ممنونم از راهنمایی شما . اره رنگ ماشین مشکی پرشین هست و می دونید با این هوای گرد و غبار ( گرد و خاکی که از عراق و عربستان میاد ) خیلی زود کثیف میشه . پس با این وضع من باید هر هفته ماشین رو بشورم درسته؟
این اسپری محافظ رنگ تایید شده هست ؟ رنگ ماشین رو خراب نکنه ؟ اسم دقیقش چیه ؟
- یه سوال هم دارم در مورد بنزین نتدر 90 . تو دفترچه راهنما هیچی در مورد روش پی بردن مقدار بنزین باقی مونده تو باک بنزین ننوشته . تو داشبورد مقدار بنزین رو با ستون میله ای نشون میده که برای من هیچ وقت درست عمل نمی کنه . یعنی یه روز که کلی مسافت طی می کنی تازه فرداش این درجه بنزین یک خط یا دو خط میاد پایین ! رو همین قضیه من زمان بنزین زدن یه بار بنزین رو سرریز کردم . از کجا متوجه بشم دقیقا چقدر بنزین تو باک مونده؟ الان ستون درجه بنزین در نمایشگر داشبورد رو 2 درجه هست .

نوشته شده توسط solo8
 نوشته شده توسط solo8

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول 

.gif) فکر کردم زدم به ماشین پشتی ولی تو آیینه دیدم فاصله دارم با ماشین پشتی ، پیاده شدم دیدم لاستیک عقب ماشین خورده به جدول ( بین جدولها هر چند متر یدونه خالی هست برای این که وقتی بارون میاد آب از اونجا بره تو جوب) لاستیک عقب رفته بود اونجا و خورده بود به لبش
 فکر کردم زدم به ماشین پشتی ولی تو آیینه دیدم فاصله دارم با ماشین پشتی ، پیاده شدم دیدم لاستیک عقب ماشین خورده به جدول ( بین جدولها هر چند متر یدونه خالی هست برای این که وقتی بارون میاد آب از اونجا بره تو جوب) لاستیک عقب رفته بود اونجا و خورده بود به لبش