سلام به دوستان گل!
چند وقتیه میخوام سیستم ماقبل تاریخ خونه رو عوض کنم! ولی بزنم به تخته اینقدر مدل به مدل تلویزیون اومده و اصطلاح های عجیب غریب که فعلا قیافم اینجوریه
بگذریم کلی سوال داشتم ممنون میشم دوستان عزیز جواب بدن فقط شرمنده اگر جایه مناسبتری پبدا نکردم!
1. کد D,ES,EH یا ...تو مدل های سامسونگ بافرض سری مدل یکسان مثلا 6 یا 7 یا 8 و نوع پنل یکسان مثلا ال ای دی با هم تفاوتی داره؟
2. چرا کد تلویزیون های سامی ایران با بقیه دنیا فرق داره؟ مثلا من 8000 دیدم ولی 8880 یا ... تو سایت های انگلیس یا امریکا ندیدم! نکنه اینا مونتاژ وطن هستن؟
3. الان گارانتی اصلی سامی دقیقا اسمش چیه؟ چون سر موبایل اینقدر مسخره بازی در اوردن هزار جور مایکروتل و ماکروتل و نمیدونم ماکزیرتل داره؟
4. من چشمم یه مشکلی داره به اسم stereo blindness به زبون ساده من دید همزمان دو چشم رو ندارم یعنی یا با چشم راست میبینم یا با چشم چپ! حالا سوال اینه کسی از دوستان همچین مشکلی داره؟ می خواستم بدون آیا تجربه معمول فیلم های سه بعدی براش میسر هست یا نه؟
5. اگر دوستان درباره نحوه نصب تلویزیون روی دیوار، منظور ارتفاع قرار گیریش هست راهنمایی کنند ممنون میشم!
وسوال آخر
6. قیمت های فروشگاه سامسونگ سنتر به روز هست و میشه روش حساب کرد؟پیشاپیش از جواب تمام دوستان تشکر میکنم!