سلام دوستان
من ویندوز 8 نسخه enterprise x64 build 9200 final رو دانلود ونصب کردم
با هیچی مشکل ندارم فقط هرکاری که میکنم net framework نصب نمیشه
هر روش انلاین و افلاینی که تو هر فروم ایرانی و خارجی هم بوده امتحان کردم
کسی میدونه مشکل از چیه؟
سلام دوستان
من ویندوز 8 نسخه enterprise x64 build 9200 final رو دانلود ونصب کردم
با هیچی مشکل ندارم فقط هرکاری که میکنم net framework نصب نمیشه
هر روش انلاین و افلاینی که تو هر فروم ایرانی و خارجی هم بوده امتحان کردم
کسی میدونه مشکل از چیه؟
عزیز منم همینطور همین مشکل را دارم . ویندوز شما اون نسخه ی 1 گیگی نیست که بعضی چیزها ازش حذف شده ؟
تنها راهی که به ذهن من میرسه رفرش کردن یا ریست کردن ویندوز هست شما به قسمت pc settings بروید بعد از قسمت general یکی از دو راه زیر رو امتحان کنید اول میتونید ویندوزتون رو refresh کنید اگر نصب نشد این بار ویندوزتون رو reset کنید ( گزینه زیر refresh ) , اگر هر دو روش جواب نداد احتمالا مشکل باید از ورژنی باشه که نصب کردین
ویندوزی که من نصب کردم ۳.۴ گیگ حجمشه
ویندوزو چندبار نصب کردم رفرشم کردم ولی بازم جواب نداد
از این لینک میتونید ویندوز 8 را دانلود کنید من این ویندوز رو نصب کردم مشکلی نداره و فرم ورک هم روش میتونید به روشی که قبلا هم گفتم افلاین نصب کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی من دنبال یه راه میگردم که نخواد دوباره دانلود کنم
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
ابتدا به این مسیر برین
بعدشم تیک گزینه NET Framework 3.5.1 بزنید تابرنامه NET Framework دانلود بشه درمرحله بعد یک فلدر داخل درایو c به این اسم net35 ایجاد کنید بعدش کلیدهای Windows+R همزمان فشار بدین تو کادری که اون پایین بازمیشه گزینه command prompt اجرا کنید بعدشم این دستور پایین وارد اینتر کنید فقط بجای H شما مسیر dvd rom خودتون باید بدین که داخلش dvd ویندوز قرارداره دستوربرای راحتی از همینجا با موس میتونید کپی بگیرین اونجا با موس paste کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکه تمامی فایلها ازطریق زدن دستور بالا داخل پوشه ای که ساختین کپی شد بعد این یکی دستور پایین وارد کنید اینتر کنید که طبق شکل قراردادم این موارد داخل سایت پایین مطرح کرده به غیر از این چند تا روش دیگه هم قرارداده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
بعد از کلی کلنجار رفتن با این نسخه از ویندوز و استفاده از تمام راهای ممکن و جواب نگرفتن بلاخره با اپدیت انلاین مشکل حل شد
یه چیزی حدود ۳۵۰ مگ دانلود کرد.
اینم بگم من علاوه بر این روشی که دوستمون گفت تمام روشهای موجود در فرامهای ایرانی و خارجی رو انجام دادم ولی فقط اپدیت انلاین جواب میده
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
پس چرا از من آپدیت آنلاین جواب نمیده ؟250 مگ آنلاین دریافت کرد ولی نصب نمیشه و 250 مگ هم نت فریمورک را دانلود و نصب کردم بازم نشد ...
این روش بالا رو که قراردادم تست کنید با ساختن اون پوشه مورد نظر بعدش تست کنید طبق همون توضیحاتی که دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)