تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3132 از 3195 اولاول ... 2132263230323082312231283129313031313132313331343135313631423182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,311 به 31,320 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا یه سوال
    توی بازار ما آیا هدست مخصوص ایکس باکس هست؟ منظورم از این هاست که صدای 5.1 دارن هست.
    آیا این هدست ها مستقیم به ایکس باکس وصل میشن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خسته نباشید............

کنسولم lt3 و ورژنش 2.0.14719.0 هستش.الان بازیهایی مثل max payne 3 و spec ops:the line رو نمیتونم از روی هارد اجراشون کنم.تا نصبشون میکنم ارور میده.اگه به ورژن 2.0.15574.0 آپدیتش کنم عواقبی بدی داره یا نه؟ اذیت میکنه؟ نظرتون چیه؟

ممنون

سلام دوست عزیز

ربطی به ورژن آپدیت داشبورد شما نداره ، من خودم ورژن داشبوردم همینه همه رو بازی میکنم .....

علت این است که شما بازی 97% خریداری کردید فقط بازیهای 100% از روی هارد اجرا میشوند که 2 برابر بازیهای 97% قیمتشونه ... که اصلا به خریداری کردن آنها به صرفه نیست .

حالا من به شما راهکاری میگم تا بتونید همین بازیها را از روی هارد کنسول اجرا کنید :

1- یک cd آدیو موزیک در کنسول قرار داده
    2- یک عدد از موزیک هاتونو روی هارد کنسول rip کنید
    3-بازی را در هارد کنسول نصب کنید
    4-قبل از اجرای بازی یک موزیک پخش کنید
    5-بازی را اجرا کرده
    6-وقتی وارد بازی شدید یا منوی بازی اومد میتونید موزیک رو متوقف کنید و با خیال راحت بازی کنید .

آقا یه سوال
    توی بازار ما آیا هدست مخصوص ایکس باکس هست؟ منظورم از این هاست که صدای 5.1 دارن هست.
    آیا این هدست ها مستقیم به ایکس باکس وصل میشن؟

سلام دوست عزیز

خیر دوست عزیز فمر نمیکنم چیزی پیدا شود ...چون من خودمم یه مدت دنبالش بودم .هدست ها فقط قابلیت LIVE دارند .

نکته : شما باید هدستی تهیه کنید که قابلیت اتصال به تی وی آوت LCD رو داشته باشه تا بتونید صدای بازی را از هدفون بشنوید

3. 4 کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Majid66_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.... بعضی موقعها واسه بازی دو نفره یهو یکی از دسته ها خاموش میشه و دوباره مجبوریم روشنش کنیم... به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟ این اتفاق تاحالا برای شما هم افتاده؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام
    شاید باطری هات مشکل دارن و باید عوض شون کنی
    شاید هم بد جازدی در بیار و دوباره صاف بذار
    بیشتر از این چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.....
    Last edited by ariaei_tabar; 31-08-2012 at 11:36.

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام دوستان.... بعضی موقعها واسه بازی دو نفره یهو یکی از دسته ها خاموش میشه و دوباره مجبوریم روشنش کنیم... به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟ این اتفاق تاحالا برای شما هم افتاده؟؟؟
    خودم چند مدت پیش این مشکل رو داشتم... باتری دستت تموم شده ظرفیتش... باید یه شارژر باتری بگیری و باتریتو شارژ کنی... من خودم یه شارژر 15 تمنی گرفتم کارمو راه انداخت... خوده باتری های فابریک روو دسته XBOX تا 3000 با قابلیت شارژ دارن....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز

این مشکل از باتری دسته شماست ...شما بهتره باتری شارژی و باکیفیت تهیه کنید . این باتری ها اصولا قدرت کافی رو در بازی ندارن و هنگام شوک های شدید خاموش میشوند.
    سلام
    شاید باطری هات مشکل دارن و باید عوض شون کنی
    شاید هم بد جازدی در بیار و دوباره صاف بذار
    بیشتر از این چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.....

OK
    خودم چند مدت پیش این مشکل رو داشتم... باتری دستت تموم شده ظرفیتش... باید یه شارژر باتری بگیری و باتریتو شارژ کنی... من خودم یه شارژر 15 تمنی گرفتم کارمو راه انداخت... خوده باتری های فابریک روو دسته XBOX تا 3000 با قابلیت شارژ دارن....
    یه شارژر 5 تومنی هم کار دوستمونو راه میاندازه ...

فقط باتری هاش مهمه ....نه 3000 بار که عمرا ........شاید 40-50 بار. یا 30 بار

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.................................................. ........................................
    Last edited by hamed-akbarie; 31-08-2012 at 16:21.

داره خودمونی میشه Naruto_1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام
    کاور(کاور روی دسته) دستم خراب شده...راستش پیچ ها رو بیش از حد پیچ کرده بودم...حواسم نبود...جای پیچش پودر شد...دیگه خوب بسته نمی شه...شل شده...چی کار کنم؟؟؟
    می شه از جایی گرفتش یا نه؟؟؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام
    کاور(کاور روی دسته) دستم خراب شده...راستش پیچ ها رو بیش از حد پیچ کرده بودم...حواسم نبود...جای پیچش پودر شد...دیگه خوب بسته نمی شه...شل شده...چی کار کنم؟؟؟
    می شه از جایی گرفتش یا نه؟؟؟
    فکر کنم منظورتون همون قابه دسته هستش،اگه همونه که تو بازار هست،اگه قاب دسته دوم اصلی بخواید حدود 20 درمیاد،جنس نامرغوب چینی هم هست 15 تومن....................

11. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نکته : شما باید هدستی تهیه کنید که قابلیت اتصال به تی وی آوت LCD رو داشته باشه تا بتونید صدای بازی را از هدفون بشنوید
    آخه نمیخوام صدای بازیم دیگران رو اذیت کنه و از طرفی صدای 5 کاناله برام مهمه. برای همین گفتم. خروجی تلویزیون هم نهایت استریو داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •