تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 63 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 628

نام تاپيک: تمام مباحث در مورد بازی COD MW3 تحت شبکه و آنلاین

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

menu-->play-->creat a class
    از اینجا میتونید خودتون اسلحه ببندید!!!

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

10

سلام بر دوستان.
    هکر اصلی آلتر دوباره MW3 رو -- کرد:

اول یه توضیح مختصر :
    هکر اصلی این روش که به 4D1 یا Four Delta One معروفه و تازه رلیز شده ، کسی نیست جز هکر اصلی آلتر مرحوم که در اصل میشه گفت پدر -- CoD هستش و اولین نفری بود که CoD رو -- کرد . اون موقع که MW2 -- شد هنوز تکنوی پر از مشکل متولد نشده بود . تکنویی که هنوز نتونسته یه آنتی چیت قوی برای مستر سرورش وصل کنه . تکنویی که این قابلیت رو نداره شما در بازی تیمتون رو عوض کنید . تکنویی که DLC ها ( مپهای جدیدو ) ساپورت نمیکنه . تکنویی که ...

شروع کار :
    هشدار : اول از همه یه هشدار به کسانی که به روش تکنو بازی میکنن ؛ اونم اینکه اگر میخواید روش تکنو رو هم بازی کنید ( مخصوصا برای کلن جدید که میخوایم بزنیم ) یه کپی کامل از بازیتون بگیرید و به یه محل دیگه نصب کنید . بعد این روش 4D1 رو روی اون کپی اجرا کنید . در این صورت شما دوتا بازی mw3 در سیستمتون دارید و به دو روش مختلف بازی میکنید .

1- در این سایت عضو شید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- DLC هارو دانلود کنید ( حجم تقریبی 2 گیگ ) :

( هر چی که از دانلود این فایلا :

بدست میاد بعد از اکسترکت به این مسیر بریزید : Game Folder/zone/DLC اگه پوشه ی DLC نبود در پوشه ی zone با حروف بزرگ ایجادش کنید )

و هرچی که از دانلود این فایلا :

بدست میاد رو بعد از اکسترکت به game folder/Main بریزید )

3- این فایلا رو دانلود کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( حجم 25 کیلوبایت )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( از mw2 ) ( حجم 65 مگ )

( این دو فایل رو هم به همون پوشه ی DLC بریزید )

4-این آپدیتر رو دانلود و به محل نصب بریزید ( البته اول 3 فایل بالا رو باید ریخته باشید )

5- آپدیتر رو اجرا کنید تا فایلای اجرایی رو با حجم کم دانلود کنه

6- بعد از آپدیت به وسیله ی آپدیتر فایل LaunchIW5MP رو اجرا کنید و با اکانتی که در سایت بالا ساختید لاگین کنید و وارد بازی شید سرور لیست و صفا

دوستان من خودم دارم DLC ها رو دانلود میکنم . اما آموزش تست شده هست توسط 3 نفر از دوستام . پس اطمینان بنموئید اگه دقت کنید روش بازی کردنم دقیقا شبیه آلتری هست که اولین بار mw2 رو -- کرد .

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رونوشت از : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رفع مشکلات 4Deta1 .... افزودن به Xfire :

1.مشکل بالا بودن پینگ در سرور ایرانی و Steam Connectin Feild. مشکلی که خودم داشتم.. برای همین یه سری به فروم اصلی 4D1 زدم و یه چیزایی دستگیرم شد.. فقط قبلش باید صبور باشید... توی فروم گفته بود که چیز معمولی برای تازه وارد ها به 4D1 و احتمال داشتن این مشکل برای همه اونا زیاده .. راه حلشم یه بار وارد سرور شید و بعد از اینکه پینگتون ناکار شد بیاید بیرون و دوباره وارد سرور شید.... پینگتون درست میشه.. اگر نشد صبـــور باشید. بعد از چند بار بازی کردن یعنی رفتن بیرون و اومدن داخل سرور های ایرانی و خارجی مشکل شما با سرور ها حل میشه و توی همه ی سرور ها پینگتون 20-50 تا پایین تر از Tekno کزاییییییی...
    2.مشکل مینی مپ بازی و نداشتن نقطه ها!. این مشکل هم رو همه دارن.. یعنی از هرکی هم بپرسی میگه فعلا مشکل 4D1 و حل نمیشه.... ولی میشه... راه حلشم برید تو پوشه player2 و فایل config_mp.ini رو حذف کنید...
    3.مشکل با مپ ترمینال.
    بعد از دانلود فایل مپ ترمینال و لودینگش این فایل ها هم باید دانلود کنید و تو پوشه main بریزید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای iw_33.iwd
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای iw_34.iwd
    4.مشکل موندن تو Connecting و Server Connection Time Out. راه حلشم باید تاریخ و ساعت ویندوزتون به روز باشه و زمان رو یک ساعت به عقب ببرید.
    5.آیا میشه Nickname رو عوض کرد؟. بله میشه :| راه حلشم برید تو سایت اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از سربرگ های بالا برید تو این قسمت UCP بعدشم برید تو قسمت Profile و بعد Edit account settings . خوب تو این قسمت میتونید اون رو عوض کنید و بعدشم رمزعبورتون رو اون پایین بزنید و کلید Submit رو بفشارید.

اگر چیزی از قلم افتاده یاد آوری کنید ویا اگر مشکل جدیدی داشتید حتما بگید

---------------------------------------------------------------------|
    حالا بریم بازی رو به xfire معرفی کنیم.
    برای این کار همانند گذشته برید به پوشه Xfire درC:\ProgramData . برای یاد آوری پوشه ProgramData در ویندوز پنهان میباشد. بعد از ورود به پوشه Xfire این فایل text رو باز کنید: xfire_games و بعد دنبال Call of Duty: Modern Warfare 3 Multiplayer بگردید . حالا این جلوی این مقادیر این چیزهارو بنویسید:
    LauncherExe=LaunchIW5M.exe
    DetectExe=iw5m.dat
    بعد فایل رو Save کنید و ببندید.. تمام...

رونوشت از: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ساخت سرور بدون هیچ لگی !

اول این فایل رو دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و بعد یه کپی از پوشه بازیتون بگیرید چون امکان داره XFIRE IN GAME مشکل پیدا کنه!

فایل دانلود شده رو تو پوشه‌ی جدید کپی کنید و بعد بزارید آپدیت شه.

بعد از آپدیت شدن برید داخل پوشه Players2 و بعد فایل Server.cfg رو باز کنین و سرورو کانفیگ کنید!

بعد از اون یه Shortcut از فایل Iw5m_Server.exe از محل سرور بگیرید!

خوب حالا روی Shortcut کلیک راست کنید و از داخل منوی Properties توی قسمت Shortcut عبارت Target را پیدا کرده و باید در آخره مسیر یک Space بدید و این رو تایپ کنین +set net_queryport 27015 +set net_port 27016 +set net_masterServerPort 27017 +set sv_config "server.cfg" +start_map_rotate

خوب حالا Shortcut را اجرا کرده تا سرور Run شود!

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by amir raya; 26-08-2012 at 23:18.

3. این کاربر از amir raya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir rza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    اگه گفتی!!!؟ D:

پيش فرض

سلام به همگی.
    کسانی که نسخه mw3 کامل و همراه با DLC های بازی رو دارن و تونستن آنلاین بازی کنن لطفا بهم پ خ بدید کارشون دارم.
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام
    نصف سرورهای ایرانیم از لیست سرورها خارج شدن... .ورژن بازیم هنوز 1.4 هست.به خاطر این که اپدیت کردن اینطوری شده؟

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فوتبالیست:
    علتش اینه که همه رفتن سروراشونو بردن تو -- 4د1 و تو تکنوگادس دیگه نمیان

این -- 4د1 همون ایرادات ناجوریو داره که تو مدر2 بود و یه بار که از یه سرور بیرون میای یا یه کم خارج از بازی مثلاً مشغول ساختن کلاس هستیم یا حتی تو خود بازی دیسکانکت میشه !
    آنتی چیت هم نداره یا اگر داره راه دور زدنشو بعضیا بلدن که این همه چیتر و هکر ریخته تو سروراش !!
    خیلی نقص زیاد داره جوری که من که دیگه اصلاً حوصله بازی کردنو ندارم !
    کاش تکوگادس هم مپاشو آپدیت کنه چون واقعاً بهترین -- آنلاین بود که تا حالا دیدم

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام من یه سرور با برنامه tekno gods server luncher/editor ساختم اما مثل همیشه stop زدم اما سرور حذف نشد بازم تو اینترنت server list بری هست ولی داخل نمیره کسی میتونه کمک کنه چطوری حذفش کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من یه سرور با برنامه tekno gods server luncher/editor ساختم اما مثل همیشه stop زدم اما سرور حذف نشد بازم تو اینترنت server list بری هست ولی داخل نمیره کسی میتونه کمک کنه چطوری حذفش کنم؟
    ری استارت کنی کامپیوترتو پاک میشه
    ----------------------------------------------
    دوستان حالا که آلتر دوباره هکیده چرا تکنو گاد پریده؟!یا واسه ء من اینطوریه؟سرور لیست ندارم!!!
    ویرایش
    بعدازظهر همون روز درست شد
    Last edited by Amir 3d; 04-09-2012 at 14:53.

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمیدونم چرا آدمینها این مود ها رو میگذارن اینفکتد صدای همه رو درمیاره اما یه سرور زدن که فقط بازی اینفکتد رو گذاشته و چون بقیه سرورا داون هستن همه جمع شدن تو اون ! من حاضرم مدروارفر رو پاک کنم و همچین بازیایی نکنم نمیدونم چرا آدمینها اینجور مودهارو دوست دارن

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان طبق معمول هر روز رفتم تکنو گاد بازی کنم......دیدم هیچ سرور ایرانی نیست......فکر کنم باید بریم به 4d1 دیگه....ولی تو تکنو گاد 2 تا سرور ایرانی مونده بود ولی 2 تاش الان که down بودن....ولی خدا کنه برگردن..

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان الان به روش 4d1 رفتم داخل بازی...همه سرور ایرانی رفتن اونجا..با مپهای دی ال سی جدید....و مپهای قدیم هم هستند طبق معمول....

من که دارم میرم مپهارو دانلود کنم...پینگشم عالی بود 1 دست بازی کردم تو یکی از مپهای قدیم تو سرور ایرانی پینگم 80 بود....

سرورها زیادن بگم حدود 8 تا بیشترن فکر کنم 10 تا هم باشن سرورهای ایرانی...دقیقشو نمیدونم ولی همین حدودا..

فقط خواستم بگم شما هم دیگه برید روش 4d1 چون پر از سرور ایرانی و مپهای جدید dlc و اون مپ خاطره انگیر ترمینال mw2 هم که هست توش واقعا معرکه شده
    Last edited by Saeed System; 09-09-2012 at 09:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •