باسلام من هارد یک ترابایتی اکسترنال میخوام بگیرم شما چه مارک و مدلی پیشنهاد میکنید لطفا چند نمونه بگید تا گیرم بیاد
باسلام من هارد یک ترابایتی اکسترنال میخوام بگیرم شما چه مارک و مدلی پیشنهاد میکنید لطفا چند نمونه بگید تا گیرم بیاد
سلام .
اگر قصد دارید ویندوز هم نصب کنید ، با توجه به اینکه استفاده حرفه ای ندارید هارد مناسب seagate barracuda 7200.14 هست (سریالST2000DM001) .
این هاردها عموماً برای اهداف آرشیو ساخته شده اند و در نتیجه داشتن سرعت بالا یک اولویت محسوب نمیشه . میتوان روی اینجور هاردها ویندوز نصب کرد اما سرعت خیلی پایینی خواهند داشت مثلاً WD caviar Green . این جور هاردها بیشتر بصورت هارد دوم سیستم نصب میشوند یا برای ساخت هاردهای اکسترنال بکار میره .چند جا دیدم که نوشته مثلا این هارد برای نصب ویندوز مناسب نیست این یعنی چی؟
سلام .
حتماً سعی کنید سیگیت از سری barracuda 7200.14 که جدیدتر هست رو پیدا کنید و بخرید (سریال ST500DM002) که مناسب برای استفاده های عادی هست . اگر نتونستید از این سری پیدا کنید و اگر بودجه کافی دارید میتونید WD caviar black رو انتخاب کنید (به خاطر کیفیت بهتر آن و گرنه پرفورمنس این هارد برای استفاده های عادی زیاد هست) . اگر قیمت آن برای شما زیاد هست یا اگر در بازار پیدا نکردید میتونید سیگیت از سری 7200.12 رو بخرید (یکی از سه مدل زیر) .
ST3500418AS SATA 3 Gb/s 7200 500GB 16MB ST3500413AS SATA 6 Gb/s 7200 500GB 16MB ST3500410AS SATA 3 Gb/s 7200 500GB 16MB
سلام .
اگر هارد اکسترنال پرتابل (بدون آداپتور) میخواهید انتخاب مناسب WD my passport هست .
نکته : مدل قدیمی یک تراباتی آن WD my passport essential SE هست که اشتباه نکنید .
اگر هارد آداپتوردار میخواهید میتونید یکی از دو مدل seagate goflex desk یا WD my book رو انتخاب کنید .
نکته : هارد WD my book از نظر نرم افزاری بهتر از seagate goflex desk هست و حتی میتونید هارد رو قفل و رمز گذاری کنید .
احتمال سوختن و هدررفتن اطلاعات هارد اکسترنال رومیزی چقدره؟
ینی خرید 3 ترا معقولانه تره یا یه 2 ترا الان بگیرم بهدها هروقت پر شد یکی دیگه بگیرم؟
Last edited by ruzbe1313; 01-09-2012 at 19:30.
دوام هارد کاملاً بستگی به نحوه نگهداری از هارد ، کیفیت هارد و نوع هارد ، و البته کمی شانس دارد . خودم کلاً ده عدد هارد اکسترنال وسترن و یک عدد هارد پرتابل سیگیت دارم (اینترنال رو حساب نکردم) . یکی از هاردهای وسترن رو سال 88 خریدم (مدل elite) که تا الان هیچ مشکلی هم ندارند .
اگر بحث قیمت رو کنار بذاریم و همچنین اگر فرض کنیم که جای کافی برای نگهداری هارد دارید قطعاً خرید چند هارد کم حجمتر بهتر از خرید یک هارد پرحجم هست . چون در صورت آسیب دیدن یک هارد پرحجم کلیه اطلاعات رو ممکنه از دست بدید . در صورتیکه اگر اطلاعات رو بین چند هارد تقسیم کنید خطر از دست دادن کل اطلاعات کمتر خواهد بود .
سلام دوستان
![]()
Last edited by khorvash_110_bz; 02-09-2012 at 21:13.
500GB SATA III 16MB ST500DM002
SATA III 6Gb/s #7200RPM # 16MB buffer #
گارانتي ويستا
سلام
هارد بالا چطوره دوست عزیز؟ همونم که هارد اینترنال 500 گیگ میخواست . که خنک و مقاوم و حمال باشه و جنس خوب باشه تا زود خراب نشه.
راستش هارد 500 گیگ بلک موجود هست اما قیمتش 206 تومن هست. و بودجه ندارم.
یا بهتره دنبال هارد با همون سریال ها بگردم؟ اگر گیر نیومد مدل بالا چطوره؟
سلام .
همين هارد سيگيت با سريال ST500DM002 جديدتر و انتخاب خوبي هست .
ممنون از جوابتون فقط مادربورد من گیگا ep31-ds3l هست که نوشته sata 3 gig ساپورت میکنه با این هاردهایی که معرفی کردید مشکلی پیش نمیاره ؟
گرچه هارد ST2000DM001 دارای اینترفیس SATA 6.0Gb/s هست ولی هیچ مشکلی نداره .
2 ترا سیگیت را 228 قیمت دارم بخرمش ؟ کجای هارد میزنه پشتت ساتا 6 اصلا ساتا 6 وارد شده 2 ترا بایت قیمتش چقدره ؟ عکسشو میذارید با چه سریالی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)