و ساب بله يك دستگاه امپليفاير 4 كانال يا 3 كانال كافيه.
    6-براي آمپليفاير حتما بايد كابل برق جدا گونه در نظر گرفته بشه. حد اقل 8 گيج به پائين.
    7-قيمتها و برندها متفاوت هستن. شما ابتدا تصميم بگيريد كه اسپيكر ها و پخش رو تعويض ميفرمائيد يا خير.
    موفق باشيد،خدمت آقا علي ابن موسي الرضا (ع )هستيد،ما رو هم از دعاي خيرتون بي بهره نگذاريد.
    ممنون از راهنمایی تون.
    والا در مورد هد یونیت من زورم میاد عوض کنم. چون تازه خریدم!بحساب خودم چیزی گرفتم که بعدا اگر خواستم اضافه کنم راه داشته باشه!
    البته ماشین من باند جلو نداره!!!! پس فکر کنم هد خودم جواب گو باشه؟
    2- دوست ندارم از این ساب های باز استفاده کنم! همین بشکه ای ها خیلی برام جذاب تره .یعنی خوب نیست این نوع ؟
    3-باند پایونیر 6975 ( اگر اشتباه نگفته باشم) بگیرم؟
    4- آمپ هم پایونیر خوبه؟ مارشال هم دیدم 60 تومن قیمت دادن.
    5-خب خازن با چه ظرفیتی لازمه؟
    --
    چشم آقا حمید عزیز. شما روی چشم ما جا دارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون.
    والا در مورد هد یونیت من زورم میاد عوض کنم. چون تازه خریدم!بحساب خودم چیزی گرفتم که بعدا اگر خواستم اضافه کنم راه داشته باشه!
    البته ماشین من باند جلو نداره!!!! پس فکر کنم هد خودم جواب گو باشه؟
    2- دوست ندارم از این ساب های باز استفاده کنم! همین بشکه ای ها خیلی برام جذاب تره .یعنی خوب نیست این نوع ؟
    3-باند پایونیر 6975 ( اگر اشتباه نگفته باشم) بگیرم؟
    4- آمپ هم پایونیر خوبه؟ مارشال هم دیدم 60 تومن قیمت دادن.
    5-خب خازن با چه ظرفیتی لازمه؟
    --
    چشم آقا حمید عزیز. شما روی چشم ما جا دارید.
    اول بخاطر دخالت عذر میخواهم.
    عرضم به حضور شما دوست گرامی.
    نکته ای که حمید جان گفتن بهتون فقط به خاطر کیفیت و دیستورشن کمتر بعد از نصب آمپ هست که اونم تا حدودی رفع شدنی هست!
    برای استیج جلو میتونید از کیک پنل استفاده کنید. که اونم بستگی به اسپیکر های جلو و پارامتر هاشون داره.
    منظورتون از ساب های باز اگر فری ایر باشه که باید بگم کلا فری ایر یعنی وات هدر دادن پای یه چیز الکی بوم باکس هم میتونه جوابگو باشه اما بازم اونی که باید باشه نمیشه چونکه از لحاظ پارامتریک شاید اصلا همخونی نداشته باشه و ساخت اون باکس اصلا برای اون سابی که مد نظرتون هست نباشه.
    6975 رو خدا رحمتش کنه اگر قدیمی و اصل گیر آوردین (مدل های 83 تا 85 فقط) خریداری کنید وگرنه پولتون رو تو جوب آب بریزید بهتر هستش.
    آمپ پایونر صد در صد بهتر از مارشال هست.مارشال یه برندی هست که ملا دروغ واسه مصرف کننده هاش زیاد داره قطعات خیلینا مرغوبی هم برای ساختش درونش بکار رفته شده.
    خازن خریدنش خالی از لطف نیست اما اول سیستمو مشخص کنید تا بعد ببینید چه ظرفیتی رو لازم دارید.
    به نظر من شما انتخاباتون رو رویبرند هایی که میگم بذارید
    آمپ= کنوود
    اسپیکر= دی ال اس و آدیو سیستم
    ساب= کنوود یا سانداستریم یا آلپاین تایپ اس
    پیشنهاد هایی که بهتون دادم یه جورایی به جیب یکی مثل خودم نزدیک هست یعنی با قیت کم بهترین جنس رو میتونم بخرم نه اینکه برم با نصف قیمت مثل آمپ مارشالی که عرض کردید بخرم و به بدترین کیفیت برسم.

یا حق

11. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام باندای سمند رو عوض کنم منتها نمیخوام زیاد هزینه کنم در حد 100 تومن یه چیز معمولی میخوام ببینم چیزی تو این رنج پیدا میشه ظبط هم سونی هستش مدل GT385 ممنون میشم راهنمایی کنید ببخشید دیگه تازه کارم
    کسی جواب منو نمیده

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

خب ممنون از شما محمد خان.
    پس با این تفاصیر بحث خازن آخر سر میذاریم.
    حقیقتش من از این اصلاحاتی که استفاده میکنید بی اطلاع هستم. و میتونم بگم در این رابطه 0 کیلومتر هستم
    ماشین من بیوک هست در قسمت جلو یک باند کوچک هست که مربوط به رادیو میشه! البته وارد مدار نیست!!!
    من روزی که هد رو خریدم خودم با استفاده از نقشه سیم ها رو وصل کردم چون کار خیلی ساده ای بود . اما امروز که میخوام پیشرفته تر کنم با کمبود اطلاع و تجربه رو برو هستم
    در قسمت طاقچه عقب که جای شیشه هست به طور فابریک بر روی شاسی فلزی جای پرس شده باند ها قرار داره و نیاز به برش زدن آن نیست! فقط به نظر من باید با نوپان و موکت مشکی یک قاب درست کرد که باند ها در اون قرار بگیرن.
    بدین خاطر اصرار روی بوم باکس یا همون به قول خودم ساب بشکه ای دارم که در داخل صندوق جای دقیق اون هستش و در زمانی که صاحاب قبلی داشته از همین بوم باکس ها استفاده میکرده.
    اگر بخوایم از این ساب های معمولی که روی طاق نصب میشن استفاده کنم تیپ عقب ماشین بهم میخوره یا اینکه باکسی در صندوق نصب بشه بیشتر تو ذوق میزنه!
    حالا بازم من متوجه نشدم میشه روی این بوم باکس های بشکه ای حساب باز کرد؟ چیزی خوب باشه نه زیاد چون تو شهر مشکل ساز میشه و نه اینکه کم باشه و با باند معمولی فرق نکنه!!!
    آمپ هم طبق فرمایش شما از کنوود استفاده خواهم کرد ولی چه مدلی؟ وضعیت تقلبی و اصلی بودن به چه صورته؟
    پایونیر در چه وضعیتی هست؟
    در مورد اسپیکر هم میشه مدل هایی که برای من مناسب هست نام ببرید؟
    بازم از همه ممنون
    یکی چیزی تو این مایه ها منظورمه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by amir_toos; 05-09-2012 at 13:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •